- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ama önce iş sonra koca inşallah
bizim öyle can ciğer kuzu sarması durdugumuza bakma birbirimizi yiyoruz eşimle, en son işten çıktım onun yüzünden
bide aramızda 10 yaşçık kadar bi fark var(1,5 katım kadar beyefndi
)
olur canım o kadar çekişmeler tuzu biberi , bir de en önemlisi seni özlüyor tabii görüşemiyorsunuz napsın =)![]()
benimkide en azıbdan milletin yanında benim arkamdan atıp tutmaz,oğluna bu kadar sabredebildiğim için beni takdir eder.ama görümcemle yinede arkamdan konuştuklarını biliyorum
ben 5 aylık evliyim ve eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz.ailem ankaralı ben buraya bu küçücük şehrin bu köhne ilçesine eşim için geldim. kaynanam emekli bi bayan .naptı etti ben istifa etmeyim işe devam edim diye benim için çabaladı sen sıkılırsın burda dedi ve eski arkadaşlarını da devreye sokarak benimle karşılıklı yer değişikliği yapacak eczacı arkadaşı ayarladı ve ben ilçede devlet hastanesinde eczacı olarak işe başladım.kendim sözleşmeli personelim ve buraya eczacı olarak gelmemim tek yolu birini bulup onunla yer değiştirmekti.bu sıkıntımı halletti sağolsun.
biz ilçedeyiz onlar il merkezinde ama mesafemiz yarım saat filan .yine de evimde kalmışlığı sadece 2 sefer onda da temizlik günleri idi çok yorulmuştu yollamadık evine. bigün baktım sen yabancısın bu şehirde ayarlayamazsan diye düşündüm kadın ayarladım dedi.temizlikçi kadınla beraber kendi de gelir her sefer. evimi paklar gider :)
çok tatlı dillidir.sürekli beni över yerlere göklere koyamaz .2 oğlu var belki de kızı olmamasından çok içten kızım der. ben seni çok seviyorum der sarılır öper.evlerinde oğlundan önce beni öper.
benim ayağım 34 numara evindeki terlikler bana büyük geliyo diye naptı etti azmetti aradı buldu bana 34 numara terlik almış gidince evinde giyeyim diye.
doğum günlerini f,lan hiç atlamaz çifter çifter hediye alır.
ben huyluyum balığa ete dokunamıyorum balık temizleyip pişiremiyorum diye tepsiye balığı patatesiyle soğanıyla hazırlar pişirmek üzere bana yollar akşamları eşimle.sürekli evinden bişiler vermek ister bana reçeller yoğurtlar kendi yaptığı yağlar peynirler filan.bende ses etmem hepsini alır getiririm evime almamdan çok memnun olur.
annemler geldiği sefer onları da kahvaltıya çağırdım sen hastasın ben ne getireyim dedi çok pratik kadındır hemen güzel sofralar donatır. ben onlarda iş yaparım ama o istemez bi tek benden kahve ister kızım senin kahven çok güzel oluyo bi yapsan içsek der ama ne güzel olması benim kahvemi ben bile içemiom o nasıl içiosa :)
eşim avukat ben eczacıyım ama sık sık sorar paranız var mı diye sorarken sinir bozucu olmaz üstelik .sürekli eşime kızar evine şunu daha almadın mı bunu yapmadın mı hani kızım ayaklı aydınlatma istiodu almamışın nerde daha fiskos sehpa yok bu evde şu duvarlar boş kalmasın istiyo kızım tablo alsanıza .
her giydiğimi beğenir .sanki kendisi ilk kez yapıyomuş gibi yemek filan yaparken bana sorar şöle mi yapsak böle mi yapsak diye.
oğlum seninle evlendiği için çok şanslı der.
ani misafirim olsa çok tedariklidir dolabı buzluğu doludur hemen bişiler ayarlar yollar
tek sevmediğim huyu beni günlerine götürüp arkadaşları ile tanıştırmak istemesi akraba günlerine götürmek istemesi filan mecbur gönlü olsun diye gittim 2 kez ama yorgunum desem hiç ısrar etmez ya da işim var desem.
yedirmeyi ikramı çok sever evleneliden beri 5 ayda 10 kilo aldım .
belki yaşının henüz daha genç sayılabileceğinden belki kızı olmadığından şimdilik böyle allah bozmasın inş. maşallah