• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Tabii o da olabilir.bana tek tek göstermiyor harcamalarını tabi.ama borçlarının hepsini biliyorum.kadinda biliyor bu paraların hepsi adamın değil benimde param var ama bundan rahatsız degil
Neden rahatsız olsun ki, ekmek elden su golden. Sen calisip onlara bakıyorsun o oglene kadar uyuyor. Kızım yalnız kalmasın dıyıp eski esın calısmasını dahı istemiyor kocan ama, yarın ölsem gitsem karımla kizi borc ıcınde kalacak ben napıyorum dıye sorgulamıyor.
Somuruluyorsun arkadasım.

Siz de eşinize vermeyin parayı, sizin evinizin ihtiyaçlarını kendiniz karşılayin ona vereceğinize. Belki siz ona veriyorsunuzdur o gidip o parayi başka yerlere harcıyordur
O yok dedikçe bende olanı verdim.tamam git borç ode dedim.ama bu aralar vermiyorum ya eve kızıma harcıyorum yada anneme veriyorum sende dursun diye.ama eşim para yok borç çok nasıl yapicam dedikçe zorunlu hissediyorum

Bende diyorum kızım liseye gidecek bizde o okula gönderelim diye ama nerede.son zamanlarda bunu düşünüyorum param olunca hemen ya kızıma harcıyorum ya gram altın alıp anneme veriyorum. Biraz biriktirdim.ama eşim hala para yok diyor.bende kendimi zorunlu hissediyorum.
Neden hissediyorsunuz ki?
Eşinizin önceliği çocuğu, ilk eşi, ailesi, siz kaçıncı siradasinız, düşündünüz mü hiç?

Dışarıya bu kadar para harcayan eşe istediği kadar para yok desin, bir kuruş vermemeniz lazım.

Evladınızin hakkına girmeyin.

Bende diyorum kızım liseye gidecek bizde o okula gönderelim diye ama nerede.son zamanlarda bunu düşünüyorum param olunca hemen ya kızıma harcıyorum ya gram altın alıp anneme veriyorum. Biraz biriktirdim.ama eşim hala para yok diyor.bende kendimi zorunlu hissediyorum.
Hiç zorunlu hissetme edin çok güvenilir durmuyor sen çalışıyorsan kızını gönder

Neden rahatsız olsun ki, ekmek elden su golden. Sen calisip onlara bakıyorsun o oglene kadar uyuyor. Kızım yalnız kalmasın dıyıp eski esın calısmasını dahı istemiyor kocan ama, yarın ölsem gitsem karımla kizi borc ıcınde kalacak ben napıyorum dıye sorgulamıyor.
Somuruluyorsun arkadasım.
Aynısını eşime söylüyorum.ablam size bakar sizi borç içinde bırakmaz onun herşeyden haber var diyor.ablasi gerceten eşime yardımcı oluyor.ama oda tabi olmadığında eşimden alıyor.
Dusunmek zorunda oldugun bır kızın var hayatında, sadece kocan yok bunun farkında mısın?
Yarın Bosanma gibi bı durum olsa elde var sıfırla kalacaksın, aılesı de yok arka cıksınlar eski geline bakıyorlar?
Bence artık kızına hesap mı actırırsın nasıl yaparsın bilmiyorum ama kızına birikim yap.
Son zamanlarda elime para geçtikçe anneme veriyorum.kenarda dursun bende durmasın diye.sirf bu yüzden bir kez ayrıldım.esim o dönemde benimle alakalı borclari ödemeye devam etti.1 sene kaldı savbret diyor.sonra kendimize birikim yapicaz diyo ama ben artık zorlaniyorum

Nasıl yani, kızı ozel okula gidiyor parasını sen oduyosun ama senin kızın ozel okula gitmiyor mu?

Aynısını eşime söylüyorum.ablam size bakar sizi borç içinde bırakmaz onun herşeyden haber var diyor.ablasi gerceten eşime yardımcı oluyor.ama oda tabi olmadığında eşimden alıyor.

Son zamanlarda elime para geçtikçe anneme veriyorum.kenarda dursun bende durmasın diye.sirf bu yüzden bir kez ayrıldım.esim o dönemde benimle alakalı borclari ödemeye devam etti.1 sene kaldı savbret diyor.sonra kendimize birikim yapicaz diyo ama ben artık zorlaniyorum
Ablası size bakmaz. En fazla mevlit pilavı yaptırır onu oder.
Ortaklık biter. Senın kızın ablasının yegeni degıl, ortak hıcbıseyınız yok. Zaten yardıma mecbur da degıl.
Sen esine para vermeyi kesmelisin

Sürekli söylüyorum.eski eşin ise girsin en azından biraz faydası olur bizimde bütçemiz belli dedim.annesine bakıyor kızım yalnız kalmasın genç kız diyor.annenlerle beraber otursunlar ben zaten görünüyorum diyorum eski eşi istemiyormuş.gercemten eşime başka lafım yok.bizim de her istediğinizi yapıyor sağolsun.ama bana sürekli para yok demesi agir geliyor.bende kendimi ona karşı yardım etmek zorunda hissediyorum.
Haklısınız üzücü ve yorucu bir durum. Sonuçta kim çok çalışıp eşin eski eşine yedirmek ister ki

Bence kesinlikle eşinize para vermeyin. Neticede kendi kızınız var harcamalari zamanla artartacak. Ayrıca dünyanın bin türlü hali var. Ola ki iyi gitmedi boşanma oldu o zaman çok ah vah edersiniz.
Borcu varsa da var. Borcunu kendi diğer ailesi rahat etsin diye var ve anladığım kadarıyla kendi ailesi de asla hiçbir şey kısmıyor. Hem şöyle düşünün sizin aileniz zor durumda olsaydı eşiniz bu kadar çok yardımcı olur muydu?
Bence hiç gerek yok. Para sizin evin ihtiyaçlarını da alırsınız gerisini de yatırım yaparsınız.

Aynen öyle. Yani ne diyim bilemedim....
Bız ne desek bos.
Bu tip adamlara kadın asık oluyor genelde. Bu ozverının temelinde ask var ama ask boyle bisey degıl. Onu da zor durumda kalınca anlayacak.
Adam nerden tutsak elimizde kalıyor. Konu sahıbı dolabı dolduruyor dıyıp savunuyor. E krediyi konu sahıbı cekmıs dolabı da doldursun bır zahmet.
Bu jest gıbı geliyor kadına.
Evladı olan insanın oncelıgı evladı olmalı, somurucu koca degıl bunu bilir bunu soylerım.

Aynen öyle. Yani ne diyim bilemedim....
Kızı 3 yıldır özel okula gidiyor.ablasi ile eşim ortak ödüyor.benim kızımda bu sene liseye gecicek eğer düzgün biter bulamazsak gönderelim dedim.iki masrafı nasıl kaldiririz diyor.annen yardım etsin bende ekleyeyim olur dedi.ama annem bu sene ödeyecek durumda değil.benimde zoruma gidiyor bu durum

Bence kesinlikle eşinize para vermeyin. Neticede kendi kızınız var harcamalari zamanla artartacak. Ayrıca dünyanın bin türlü hali var. Ola ki iyi gitmedi boşanma oldu o zaman çok ah vah edersiniz.
Borcu varsa da var. Borcunu kendi diğer ailesi rahat etsin diye var ve anladığım kadarıyla kendi ailesi de asla hiçbir şey kısmıyor. Hem şöyle düşünün sizin aileniz zor durumda olsaydı eşiniz bu kadar çok yardımcı olur muydu?
Bence hiç gerek yok. Para sizin evin ihtiyaçlarını da alırsınız gerisini de yatırım yaparsınız.
Evliliğimizin ilk zamanlarında eşimin durumu daha iyiydi.kiz kardeşim çok zor durumdaydı.uzun süre kız kardeşime ailesine yardım etti.herseyi yaptı sonra biraz düzeldi kardeşimin durumu.ama o zamanlarda da kendi ailesine eski eşine bakıyordu zaten.

Bide sunu sorim, bu adamin yaninda kalmak icin ne gibi artilari var? Adam iligine kemigine kadar sömürmüs.
Sana cektirdigi krediler ne Zaman bitecek?
Kredinin bitmesine tam 1 sene var ben başka kredi de çekmem zaten.annemin ihtiyacı var ona veririm daha iyi.esim gerçekten önceden bana çok destek oldu.kizimi o büyüttü.simdi kızım baba baba diye hep onu arıyor.babaligina edecek lafım yok.evimizde de eksiğimiz yok.ama onun ailesi ve eski eşi beni çok zorluyor.

Kızı 3 yıldır özel okula gidiyor.ablasi ile eşim ortak ödüyor.benim kızımda bu sene liseye gecicek eğer düzgün biter bulamazsak gönderelim dedim.iki masrafı nasıl kaldiririz diyor.annen yardım etsin bende ekleyeyim olur dedi.ama annem bu sene ödeyecek durumda değil.benimde zoruma gidiyor bu durum
Siz yazdikca Ben cildiriyorum.

Siz nasil bir annesiniz? Koca bu kadar Mi önemli? Anneniz neden sizin cocugunuza masraf etmek zorunda? Siz kocanizin eski esine ve sizi yok sayan ailesine daha fazla yedirin diye Mi? Hic Mi düsünmediniz bu cocugun masraflari olacak, El aleme bakacagima evladima ayirim diye. Rezalet....

Adam Cocugunu bıle ıstedıgın okula yollamıyor. Seni borca sokuyor. Borcumuz var dıyıp size bısey yapmiyor, eskı esın makyaj malzemeleri dahi alınıyor. Sen o yardım ettıgın aileye hıc gıtmrmıssın acıkcası kocanın da Isıne gelmıs. Belki sen aralarına gırsrn eski esi uzaklaşmak zorunda kalacaktı bu yuzden de seni sokmadı ortama.
Nerden tutsak elimizde kalıyor. Yıllarca neden katlandınız bu adama?

Back
X