Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

kocamla kavga ederim açarım telefonu anne oğlun öle yaptı böle dedi baş edemedim diye
akşama arar oğlunu çok afedersiniz s...çar sıvar bi güzel onu bizimki olur kedi sen üzülme kızım bacaklarını ayırırım ben onun sakın ezdirme kendini der seni seviyorum annecim derim kapatırız telefonu bizimkinede baya gider o fırça....

vay be ne şanslısın kız :nazar:
ben bi kere şakayla oğlun böyle yaptı bana dedim
o da haketmişsin ki yapmış dedikafamçokkarıştı

Canım anneciğim benim ,
Herzaman bana zaten kızım annem kuzum diye yaklaşmıştır biricik oğlu ve benimde biricik eşim askere gidince de hep aynı oldu onlarda kalırken her sabah geldi öptü üzerimi örttü işine giti işten gelirken merdivenlerde seslenir hep kuzumm ben geldim bebeğim diye iş olduğunda yaptırmaz otur kızım yaparız der ya da ben yaparım der durduk yere sarılır öper beni ya ben seni niye böyle çok seviyorum der bide :) dünya tatlısı bir insandır birgünden birgüne beni oğlundan ayırmadı dahada üstün tuttu canım annem o benim kayınvalidem değil..

Ayyy böyle kayınvalidelere can kurban zatennnopuyorumnanaktan

buldum, kedi sever 10 tane kedisi var, başka bi iyi tarafı var mı hayır, bana karşı iyi tarafı oldumu hayırkaydirigubbakcemile3

persembe gunlerı ona kahvaltıya gıderım ben gıtmedn hazır olur kahvaltı.ekmegımıız ısıtır yag surer elime verir. bı mıSafırı oldugunda gıderim 4yıllık evlıyım gelde şu işimi yap dememiştir
arkadamdan kotu konuştugunu hıçduymadım evlılıgımz ilk ayları harıc)o da geçti gitti zaten
eşime kızarım anne kıme anlatayım yapaor derım oturur ona oglunu anlatırım oda kım haklıysa söyler eşime hep ögutler hanımını kırma istedıgını al evınde bıseyı eksık etme der
aynı şeyı kaynımada söyler allah için yanı.
2evladım vardı 4 oldu der.
yazları konyada gecırırler bızde 15gun kaldık konyada bızı otobuse bındırıken hungur hungur agladı mesela gıdyoruz dıye bu bıle yeter yahu ona iyi demem için

hiç bi dogum gunumu unutmaz evlılık yıldonumuzu unutmaz hep kutlar ve ekler bız sen gelmedn bunlara önem vermezdık sırf sen önemsıyorsun dıye bızde önemsıyoruz der

evımıze öyle çıkıpçıkıp gelmez bız çagırısak gelır gelıncede hıç bişeye karşmaz .niye aldın nıye oraya gıttın demez
bı başım agrısın sabaha kadr uyuyamaz
napsakkı ilaç aldınmı naptın dıye ara sorar kayınpedrımde aynıdır

ben senı ayrı bı sevıyoroum der hep

bebek konusunda oturur benımle bırlıkte aglar

bi sıkıntısı oldumu bana anlatır
onlArdayken bı yemek mı yapılcak nasıl yApcaz dıye bana sorar eltım varsa onada sorar.YAPTIGIMZA ıYıDE OLSA KOTUDE OLSA EMEGINE SAĞLIK ELELRINE SAĞLIK DER.ÖZELBıŞEY YAPTIMI BOREK FALaN ıLLAKI BIZEDE ELTIMELeREDE GÖNDERIR

elındne geldıgınce ikimiizi aynı kefeye koymaya calışır

daha açok k şeyler yazarım kızlarda nazar deger dıye korkuyorum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
buldum, kedi sever 10 tane kedisi var, başka bi iyi tarafı var mı hayır, bana karşı iyi tarafı oldumu hayırkaydirigubbakcemile3
kısss bula bula bunu mu buldu Allah İyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3

persembe gunlerı ona kahvaltıya gıderım ben gıtmedn hazır olur kahvaltı.ekmegımıız ısıtır yag surer elime verir.
bı mıafırı oldugunda gıderim 4yıllık evlıyım gelde şu işimi yap dememiştir
arkadamdan kotu konuştugunu hıçduymadım evlılıgımz ilk ayları harıc)o da cahıllıgındne dı zaten
eşime kızarım anne kıme anlatayım dıstan birine anlatsam dedikodumuzu yapaor derım oturu ona oglunu anlatırım oda kım haklıysa söyler eşime hep ögutler hanımını kırma istedıgını al evınd ebıseyı eksık etme der
yazları konyada gecırırler bızde 15gun kaldık konyada bızı otobuse bındırıken hungur hungur agladı mesela gıdyoruz dıye bu bıle yeter yahu ona iyi demem için
hiç bi dogum gunumu unutmaz evlılık yıldonumuzu unutmaz hep kutlar ve ekelr bız sen gelmedn bunlara önem vermezdık sırf sen önemsıyorsun dıye bızde önemsıyoruz der
evımıze öyle çıkıpçıkıp gelmez bız çagırısak gelır gelıncede hıç bişeye karşmaz versek yer vermezsek istemz kaşıgımda yok demez.
bebk konusunda oturu benımle bırlıkte aglar
onalrdayken bı yemek mı yapılck nasıl aypcaz dıye bana sorar eltım varsa onada sorar
elındne geldıgınce ikimiizi aynı kefeye koymaya calışır(bunu pek başaramz ama cabalar en azından

sende şanslıymışsın yinede yerimseniben

persembe gunlerı ona kahvaltıya gıderım ben gıtmedn hazır olur kahvaltı.ekmegımıız ısıtır yag surer elime verir.
bı mıafırı oldugunda gıderim 4yıllık evlıyım gelde şu işimi yap dememiştir
arkadamdan kotu konuştugunu hıçduymadım evlılıgımz ilk ayları harıc)o da cahıllıgındne dı zaten
eşime kızarım anne kıme anlatayım dıstan birine anlatsam dedikodumuzu yapaor derım oturu ona oglunu anlatırım oda kım haklıysa söyler eşime hep ögutler hanımını kırma istedıgını al evınd ebıseyı eksık etme der
hiç bi dogum gunumu unutmaz evlılık yıldonumuzu unutmaz hep kutlar ve ekelr bız sen gelmedn bunlara önem vermezdık sırf sen önemsıyorsun dıye bızde önemsıyoruz der
evımıze öyle çıkıpçıkıp gelmez bız çagırısak gelır gelıncede hıç bişeye karşmaz versek yer vermezsek istemz kaşıgımda yok demez.
bebk konusunda oturu benımle bırlıkte aglar
onalrdayken bı yemek mı yapılck nasıl aypcaz dıye bana sorar eltım varsa onada sorar
elındne geldıgınce ikimiizi aynı kefeye koymaya calışır(bunu pek başaramz ama cabalar en azından

kıskanmayız kıss sen yazz örnek kayınvalide nasıl olur ona bakıyoss kaydirigubbakcemile3

8 yıllık evliyim çok şükür kırmadık birbirimizi. Merhametlidir. cömerttir doğum günlerimde evlilik yıldönümlerinde hediye alır alamazsa bile kutlar tebrik eder. Biz 3 eltiyiz aradaki dengeyi güzel korur. Zaten ben de kayınvalidemden bişey beklemem. Bana kızım yavrum desin yeter . 3-4 senedir memlekette kış için gelirler, özlerim Yazın yanına gittiğimizde sürekli bişeyler tattırmak için uğraşır. Ne yapsam ne yedirsem diye etrafımızda dolaşır Ve benim için en değerlisi çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorum Bugüne kadar en ufak bir söz duymadım Ne kendisinden ne de etraftan Allah bin kere razı olsun. Siz mutlusunuz ya o bana yeter der.

:roflol::roflol:höt gelin dediğin susarrr

bilge var ya açtığın bu konu yüzünden duygularıma yenik düşüp:gitme:
kaynanamı aradım napıyon diye ottan saptan konuştuk işte
ama gıcık görümce ordaymış hiç onu sormadan kapattım teli:dilcikar:
neyse canım onla konuşurken kociş aradı kimle konuşuyon diye
bende anneni aradım da dedim en azından kocişe jest oldu:lepi:

benimkide gündüzden arar akşama gelin mangal yakcam der.gideriz oğlu çok seviyo diye makarnada yapar.oğlum sen bunu seviyon diye direk oğluna önüne koyar bana makarna yok.varmıki bu kadının iyi bi yanı düşüneyim biraz daha :D

8 yıllık evliyim çok şükür kırmadık birbirimizi. Merhametlidir. cömerttir doğum günlerimde evlilik yıldönümlerinde hediye alır alamazsa bile kutlar tebrik eder. Biz 3 eltiyiz aradaki dengeyi güzel korur. Zaten ben de kayınvalidemden bişey beklemem. Bana kızım yavrum desin yeter . 3-4 senedir memlekette kış için gelirler, özlerim Yazın yanına gittiğimizde sürekli bişeyler tattırmak için uğraşır. Ne yapsam ne yedirsem diye etrafımızda dolaşır Ve benim için en değerlisi çocuk sahibi olmak için tedavi görüyorum Bugüne kadar en ufak bir söz duymadım Ne kendisinden ne de etraftan Allah bin kere razı olsun. Siz mutlusunuz ya o bana yeter der.

allah bozmasın ay, ne güzel, benim kaynananın bi kere kızım demişliği yoktur, ablam der hepkafamçokkarıştı

bilge var ya açtığın bu konu yüzünden duygularıma yenik düşüp:gitme:
kaynanamı aradım napıyon diye ottan saptan konuştuk işte
ama gıcık görümce ordaymış hiç onu sormadan kapattım teli:dilcikar:
neyse canım onla konuşurken kociş aradı kimle konuşuyon diye
bende anneni aradım da dedim en azından kocişe jest oldu:lepi:

WAWWW İŞİNİ BİLİYOSUN SENNNNN alkisalkisalkisvereliniortak

Back
X