Hep mi para yok olur bı adamda

Annem ve kızım elimi bagliyor demıssın, nasıl?
Ne diyorlar, Bosanmaktan bahsettin mı hıc kızına ve annene?
Bı kez ayrıldım annem araya girdi.zaten kavga etsek bile anneme gidiyo annem baristiyo.sonra kızım ayrdigimizda babam ne zaman gelecek ben babamı görmeye gidicem diye bizi bı ara getirmeye çalışıyor.birde annem borcum olduğunu biliyo borçlarınızı ödeyin sonra düzelir olmazsa o zaman konuşuruz diye.adamin para dışında bı zarari

Konu sahibi ailesinden gelen geliri eşine vermiyor muymus ben yanlış mı anladım? Yani ailesinden gelen kiralar vs + 3000 lira el emeğinden kazandığı para mı var yoksa totalde mi eşe katkısı 3000 TL mis?
Babamdan gelirim var 2900 kadar onu bu zamana kadar verdim borç ode diye.2 aydır vermiyorum bı bahane ile.parayi kızıma eve harcıyorum kalanı anneme veriyorum.birde tişört tasarımı yapıyorum ama oradan çok gelirim yok bazen ayda 500 tl geliyo bazen çok satış oluyo 2000 oluyo ama nadir

Pardon da adam en az 9 bin kazanıyor, sizin gelir 3bin ise ben çok da adamın sizden geçindiğini düşünmedim.
kusura bakmayın ama çocuğunuzu özel okula göndermek sizin göreviniz ondan önce.
ben neden bu parayla kızının aylık özel ihtiyacını ve aylık taksidini ödeyebileceğin bir özel okula göndermediğini anlamadım.
adam zaten evine bakıyor. Sen hem kendi bütçeni planlayamayıp hem adama kızıyorsun bence

2 aydır kenara birşeyler koyuyorum demiş konu sahibi.

9 bin maaştan çocuğunun özel okulu yine çocuğun annesiyle oturdukları evin kirası, faturaları, kendi ailesine yaptığı yardımlardan sonra ne kadar kalır ki? Konu sahibinin geliri olmasa gecinemekte bile zorlanabilirler.

Son 2 aydır öyle alıyorum.eve alışveriş yapıyorum.kizima harcıyorum.kalani anneme veriyorum ama eşime söylemedim.ama eşim hala para yok şu borç var bunu nasıl yapicam dedikçe bende zorunlu hissediyorum

Konu sahibi ailesinden gelen geliri eşine vermiyor muymus ben yanlış mı anladım? Yani ailesinden gelen kiralar vs + 3000 lira el emeğinden kazandığı para mı var yoksa totalde mi eşe katkısı 3000 TL mis?
3000 tl ye yakın kira geliri artı tişört işi yapıyormuş diye anladım ben. Özel okul en az senelik 35 bin extra masrafları da var yemek kırtasiye kitap. E bu paradan birikim yapıp anneme veriyorum da yazmış. Ortak çocukları değil bir de. Babası 5 kuruş vermediği halde adam bakmış sevmiş çocuğu. Daha fazlası istenmemeli diyorum.

Eski esınden cektıklerını okudum, cok isterdim ki mutlu ol.
Senden aldıgı parayı nereye verdıgını bilmediğini yazdın bana az once. Belki eski karısının makyajı belki ozel okulu ödüyor bilmiyoruz.
Bu durumda, kızlara Esit davranmak zorunda. O onun babası degıl mecbur degıl dıye bısey yok, baya babası iste.

Umarım mutlu olursun, ıyı bır insansın belli. Kendını kullandırma annen de calisiyormus emınım genc degıldır. Annenın alın terini alıp o aileye yedirme lutfen.
Ve kızınla kendın icin para biriktir.

Kocan da cok ıyı biriyse gıtsın cesme yaptırsın sana kredi cektırmek yerine.

Bilerek evlilik olmuş. Adam da çocuğun babasının cezaevinde olduğunu biliyor. Yani 2 taraflı fedakarlık var tek değil. Kızkardeşinin annannenin ihtiyaçları da karşılanmamalıydı o zaman.

Ben adam benim paramla geçiniyor demiyor.adam sürekli para yok yok bu borç var bunu nasıl yapicaz dedikçe ben zorunlu hissediyorum.birde 11 yıllık benim eşim.tabii çocuğuna bakacak bunca yıl baktı bişey demiyorum.ama artı kızının annesine birde kendi ailesine bakınca masraflar çok artıyor.ben bişey dediğimde para yok aman annene söyle diyo.sen biraz ablanlara az ver dediğimde onlar benim ailem tabi önce onlara vericem diye beni bastiryor

Siz çok iyi niyetli ve sabırlı birisiniz. Eşinizin eski eşi ailesiyle yaşıyor, aile sizi istemiyor falan zor durumlar gerçekten.

Konunun başında esas meselenize gelirsek, bence oturup bir hesap kitap yapın. Yani eşiniz onların her maddi ihtiyaçlarına koşmak yerine, belli miktar versin ailesine de eski eşe de nafaka gibi. Herkes ona göre idare etsin. Eşiniz bence her istediklerinde hayır demeden para verdiği için kendisine yetmiyor, sagdan soldan istemek zorunda kalıyor. Öyle olunca başka yerlere de borclaniyor iyice içinden çıkılmaz hal alıyor.

Siz de elinize geçen parayı ilk yorumumda söylediğim gibi, eşinizin eline vermek yerine, evin giderleri için cebinizden harcayın. O da kendi gelirinden aileye eski eşe ve kendi evine olacak şekilde pay etsin

Yok bana borcumuz var bunu nasıl odueriz napariz dedikçe ben verdim.ama ailesine mi verdi başkasına mı bilmiyorum.son 2 aydır bende para olunca anneme veriyorum ne olur olmaz diye.kizim 4 yaşındaydı evlendigimizde babasını hiç tanimadi eşimi babası bildi.

Ben babadan daha fazla gelir var diye düşündüm. Allah bereket versin daha bol kazançlarınız olsun inşallah. Ne güzel boş durmayıp ev ekonomisine katki için bir seyler yapıyorsunuz. Yanlış anlamadıysam eşinizin eski eşi de makyaj masraflarını bile sizin aileden karşılıyor. Çok sinir bozucu

Ben söyledim her hafta para veriyorsun tamam iyi de bunu düzene koy.bizimde giderleriniz var benimde borcum var dedim.ama eşim ailesi konusunda beni konuşturuyor.hemen onlar benim ailem tabii Herşey lerini yapicam diye karşı çıkıyor.ben 2 aydır bişey vermiyorum ona.eve harcıyorum kızımın istediklerini alıyorum.kalani anneme veriyorum.

Özel okula eşinin eski eşinden olan çocuğu gidiyormuş ama konu sahibinin çocuğu değil. Onu göndermek isteyince annen destek olsun demiş adam

Bana dediği ablam aliyo kişisel eşyalarını.ama ben artık inanmıyorum.bizimde bı evimiz var ama bizim neden öyle masrafınız yok.ben hiç makyaj yapmam yapsamda gider alır yaparım.neden başkasına aldirayim.ben eşime destek olayım hemen bitsin borç dedikçe borç çıktı bıde ben borclandim.ama artık vermiyorum.ama bunu eşim anlasa ne güzel olur.

Özel okula eşinin eski eşinden olan çocuğu gidiyormuş ama konu sahibinin çocuğu değil. Onu göndermek isteyince annen destek olsun demiş adam
Eşimin çocuğu gidiyo özel okula.galiba 25 bin civariymis ücreti.ikinci kez kayıt yaptirirsak indirim oluyormuş.bende kızı yollayim indirimde olur bı konuşalım dedim ama mümkün görünmüyor o

Bilerek evlilik olmuş. Adam da çocuğun babasının cezaevinde olduğunu biliyor. Yani 2 taraflı fedakarlık var tek değil. Kızkardeşinin annannenin ihtiyaçları da karşılanmamalıydı o zaman.
Evlendiğinden beri eşine veriyormuş parasını konu sahibi. Borç var dediğinden sürekli neye ne kadardır verdiğini de bilmiyor. İki aydır vermiyormuş sadece. Kendi evladına bu kadar yatırım yapan adam, eşine de sen de kızın için birşeyler yap deyip paranın hepsini almamalı.
Bana adil gelmedi bu durum.

Son 2 aydır öyle alıyorum.eve alışveriş yapıyorum.kizima harcıyorum.kalani anneme veriyorum ama eşime söylemedim.ama eşim hala para yok şu borç var bunu nasıl yapicam dedikçe bende zorunlu hissediyorum
Hissetmeyin eski eşi bir zahmet siz gibi çalışsın.Ailesi de kendilerine destek olacak baska gelin-damat bulsun.Ee 11 yil siz yapmışsınız.Bence fazla bile.Dedigim gibi sert sekilde kesmek değil alistira alistira bu düzeni yikin.Ablasi yardım ediyormus zaten bir sekilde yuruturler.Siz evinize kiziniza ve geleceginize yatırım yapin.

Bana adil geldi eski eşine aşırı önem veren adam değil ailesi. Adam kızına önem veriyor çok da iyi yapıyor. Yeni evlilik yapıp kızı kaderine terketseydi daha mı iyiydi. Evlat herşeyden değerlidir. Konu sahibi de tavrını koymamış baştan. Adam zorla para almamış. Kızıma biriktireceğim onun da kimsesi yok demeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…