- 24 Ekim 2019
- 1.389
- 7.600
- 158
Para kaynagi kesilmemesi icin adam tartismaya baslayinca annenize gidiyor, 2 aydir para vermemissiniz ve baslamis para lazim demeye. Neyse zaten bir 2 ay daha para gelmeyince kendisi birakir zaten sizi. Siz kendinizi kurtarmiyorsunuz, adam sizi kendisinden kurtarir bari.Bana bizim borcumuzu ödüyorum o eve kendi calistigimdan veriyorum diyodu hep.ben borç bitecek diye bekledim hep.ama eşimin borcu olduğu gibi duruyormuş.bide bana hep önce benim ailem demesi beni uyandırdı.artik para vermiyorum.sajliyorum harcıyorum biriktiriyorum.ama esiminde bunları görmesi lazım.ben normalde ayrılırım zaten ama bırakmıyor.tartismaya başladığımız an anneme gidiyo hemen annem araya giriyo.sonra kızımı devreye sokuyu.bekle bekle ben catladim artık.
Ayrica kac yasinda bir kadinsiniz annesiniz insanlara rest cekmeyi nasil beceremiyorsunuz bu adamla ben yasiyorum ve istemiyorum artik bosanacagim diyemiyorsunuz cok ilginc. Cocugunuzu da pedagoga goturursunuz yara almadan atlatir, ama sizin kocasiz kalmaktan odunuz koptugu icin bunun sadece bahane olduguna eminim.