• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

benim kayınvalıde de seker gibi kadındır valla.. eltım var 1 tane o da kendı halınde evlerımız yakın ama ben gece calıstıgım ıcın cok gorusemıyoruz...

allah herkese ıyı huylu eltı ve kaynana versın...

amin canım ama önce iş sonra koca inşallah
bizim öyle can ciğer kuzu sarması durdugumuza bakma birbirimizi yiyoruz eşimle, en son işten çıktım onun yüzünden
bide aramızda 10 yaşçık kadar bi fark var :1::1: (1,5 katım kadar beyefndi:27:)

olur canım o kadar çekişmeler tuzu biberi , bir de en önemlisi seni özlüyor tabii görüşemiyorsunuz napsın =) :48:

düşünüyorum düşünüyorum 5 sene oldu hala düşünüyorum ııhh hiç iyi yönü yok. o önce kendi oğluna ana olmayı becersinde ben kendi adıma hiçbir şey beklemiyorum, tabi önce insan olmayı başarabilmesi lazım kalbinin kötülüğü suratına yansımış resmen kötülük suratından akıyor resmini kim görse aman yarabbim diyor.....o kadar bet suratlı bir kadın

cuma günü gittim kayınvalideme. yemekler yaptık. eşimi çağırdım işin bitince gel dedim. herşey yolunda gidiyordu. gece 11 oldu. kalkalım uykumuz geldi dedik. yol yarım saat sürüyor. yatın burda dedi kayınvalidem. kocam da sagolsun hemencik eslaanın boynu agırıyor kalınca. biz gidelim dedi. ben de bi bakış attım. sen de boynum ağırıyor demedin mi geçen kaldığımızda diye mırıldandım. kayınvalidem de arkasından şöyle dedi" kalmaya alışacaksınız, başka çareniz yok" ben kalakaldım bu laftan sonra:) eşim ağzını açıp tek bir laf etmedi. hiçbirşeye mecbur değilim diye kafamda kurdum kurdum. buyuttukce buyuttum. herşey yolundayken neden etti boyle bir laf diye kafamda kurdum durdum. ben eşimin yerinde olsaydım ve o benim annem olsaydı asla öyle bir laf soyletmezdim. soylese de lafımı söylerdim dedim içimden. neyse ki dün gece barıştık. kayınvalidem kötü niyetli söylemedi belki de ama bana oyle bi battı ki:)

kayıvalidemi çok seviyorum Allah razı olsun yaz tatilinde 20 gün kaldık yanlarında ee ben yeniyim tabi garipsedim annemide özledim tabi balkonda oturuyoruz annemgilden konu açıldı nasıl olduysa ben elimde olmadan ağlamaya başladım kayınvalidemde benimle başladı ağlamaya sarıldı bana kızım dedi ben gurbette değildim ama gurbettekinden farksızdım kızlarımın hepsini gurbete gelin ettim senin halinden de anlarım anacağızının halindende en çok analara koyar ayrılık ben seni özden seviyorum özden kızım diyorum sende beni öz annen gibi gör şimdi zor gelir ama alışırsın seversin bizi biz seni sevdik hemen olmaz tabi zaman lazım dedi saçımı okşadı sıkıca sarıldı öptü sanki bağrına basan kendim annemdi Allah razı olsun canım annem :70:

kötü niyetli değildir ama sürekli idare etmek gerekir daha doğrusu sen en güzelsin en gençsin en iyisin demek gerekir birde maddi olark ona yardım etmek ozmn bizden iyisi yok birde en sevdiğim hiç yalan sölemez kıvırmaz mesela sen doğur ben çocuğuna BAKMAM demişti doğrucu kadın bkmaz yani :1:

allahtan kafa biri eşimden bi şikayetim oldumu anlatabilrim bana akıl verir bazen eşime ayar çeker bu huyunuda çok severim

Eşime benim hakkımda hiç olumsuz sözler etmez hiç şahit olmadım böyle bir duruma.
Bazen kıskansada eşime karşı beni savunduğu olur.
Bana karşı kötü lafı olmadı diyebilirim

Tek tek saymayım ama , seviyorum onu çok iyi birisi , iyiki var :)))

ben kayınvalidemi çok seviyorum çok iyi bir insan ve özellikle çok sıcak kanlı daha bir soğukluğunu görmedim oğlunu değil hep beni tutar :1: allah herkese nasip etsin ben ankaradayım o istanbulda gittiğimde 2 hafta kalırım mutfağa dahi girdirmez çocuğu bırakın gidin gezin açılın biraz der sağolsun çok duyarlı :66: ben oğluşumu bırakıp bırakıp özellikle akşamları sahile gideriz eşimle benim için ayrı bir güzel kayıvalidem.her zamanda öyle kalır inşallah.

Gecen yılın ılk ayları olsaydı, kesın '2. annem' dıye bahseder, onu cok sevıyorum fılan derdım.
Sımdı nefret etmesem de, sevgım kalmadı ona.
Sadece bır anne olarak saygım var.

Keske o ılk tanıdıgım kadın olarak kalsaydı daıma.

kaynanam çok ii bi insan saolsun..şimdiye kadar hiç bi kötuluqunu,,lafını falan qörmedm..
eşimle ben çalıştıqımız için ewde sureklı yemek olmuo biqn anneme biqn kaynanama qidiorz..çok düşkün bize bi qun qitmeynce nerdesınız kac gundur dio (bazen sıkıcı oluo bu durum) ama Allah razı olsn laf etmez hiç..yada ben öle biliorm..:37:

Bence kayınvalidemin hiç iyi yönü yok hiçte sevmem kendisini.

inanınki iyi kaynana yoktur. benimki eşimle beni düğünümün ikinci günü evden kovdu. hemde düğünde gelen altınları niye vermedik diye. bide bana hakaretlerde bulundu. 20 bin tl düğünde para geldi. bir kuruşunu görmedik. üstüne düğün bittikten sonra kaynana evine gittiğimde beni karşılayan bile olmadı. kayınpeder parayla ortada kaybolmuştu. kaynanada altın için surat yapmış düşman gibi bakıyodu. keşke ayağım kırılsaydıda o evin kapısına gitmeseydim. evimiz muştaydı. düğünüde ağrıda yapmıştık. mecburen o gece orda kalacaktık. .inanırmısınız iki yıl nişanlı kaldım kaynanam bir gün olsun aramadı beni. atamam çıktı bir göz aydınlığı dilemedi. düğün günüde dahil olmak üzere tek bir çeyrek bile bana takı takmadılar. eşimin aldığı bilezikleri düğün günü zorla kolumdan çıkarıp kendi adlarına attılar. hamile kaldım aramadı. düşük yaptım aramadı. üstüne ameliyat oldum aramadı. ne kaymnanam nede kayınpederim. inanın tek kelimesinde yalan yok. altı aydır evliyim. eşimle çok mutluyum. onlarlada konuşmuyoruz. allah bana yaşattıklarını onların evlatlarınada yaşatsın. inş elden ayaktsüan düşerler sürüm sürüm sürünürler. görümcelerimde çok kötüler aynı anaları gibi....

ben 5 aylık evliyim ve eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz.ailem ankaralı ben buraya bu küçücük şehrin bu köhne ilçesine eşim için geldim. kaynanam emekli bi bayan .naptı etti ben istifa etmeyim işe devam edim diye benim için çabaladı sen sıkılırsın burda dedi ve eski arkadaşlarını da devreye sokarak benimle karşılıklı yer değişikliği yapacak eczacı arkadaşı ayarladı ve ben ilçede devlet hastanesinde eczacı olarak işe başladım.kendim sözleşmeli personelim ve buraya eczacı olarak gelmemim tek yolu birini bulup onunla yer değiştirmekti.bu sıkıntımı halletti sağolsun.
biz ilçedeyiz onlar il merkezinde ama mesafemiz yarım saat filan .yine de evimde kalmışlığı sadece 2 sefer onda da temizlik günleri idi çok yorulmuştu yollamadık evine. bigün baktım sen yabancısın bu şehirde ayarlayamazsan diye düşündüm kadın ayarladım dedi.temizlikçi kadınla beraber kendi de gelir her sefer. evimi paklar gider :)
çok tatlı dillidir.sürekli beni över yerlere göklere koyamaz .2 oğlu var belki de kızı olmamasından çok içten kızım der. ben seni çok seviyorum der sarılır öper.evlerinde oğlundan önce beni öper.
benim ayağım 34 numara evindeki terlikler bana büyük geliyo diye naptı etti azmetti aradı buldu bana 34 numara terlik almış gidince evinde giyeyim diye.
doğum günlerini f,lan hiç atlamaz çifter çifter hediye alır.
ben huyluyum balığa ete dokunamıyorum balık temizleyip pişiremiyorum diye tepsiye balığı patatesiyle soğanıyla hazırlar pişirmek üzere bana yollar akşamları eşimle.sürekli evinden bişiler vermek ister bana reçeller yoğurtlar kendi yaptığı yağlar peynirler filan.bende ses etmem hepsini alır getiririm evime almamdan çok memnun olur.
annemler geldiği sefer onları da kahvaltıya çağırdım sen hastasın ben ne getireyim dedi çok pratik kadındır hemen güzel sofralar donatır. ben onlarda iş yaparım ama o istemez bi tek benden kahve ister kızım senin kahven çok güzel oluyo bi yapsan içsek der ama ne güzel olması benim kahvemi ben bile içemiom o nasıl içiosa :)
eşim avukat ben eczacıyım ama sık sık sorar paranız var mı diye sorarken sinir bozucu olmaz üstelik .sürekli eşime kızar evine şunu daha almadın mı bunu yapmadın mı hani kızım ayaklı aydınlatma istiodu almamışın nerde daha fiskos sehpa yok bu evde şu duvarlar boş kalmasın istiyo kızım tablo alsanıza .
her giydiğimi beğenir .sanki kendisi ilk kez yapıyomuş gibi yemek filan yaparken bana sorar şöle mi yapsak böle mi yapsak diye.
oğlum seninle evlendiği için çok şanslı der.
ani misafirim olsa çok tedariklidir dolabı buzluğu doludur hemen bişiler ayarlar yollar
tek sevmediğim huyu beni günlerine götürüp arkadaşları ile tanıştırmak istemesi akraba günlerine götürmek istemesi filan mecbur gönlü olsun diye gittim 2 kez ama yorgunum desem hiç ısrar etmez ya da işim var desem.
yedirmeyi ikramı çok sever evleneliden beri 5 ayda 10 kilo aldım .
belki yaşının henüz daha genç sayılabileceğinden belki kızı olmadığından şimdilik böyle allah bozmasın inş. maşallah

ben 5 aylık evliyim ve eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz.ailem ankaralı ben buraya bu küçücük şehrin bu köhne ilçesine eşim için geldim. kaynanam emekli bi bayan .naptı etti ben istifa etmeyim işe devam edim diye benim için çabaladı sen sıkılırsın burda dedi ve eski arkadaşlarını da devreye sokarak benimle karşılıklı yer değişikliği yapacak eczacı arkadaşı ayarladı ve ben ilçede devlet hastanesinde eczacı olarak işe başladım.kendim sözleşmeli personelim ve buraya eczacı olarak gelmemim tek yolu birini bulup onunla yer değiştirmekti.bu sıkıntımı halletti sağolsun.
biz ilçedeyiz onlar il merkezinde ama mesafemiz yarım saat filan .yine de evimde kalmışlığı sadece 2 sefer onda da temizlik günleri idi çok yorulmuştu yollamadık evine. bigün baktım sen yabancısın bu şehirde ayarlayamazsan diye düşündüm kadın ayarladım dedi.temizlikçi kadınla beraber kendi de gelir her sefer. evimi paklar gider :)
çok tatlı dillidir.sürekli beni över yerlere göklere koyamaz .2 oğlu var belki de kızı olmamasından çok içten kızım der. ben seni çok seviyorum der sarılır öper.evlerinde oğlundan önce beni öper.
benim ayağım 34 numara evindeki terlikler bana büyük geliyo diye naptı etti azmetti aradı buldu bana 34 numara terlik almış gidince evinde giyeyim diye.
doğum günlerini f,lan hiç atlamaz çifter çifter hediye alır.
ben huyluyum balığa ete dokunamıyorum balık temizleyip pişiremiyorum diye tepsiye balığı patatesiyle soğanıyla hazırlar pişirmek üzere bana yollar akşamları eşimle.sürekli evinden bişiler vermek ister bana reçeller yoğurtlar kendi yaptığı yağlar peynirler filan.bende ses etmem hepsini alır getiririm evime almamdan çok memnun olur.
annemler geldiği sefer onları da kahvaltıya çağırdım sen hastasın ben ne getireyim dedi çok pratik kadındır hemen güzel sofralar donatır. ben onlarda iş yaparım ama o istemez bi tek benden kahve ister kızım senin kahven çok güzel oluyo bi yapsan içsek der ama ne güzel olması benim kahvemi ben bile içemiom o nasıl içiosa :)
eşim avukat ben eczacıyım ama sık sık sorar paranız var mı diye sorarken sinir bozucu olmaz üstelik .sürekli eşime kızar evine şunu daha almadın mı bunu yapmadın mı hani kızım ayaklı aydınlatma istiodu almamışın nerde daha fiskos sehpa yok bu evde şu duvarlar boş kalmasın istiyo kızım tablo alsanıza .
her giydiğimi beğenir .sanki kendisi ilk kez yapıyomuş gibi yemek filan yaparken bana sorar şöle mi yapsak böle mi yapsak diye.
oğlum seninle evlendiği için çok şanslı der.
ani misafirim olsa çok tedariklidir dolabı buzluğu doludur hemen bişiler ayarlar yollar
tek sevmediğim huyu beni günlerine götürüp arkadaşları ile tanıştırmak istemesi akraba günlerine götürmek istemesi filan mecbur gönlü olsun diye gittim 2 kez ama yorgunum desem hiç ısrar etmez ya da işim var desem.
yedirmeyi ikramı çok sever evleneliden beri 5 ayda 10 kilo aldım .
belki yaşının henüz daha genç sayılabileceğinden belki kızı olmadığından şimdilik böyle allah bozmasın inş. maşallah

darısı keşke başıma diyebilseydim... artık benim için çok geç. bu saaten sonra sırtına alsa hacca da götürse boş. ne mutlu sana:nazar:

Back
X