• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Çok konuştum derdimi anlattım ama o evde kızım var yapmam gerek eksik bırakamam dedi hep.cok kavga ettim.bi kaç kez evden kovdum hemen anneme gider.annem araya girer kızım bu borçlar biter elbet düzelir diye başlar konuşmaya.ne yaptıysam baş edemedim en son bende vermemeye basladim

ama size haksızlık yapıyor. tabi ki kızına bakacak ama sizi borç batağına sokarak değil. sizin de çocuğunuz var, yarın öbür gün allah gecinden versin ama size birşey olsa bütün borcunuz kızınızın üzerine yıkılacak. o anda eşiniz sizce sizin borçlarınızı umursar mı ?
allah aşkına para mara vermeyin. bakacaksa kendi imkanları dahilinde baksın.

Siz bizim dusunduklerimizi bosverin de ileride cocugunuz benim okulum iyi degil, o cocuk ozel okulda okudu senin paranla derse daha cok uzulursunuz.
Ayrica ne demek biraksaydi beni, ona mi bagli sadece bu, o birakmadiysa siz biraksaydiniz hanfendi?
Yani hic mi agir gelmiyor adamin cocuguna bu masraflari yapip sizin cocuga gelince anan yardim etsin demesi?
Dikkatli bakmamış siniz galiba.ben çok ayrılmaya çalıştım.kavga ettim.araya insanlar girdi bı şekilde gitmedi.ayrica cocugumu da alıp gidemiyorum.cocugumun son senesi.okul degistirmesin diye hiç ev değiştirmedim.guzellikle derdimi anlatıyorum anlamıyor.ayrilmaya uğraşıyorum kapıdan ayrılmıyor.en son alt komşuma gitmişti beni misafirliğe çağırdı utana sıkıla oturdum birlikte eve geldik.evet çocuğum konusunda haklısınız bende onu istediği Sevdigi yerde okutmak istiyorum.bi ihtiyacı olursa diye birikim yapmak istiyorum.eger kızım bende özel okula gidicem derse kendim de gönderirim zaten bir kuruş harcamam gerekirse.ama önemli olan da bu sorunları aşmak,hepimizi rahat ettirmek diye düşünüyorum.o yüzden burda dert anlatmistim zaten

Ozaman herşeyi kabul ediceksiniz.eski eşi zengin ediyonsunuuz ne güzelll.ben çok kıskancım gelemezdim buna.çocuğa yardım nafaka tabiki ama asla faturalarını ödetmezdim.çalışsın ödesin derdim.hala eski eşten kopamamış. sanki siz eşki eş olmuşsunuz burda
İnanın kiskanmiyorum.ama kimseyi zengin etmek istemiyorum.ben borcumuz bitsin istiyorum.ben gözümü açtım eşim de gözünü açsın biraz kendini bizi düşünsün istiyorum.ama bende paramın kiymetini bilicem artık.

Dikkatli bakmamış siniz galiba.ben çok ayrılmaya çalıştım.kavga ettim.araya insanlar girdi bı şekilde gitmedi.ayrica cocugumu da alıp gidemiyorum.cocugumun son senesi.okul degistirmesin diye hiç ev değiştirmedim.guzellikle derdimi anlatıyorum anlamıyor.ayrilmaya uğraşıyorum kapıdan ayrılmıyor.en son alt komşuma gitmişti beni misafirliğe çağırdı utana sıkıla oturdum birlikte eve geldik.evet çocuğum konusunda haklısınız bende onu istediği Sevdigi yerde okutmak istiyorum.bi ihtiyacı olursa diye birikim yapmak istiyorum.eger kızım bende özel okula gidicem derse kendim de gönderirim zaten bir kuruş harcamam gerekirse.ama önemli olan da bu sorunları aşmak,hepimizi rahat ettirmek diye düşünüyorum.o yüzden burda dert anlatmistim zaten
Neyse merak etmeyin 3 5 ay daha para koklatmadiginizda adam zaten kendisi gidecek, bu durumda sizi de boşanamama derdinden kurtarmış olacak.

ama size haksızlık yapıyor. tabi ki kızına bakacak ama sizi borç batağına sokarak değil. sizin de çocuğunuz var, yarın öbür gün allah gecinden versin ama size birşey olsa bütün borcunuz kızınızın üzerine yıkılacak. o anda eşiniz sizce sizin borçlarınızı umursar mı ?
allah aşkına para mara vermeyin. bakacaksa kendi imkanları dahilinde baksın.
Yok para vermiyorum artık.vermemde zaten.benim borcumu da öde dedim ona da başladı.kendi paramida anneme veriyorum daha da vericem birikimim olsun.sonra belki kızıma hesap açar ona yatırım yaparım.bende gözümü açtım ama çok geç oldu.

Neyse merak etmeyin 3 5 ay daha para koklatmadiginizda adam zaten kendisi gidecek, bu durumda sizi de boşanamama derdinden kurtarmış olacak.
İnşallah öyle bı durum olursa yazarım mutlaka.ben para vermemekte kararlıyım zaten kiraları falan annem alıyor benim payını ayırıyor.istesemde annem vermez bana daha para falan.biraz kızımı harcar gerisini biriktirim

Bak bunda haklısın para kesildi mi hemen boşanalım diyorlar canım
Daha öncede kardeşimin ihtiyacı olmuştu uzun süre annemle ben kiraları ona vermiştik.tabi o zaman bizim eve benden para girmedi.hic daha bosanalim demedi.5 sene zaten bu kadar sorunumuz olmadı parayla alakalı.6 senedir var toplamda.bakalim belki bu sefer ya akillanir ya ayrılır gider ailesi ona bakar birazda

Aileye ana babaya yardim elbet guzeldir. Ancak insan kendisi borc bataginda gezerken yardim destek diye isin dozunu da kacirmamali. Anne babanin hic mi geliri yok? Abla evli mi? Abla evli ise ablaya destek neden onu anlamadim.
Siz esinize annenizden borc alarak destek olmussunuz. Sizin verdiginiz paralar da ablaya kayinvalideye falan gitmis. Esiniz kantarin topuzunu fazla kacirmis.

Aileye ana babaya yardim elbet guzeldir. Ancak insan kendisi borc bataginda gezerken yardim destek diye isin dozunu da kacirmamali. Anne babanin hic mi geliri yok? Abla evli mi? Abla evli ise ablaya destek neden onu anlamadim.
Siz esinize annenizden borc alarak destek olmussunuz. Sizin verdiginiz paralar da ablaya kayinvalideye falan gitmis. Esiniz kantarin topuzunu fazla kacirmis.
Ablası biz evlenmeden aldatilgi için ayrılmış bir oğlu var 18 yaşında.ablasi çalışıyor geliri 5 civarı.muhasebe müdürü bı firmada.5 yıla emekli olacak.
Babası emekli doldu biz evledikten sonra eşim SSK ya para ödedi emekli olsun diye.eski eşi 1-1.5 yıl çalıştı sonra çalışmadı.baska gelirleri yok.
Kızına annesine ablasına elbette yardım etsin pazarlarını marketlerin ne bileyim acil ihtiyaçlarını tabi versin.ama kendisi de çok borçlu.biraz da kendi borcunu ödesin.
Ablası her sene yeni bı ev eşyası alıyor borca giriyor sonra eşim ablam borç oduyo yardım edicem diyo.boyle bu borçlar bitmez kim

Bankaya totalde 200 esinizin 80 de sizin 280 bin tl borcunuz varmis. Ev mi aldiniz? Yoksa bu kadar para esin ailesine mi gitti? Ortada ev falan yoksa bu kadar borca girene kadar destek olmak pek de akıl karı degil. Onlarin hic mi geliri yok? Bu biraz yardim meselesini asmis. Bir insan tek basina bu kadar aileye bakamaz. Esinizin bunu anlamadi gerekiyor.

Bankaya totalde 200 esinizin 80 de sizin 280 bin tl borcunuz varmis. Ev mi aldiniz? Yoksa bu kadar para esin ailesine mi gitti? Ortada ev falan yoksa bu kadar borca girene kadar destek olmak pek de akıl karı degil. Onlarin hic mi geliri yok? Bu biraz yardim meselesini asmis. Bir insan tek basina bu kadar aileye bakamaz. Esinizin bunu anlamadi gerekiyor.
Yok eşimin marketi vardı iflas etti oradan borç kaldı.sonra benim üzerime bı dükkan açtır onda da iyi gitmedi devrettik.esimin borcu hep iş yerinden kalma benimde öyle.

Ablası biz evlenmeden aldatilgi için ayrılmış bir oğlu var 18 yaşında.ablasi çalışıyor geliri 5 civarı.muhasebe müdürü bı firmada.5 yıla emekli olacak.
Babası emekli doldu biz evledikten sonra eşim SSK ya para ödedi emekli olsun diye.eski eşi 1-1.5 yıl çalıştı sonra çalışmadı.baska gelirleri yok.
Kızına annesine ablasına elbette yardım etsin pazarlarını marketlerin ne bileyim acil ihtiyaçlarını tabi versin.ama kendisi de çok borçlu.biraz da kendi borcunu ödesin.
Ablası her sene yeni bı ev eşyası alıyor borca giriyor sonra eşim ablam borç oduyo yardım edicem diyo.boyle bu borçlar bitmez kim
Kusura bakmayin da esinizin iyi niyetinden herkes faydalaniyormus. Her sene esya degistirmek nedir? Hic mi demez bu insanlar azicik da sana yardim edelim diye? Esinizin banka borcundan haberleri vardir elbet.
Abla calisiyorsa ve anne babasiyla yasiyorsa onlarin emeklo maaslari ablanin maasi yeter onlara.
Eski esin calisip calismamasi esinizin problemi degil. Esiniz kizina baksin onu anlarim da eski esin de tum gecimini saglamasi da normal degil. O kadin neden calissin ki bu durumda, esiniz herseyi karsiliyorsa?
Ben de bosandim. Oglumun babasi sadece nafaka oduyor. Arada harclik veriyor, kiyafet aliyor o kadar.

Eski eşine birde ablasına sordum.eski eşim benim hiçbir şekilde sizinle derdim olmamaz ben ayrılmayı istedim zaten diyor.kiziyla ilgilensin ben ondan maddi manevi bişey istemem diyor.ablasi benim de borcum var bende ona yardım tabii edecek bize yardım dedi
Adami surekli eziklemis ustune bosamis ama görümce kv tapiyo kadına.bu nasil is anlamadim ..

Kusura bakmayin da esinizin iyi niyetinden herkes faydalaniyormus. Her sene esya degistirmek nedir? Hic mi demez bu insanlar azicik da sana yardim edelim diye? Esinizin banka borcundan haberleri vardir elbet.
Abla calisiyorsa ve anne babasiyla yasiyorsa onlarin emeklo maaslari ablanin maasi yeter onlara.
Eski esin calisip calismamasi esinizin problemi degil. Esiniz kizina baksin onu anlarim da eski esin de tum gecimini saglamasi da normal degil. O kadin neden calissin ki bu durumda, esiniz herseyi karsiliyorsa?
Ben de bosandim. Oglumun babasi sadece nafaka oduyor. Arada harclik veriyor, kiyafet aliyor o kadar.
Banka borçlarından haberleri var tabii bende ablasına söylemiştim biliyorum bizimde borcumaz var dedi.esim bundan dört yıl önce falan ailesiyle tartışmış.zor durumdayım artık diye.annesine sen bize ne yaptın ki ne fayda var demiş.cok zoruna gitmişti.ama halen yapmaya devam ediyorum.keske eski eşi nafaka isteseymis onu verir çocuğun ihtiyacini karşılardı.gecenlerde ablası buzdolabı almış 6 binmiş galiba.grcen sene yemek odası takımı almış.ne diyeyim artık bilmiyorum ki.derdimi anlatayım dedim ama biraz fazla oldu galiba kusura bakmayin

Adami surekli eziklemis ustune bosamis ama görümce kv tapiyo kadına.bu nasil is anlamadim ..
Çocuğu alır ailesine gider diye ailesi el üstünde tutuyormuş.cocugu goturmesin yanımızda dursun diye.esimde diyor ki kızı lise 3 e gidiyor.bi sene sonra üniversite için annesiyle gidecek zaten.ailemde normale döner.ama benim inancım yok.

Çocuğu alır ailesine gider diye ailesi el üstünde tutuyormuş.cocugu goturmesin yanımızda dursun diye.esimde diyor ki kızı lise 3 e gidiyor.bi sene sonra üniversite için annesiyle gidecek zaten.ailemde normale döner.ama benim inancım yok.
Hic bisey normale donmez malesef boyle gelmis boyle gider.

Banka borçlarından haberleri var tabii bende ablasına söylemiştim biliyorum bizimde borcumaz var dedi.esim bundan dört yıl önce falan ailesiyle tartışmış.zor durumdayım artık diye.annesine sen bize ne yaptın ki ne fayda var demiş.cok zoruna gitmişti.ama halen yapmaya devam ediyorum.keske eski eşi nafaka isteseymis onu verir çocuğun ihtiyacini karşılardı.gecenlerde ablası buzdolabı almış 6 binmiş galiba.grcen sene yemek odası takımı almış.ne diyeyim artık bilmiyorum ki.derdimi anlatayım dedim ama biraz fazla oldu galiba kusura bakmayin
Estagfirulkah. Ben cok uzuldum. Nasil yatdim ederim diye dusundum ama sen ne yaptin ki diyen bir katmyinvalide de bence cok bencil. Artik esinizin de bir evi, gecimi oldugunu bilmeli. Neyse siz vermeyin maasinizi bari de borclarinizi kapayin. Yoksa o aile ne kadar somursek kâr diye bakiyor olaya. Esinuzin sizinle evlemeseni de belki o yuzden istemediler. Para bolunecek diye muhtemelen.

Herkese iyi geceler.ben artık düşün düşün bı yol bulamadım.esimle 2. Evliliklerimiz.onun ilk evliliğinden kızı var benim de bir kızım var.kizim ben eşim beraber yaşıyoruz.cok şükür çok iyi babalık yapıyor kızıma o büyüttü neredeyse.biz evlendigimizde eşimin ailesi beni istemedi.daha doğrusu kimseyi istemediler eski gelinlerin istediler.ama biz evlendik.11 yıldır evliyiz bir kez eşimin ailesiyle görüşmedik.esim gider görür yemek yerler beraber olurlar ama biz hiç görüşmüyoruz.sonra çocuğunuzda olmadı eşim istemedi halen istemiyor.cocuga bakmak büyük sorumluluk iki çocuğumuz var diye.esimin ailesi halen eski gelinleriyle beraber.ayni sokakta oturuyolar.yedikleri içtikleri bir.ayrilmadilar yani.esimin ablası eşime maddi anlamda yardımcı oluyor.bende yardımcı oluyorum.ama eşim hem eski ailesine hem kendi ailesine hem bizim aileye bakıyor.3 ev gecindiriyor.gecen ay halasının oğlu borç yolladı ablası para verdi ben para verdim annemden borç aldım verdim ayrıca.ama halen para yok para yok diyor.ben ayrıca birikim yapayım çok borcumuz var diyorum eşim para yok dedikçe veriyorum.ama benimde kredi borcum var.artik ne diyeceğini ne yapacağımı şaşırıyorum.ablasina eski eşine kızına annesine herkese bu adam bakıyor.bizimde çok borcumuz var.benimde çok borcum var ama bize gelince para yok diyor.evimizde herseyimiz tam alıyor eksik etmiyor çok şükür hakkını yiyemem.ama borcumuz var abi.aolene de biraz az destek ol bari diyorum artık içimden.
Artık hiç yok bence parası bugün itibariyle.
Dolar altın avro arttiii

Estagfirulkah. Ben cok uzuldum. Nasil yatdim ederim diye dusundum ama sen ne yaptin ki diyen bir katmyinvalide de bence cok bencil. Artik esinizin de bir evi, gecimi oldugunu bilmeli. Neyse siz vermeyin maasinizi bari de borclarinizi kapayin. Yoksa o aile ne kadar somursek kâr diye bakiyor olaya. Esinuzin sizinle evlemeseni de belki o yuzden istemediler. Para bolunecek diye muhtemelen.
Zaten hep dediler o kadın senin paranı yer kızına bakmama izin vermez olmaz dediler en başta.ama adam benim altınları paraları hiç etti.ustune bide borclandim.hepsinden haberleri var ama işlerine böyle geliyo tabi.benim maaşım da yok zaten bı kaç dükkan ve evin kirasi var.kardesim annem ben ortak eliyoruz.annem alıyor direk gelenleri ben ihtiyacım kadar alıp kalanı anneme veriyorum.bundan sonra öyle yapicam zaten

Back
X