Hep mi kotuler kazanir?

Bu hayat hep kotulerin mi yanindadir? Aldatildigin icin dava acarsin,sen magdursundur ama yine de hergun aci cekersin o ise gider gununu gun eder. Hemen yeni birini bulur?Bu hayat ne zaman yuregini sogutur? Ne zaman mazlumun ahi cikar ve sen duyarsin?

Lütfen dramatize etme ve yoluna devam et. Hayat bu sınavlarımız var bolca. Yaşandı bitti. Artık senin de gününü güne etme zamanın gelmedi mi? Yoksa kendine üzülmeye devam mı edeceksin?Ğ

Erkeklere başta iyi gibi gelir, kadınlar daha çok üzülür.
Ama bir süre sonra kadınlar siler, bitirir, erkekler ise omur boyu ceker.
Siz onun şimdiki haline hiç bakmayin.

Bu hayat hep kotulerin mi yanindadir? Aldatildigin icin dava acarsin,sen magdursundur ama yine de hergun aci cekersin o ise gider gununu gun eder. Hemen yeni birini bulur?Bu hayat ne zaman yuregini sogutur? Ne zaman mazlumun ahi cikar ve sen duyarsin?
Evet kötüler çoğu zaman kazanır görünür. Ama zaman cok adildir. Zamana bırak bekle. Onun acısı bir çıkıyor ve sende ya duyuyorsun ya görüyorsun. İlahi adalete güven

Sızı aldatan adam arkasından kurtuldum demek yerine yas tutmanız, kotunun kazandığı anlamına gelmez.
Sızı hem aldatıp hem tazminat alsa falan ozaman kotu kazandı deriz
Yani suan ki durumunuz, sızın ıcınızle ılgılı Bı durum.
Adam evliyken aldatmıs, bırıyle suan birlikte olması suprız olmamalı sıze
Şok olmanız yersiz

Hayatına bakan kazanır.
Hayat kendine acımayanları harcar.

Sızı aldatan adam arkasından kurtuldum demek yerine yas tutmanız, kotunun kazandığı anlamına gelmez.
Sızı hem aldatıp hem tazminat alsa falan ozaman kotu kazandı deriz
Yani suan ki durumunuz, sızın ıcınızle ılgılı Bı durum.
Adam evliyken aldatmıs, bırıyle suan birlikte olması suprız olmamalı sıze
Şok olmanız yersiz

Hayatına bakan kazanır.
Hayat kendine acımayanları harcar.
Kurtulmak icin bosaniyorum zaten. Haklisin icimle alakali bir durum. En buyuk kizginligim da kendime zaten. Evet onlar hayatlarini yasiyor bense hala yasadiklarimi sindirmeye calisiyorum. Yasadiklarim benim tercihim degildi. O yapti bense o nehirde suruklenmek durumunda kaldim. O nun toparlanacak bir durumu yok herseyi bile isteye goze almisti hazirdi ama ben yikilan oldum. Biran da hic oldum. Simdi onun sevgilisi olmasi degil mutlu olmasi, bunun vicdan yukunu tasimamasi beni yoruyor. Yorulmakta benim sorunum belki ama olmuyor arkamda birakamiyorum yasadiklarimi.Demek ki cokta guclu degilim. Aman ne hali varsa gorsun diyemiyorum 11 yillik evlilikten sonra

Kurtulmak icin bosaniyorum zaten. Haklisin icimle alakali bir durum. En buyuk kizginligim da kendime zaten. Evet onlar hayatlarini yasiyor bense hala yasadiklarimi sindirmeye calisiyorum. Yasadiklarim benim tercihim degildi. O yapti bense o nehirde suruklenmek durumunda kaldim. O nun toparlanacak bir durumu yok herseyi bile isteye goze almisti hazirdi ama ben yikilan oldum. Biran da hic oldum. Simdi onun sevgilisi olmasi degil mutlu olmasi, bunun vicdan yukunu tasimamasi beni yoruyor. Yorulmakta benim sorunum belki ama olmuyor arkamda birakamiyorum yasadiklarimi.Demek ki cokta guclu degilim. Aman ne hali varsa gorsun diyemiyorum 11 yillik evlilikten sonra
Simdı o sahte askını yasasın bırak
Gunu geldıgınde ben ne yaptım diye avalaval tavana bakarken o, eglenen sen olursun.
Allah var, ilahi adalet var. Tecelli etmedıgını hıc görmedim.
Dile kolay 11 yıl, sen saniyor musun ki hayatı hep böyle gidecek. Veya sen hep böyle uzgun kalacaksın? Yer degıstıreceksınız Bıgun.
O senin oldugun yerde olacak, buna inan. Mutlu ol diye demiyorum, bu olacak.
Bende bosandım. Biz kadınlar hele de aldatıldıysak, uzuluyoruz elbette. Adamda aldatmıs sadakatle ısı yok sevısıyor. Herkes ustune dusenı yapıyor yani suan.

Sonra bıgun roller degısıyor buna inan.
Donuna kadar almadan Bosama bu adamı.

Simdı o sahte askını yasasın bırak
Gunu geldıgınde ben ne yaptım diye avalaval tavana bakarken o, eglenen sen olursun.
Allah var, ilahi adalet var. Tecelli etmedıgını hıc görmedim.
Dile kolay 11 yıl, sen saniyor musun ki hayatı hep böyle gidecek. Veya sen hep böyle uzgun kalacaksın? Yer degıstıreceksınız Bıgun.
O senin oldugun yerde olacak, buna inan. Mutlu ol diye demiyorum, bu olacak.
Bende bosandım. Biz kadınlar hele de aldatıldıysak, uzuluyoruz elbette. Adamda aldatmıs sadakatle ısı yok sevısıyor. Herkes ustune dusenı yapıyor yani suan.

Sonra bıgun roller degısıyor buna inan.
Donuna kadar almadan Bosama bu adamı.
Bana kalsa neler yaparim da bir yandan hak var helal olmaz diyorsun. Maneviyatin maddi karsiligi ne kadar buyuklukte bilmiyoruz ki.
Ben o anlattigin gunu iple cekiyorum. Insanim o gunu gormek icin sabirsizim.ilahi adalet var ama motivasyon icin bu aralar gerek duyuyorum.

Bana kalsa neler yaparim da bir yandan hak var helal olmaz diyorsun. Maneviyatin maddi karsiligi ne kadar buyuklukte bilmiyoruz ki.
Ben o anlattigin gunu iple cekiyorum. Insanim o gunu gormek icin sabirsizim.ilahi adalet var ama motivasyon icin bu aralar gerek duyuyorum.
Su saatten sonra adamın İcinde oldugu hıcbır konuda hak helal haram aramama lisin.
Allah la senin aranda artık.
11 yıl sonunda aldatılmıssın. O dusunsun hakkı helali o korksun.
Motivasyonunda su olsun, eden bulur. Buluyorlar buna inan.

Back
X