Hep mi para yok olur bı adamda

Bu durumda kadinin herseyini karsilamasi, sigortasini ödemesi cok normal. Kadin eşinizin annesine bakmak icin işten cikmiş. Kac tane kadin eski kaynanasina bakmak için iş birakir??? Evli olanlar bile kaynanasina bakmamak için bin takla atar.

Bunu baştan yazmiyorsunuz. Kadin calişan bir kadinmiş ve kaynana icin işten cikmiş ve tekrar dönecekmiş işe. Kusura bakmayin o kadina ne yapsa yeridir kocaniz, hiç zorunda degilken annesine bakmiş. Bakici tutsa yine sigorta + maaş odeyecekti. Hersey de gozunuze geliyor.

Kadın önce çalışmadı.sonra 1.5 yıl çalıştı.annesine bakmak için işten çıktı ama orada sorun olmuş galiba.sonra annesi iyileşti.halen sigortası yatiryor evinin giderleri kendi masrafları yapılıyor.keske bı kadin bulsalardi annesi için daha kolay olurdu.bu annesine bakma olayı 3 yıl olmak üzere.ondan önce 1.5 sene çalıştı toplam.geri kalan zamanda çalışmadı şimdi çalışacak dedi eşim ama diyeli 1 sene oldu.ben çalışacağını zannetmiyorum.zaten kv kızı gibi görüyor kadını.cocuklarina yapmadığını eski gelinine yapıyor.

Bence siz fena kandırılıyorsunuz.
Kandirilacagim kadar kandirildim zaten.bunu fark etmem de nasıl bu kadar uzun sürdü anlamış değilim.inanin ailesiyle eski eşiyle kızıyla sorunum yok ne halleri varsa gorsunler.bizim borcumuz bitsin eşim kendi borcunu ödesin parasını ne yaparsa yapsın.kendine bile bişey yapmazken ailesine yapması bana ağır geliyor.

Adam 2 evlilik yaşıyor sanki . O kadın ailesiyle birlikte yaşıyor belki dini nikahlı, bu kadın da eve para getiriyor.
Eşim 3 eve baktığını sorumlu olduğunu falan kabul ediyor.kizi için kadının gitmesini ve ailesinden uzaklaşmasını istemediğini söylüyor.kafinda zaten gitmek istemiyor.valla ne diyeyim beni kandırıp sadece para için aldatiyolarsa da Allah'a havale ediyorum.allah bı şekilde gösterir kurtarır beni inşallah.onlarin ilişkisi olması da umrumda değil beni bıraksın gitsin yeter ki.benimde ayrılmak için anneme kızıma karşı elimde güçlü bir sebep olur.

Böylesini de ilk defa gördüm
Normalde evliler eş ailesi ile anlasamaz hatta evliliklerin bitme nedenidir bu
Burada evlilik bitmiş eski gelin kaynana ile kanka olmuş yeni gelini dislamislar.
Ben şok ben iptal
Sizin durumunuza gelince çocuğunuzun hakkını kimseye yedirmeyin.

Gelin demeye bin şahit ister.ben böyle bı bağlılık tutum sevgi her neyse görmedim.ogullari evlendi diye oğullarını istemediler 1 yıl kadar gorusmediler.kadinin elini sıcak sudan soğuk suya sokmadilar.halen öyle.kahvaltiyi kv yapar.iki bina var aralarında sonra evine gider.aksam yemeğine kv gider yerler biraz eve getirir.tatillerde kendi ailesine gider.kira derdi yok fatura derdi yok hiç bı ödemesi yok.keske bana binde biri yapılsa ne çok isterdim.
Artık maddi destek olmuyorum saklıyorum yada harcıyorum.bende yok diye söyleniyorum.

Çok şaşırdım. Özel değilse neden boşanmışlar?

Çok Çok değişik ilginç ne çıkarları var bu gelinden.
Esiniz niye boşanmış bu kadından

Çok
Çok değişik ilginç ne çıkarları var bu gelinden.
Bana dediği eşimi çok hor görmüş ben üniv.mezunum istesem çok kazanırım gibi biseyler olmuş.kadin baya havalı.brnde görmüştüm bı kaç kez çok kibirli.burnu düşse eğilip almaz gibi.sonra çok çocuk kaybetmişler.esimlin bundan dolayı psikolojisi bozulmuş.kafin ayrılmak istemiş eşimde sonra kabul etmiş.ama ailesi asla izin vermemiş çok zor bosanmislar.benim bildiğim bu kadar

Çok
Çok değişik ilginç ne çıkarları var bu gelinden.
Çocuğu alıp ailesinin yanına dönmesini istemiyorlar asla.ya giderse diye korkudan ödleri kopuyor.esim aslında ablam falan o kadını sevmez ama çocuk için herşeyi yapiyolar diyo hep.

Eşiniz de şimdi kendince hem sana hem de evime bakarım mı demek istiyor acaba. Belki çok içerledi sözlerine. Yani gerçek boşanma nedenleri buysa olabilir.

Eşiniz de şimdi kendince hem sana hem de evime bakarım mı demek istiyor acaba. Belki çok içerledi sözlerine. Yani gerçek boşanma nedenleri buysa olabilir.
Tabii bakicam diyor kızım o evde yaşıyor bı eksiği olmaz diyor.ben kızına bakmasına bişey diyemem zaten.ama gerçekten borcumuz çok.ailesine zaten herşeyi yapıyor kızına ve annesiyle yaşadığı eve de bakıyor.bide bizim ev var.kendi borçları olduğu gibi duruyor.gercek neden bence bu tabii çocuk kayıpları da çok etkili olmuş.

Kadın kibirli ise aileye kibirli değil mi

Kadın kibirli ise aileye kibirli değil mi
Onu bilmiyorum.bi kez babası beni aramıştı daha evlenmeden önce.kadin arkadan nasıl bağırıyor.ne dediğini de unuttum şuan 11 sene oldu.kadin bana bakmak zorundasın gibi dusunuyo olabilir mi onu da bilmiyorum açıkçası.kadin hakkında düşündüklerini falan bilmiyorum.

Çok değişik anlayamadim
Ama parasal konularda erkekler çok acgozlu hele bir ayrılık vs olur herşeyi ince ayrıntısına kadar hesaplarlar
Oyuzden sakın para Mara vermeyin

Çok değişik anlayamadim
Ama parasal konularda erkekler çok acgozlu hele bir ayrılık vs olur herşeyi ince ayrıntısına kadar hesaplarlar
Oyuzden sakın para Mara vermeyin
Ya birazda kendine açgözlü olsun.biraz kendi borcunu ödesin ne bileyim kendine şöyle doyasıya alışveriş yapsa içimin yağları erir gibi.bu zamana kadar çok verdim zaten ama artık vermiyorum.tam tersi yok diye sizlaniyorum.kendim birikim yapicam kızım için ama esiminde bunları gormesini yapmasını çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…