- 23 Aralık 2019
- 128
- 129
- 18
- 42
- Konu Sahibi Kim bilebilir
-
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor er yada geç ilahi adalet tecelli ediyor tabi haklıysan haksız yere ah edersen döner dolaşır seni bulur önce bundan emin ol eğerki gerçekten haksızlığa uğradıysan dilinden gece gündüz duayı eksik etme canlı örneği benim ne kadar içten istersen o kadar kısa sürede Allah o kadar hakkını verir merak etmeBu hayat hep kotulerin mi yanindadir? Aldatildigin icin dava acarsin,sen magdursundur ama yine de hergun aci cekersin o ise gider gununu gun eder. Hemen yeni birini bulur?Bu hayat ne zaman yuregini sogutur? Ne zaman mazlumun ahi cikar ve sen duyarsin?
Benim etrafimda kimse yok nerseyse. Anneniz sansliymis. Belki gozuyle gordugu icin rahatlamistir. Ben de kapatmadim asiri sosyallestim ama.icim de hep bir sizi. Gecmiyor.Ya çıkmaz felan sanıyorsun ama çıkıyor.
çok fena çıkıyor hemde.
babam annemi feçi aldattı.
bedelini de çok kötü ödedi.
10 yılı geçti hala da o bedel bitmedi.
bu süreçte annemin tek pişmanlığı,
Oturup ağlaması,sürekli kendini kapatması.
niye çıkıp gezmedim dünyanın sonu değilmiş nasıl kendime bu eziyeti yaptım. Der.
kendinizi kapatmayın.
sizde çıkın gezin eğlenin.
beraberken yapamadığınız ne varsa,
Özlediğiniz ne varsa yapın.
keyfinize bakın.
O zaman ne kadar ki? Benim ki uzun bir sure oldu yeni degil.Mazlumun ahı çıkarda sen duymazsın.bekleme boşa.
Ayrıca erkekler işk başta anlamaz, zaman geçtikçe anlatlar bazı şeyleri.
O zaman geçerkende sen çoktan unutmuş olursun zaten.
Mesajlariniza baktim ama goremedim. Su orneginizi anlatsaniz yaKimsenin ahı kimsede kalmıyor er yada geç ilahi adalet tecelli ediyor tabi haklıysan haksız yere ah edersen döner dolaşır seni bulur önce bundan emin ol eğerki gerçekten haksızlığa uğradıysan dilinden gece gündüz duayı eksik etme canlı örneği benim ne kadar içten istersen o kadar kısa sürede Allah o kadar hakkını verir merak etme
Da ne zaman ne zaman?Ne güzel söylemiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Atı alan Üsküdar’ı geçer de; ahı alan Sırat’ı geçer mi bilmem. Bedirhan Gökçe
İncittiğiniz insanın ve kırdığınız gönlün ahından korkun. Hz. Muhammed
Ah etmeye gerek yoktur. Nasıl olsa bir yerden çıkar. Kul unutur da Allah unutmaz.
Başka örneğe gerek yok bence
Duzen bir yerde olunca degistirmek hic kolay degil ki. Ayrica aliskanliklarindan kolay vazgecemeyen biriyim. Evimde ki masanin yerini bile degistirilemez.Sehir değişmek gerekirse ülke değismek yeni insanlar tanımak yeni bir hayat
Da ne zaman ne zaman?
Özelden yazdım sizeMesajlariniza baktim ama goremedim. Su orneginizi anlatsaniz ya
Yeni biri olmadan geçmez.baska arayışlara gir cabuk atlatırsınBenim etrafimda kimse yok nerseyse. Anneniz sansliymis. Belki gozuyle gordugu icin rahatlamistir. Ben de kapatmadim asiri sosyallestim ama.icim de hep bir sizi. Gecmiyor.
Icimdekini temizlemeden bunu bir baskasina yapamam. Bir baskasinin elini nasil tutarim?Yeni biri olmadan geçmez.baska arayışlara gir cabuk atlatırsın
Valla öyle bir temizleniyorki mis gibi oluyosunuzzIcimdekini temizlemeden bunu bir baskasina yapamam. Bir baskasinin elini nasil tutarim?
O nun yaptigi gibi yani. Ne diyim. Insallah oyle biri karsima cikarValla öyle bir temizleniyorki mis gibi oluyosunuzziyiki diyosunuz.keşke daha önce bitseydi diyosunuzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?