• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi para yok olur bı adamda

Sizin yerinizde olsam belli bir nafaka bağlamasını söylerim. Ayriyetten çocuğun başka masrafı çıkarsa tabiki el atar babası. Eski eşine değil çocuğuna bakmak zorunda hatırlatırım. Çocuğunu eski kv sine bıraksın madem gidip çalışabilir. Gorumcenizle o evde yaşadığı için destek oluyor ayrı evde değil eşinizin sürekli destek olması şart değil bu adamın 10bin geliri falanmi var heryere el atıyor
Kışın 9 bin gibi geliri var.marketi var eşimin ortaklı.yazin daha iyi kazanıyor.gorumcem çalışıyor.biz böyle bı aileyiz hep birbirimize desteğin ablam bana her zaman yardım ediyor ve de edicem tabi diyor

Onu bilmiyorum yazmadı, cocuk ıstememıs kocası ortak cocukları yok.
Yani adam yarın ölse ya da bosansalar konu sahıbı ve kizi ortada kalacak borçlarla.
Adam ortak cocuk bıle ıstememıs bakamayız diyip ama, ailesıne baktırıyor.
E tabi konu sahibinden çocuğu olsa ve boşansa onunla da bir bağı kalmış olacak. Ona karşı da maddi yükümlülükleri olacak. Bu sefer onların masraflarına ortak olsun diye 3. Evliliği yapması gerekecek 😑

11 yıldır cidden oturup ben ne yapıyorum demeniz mi hic?3 ev 1 adam...Yani siz resmen destek kuvvet diye adamin hayatına girmissiniz.
Ben bu borçlar biticek diye bekledim.bi ara kızının annesi çalıştı o zamandan sonra rahatladım ama sonra işten çıkmış.sonra çocuğun özel okulu gündeme geldi.benim elimi birazda annem ve kızım bağladı ayrılma diye.eski eşimden sonra bunu kabullendiler

Kışın 9 bin gibi geliri var.marketi var eşimin ortaklı.yazin daha iyi kazanıyor.gorumcem çalışıyor.biz böyle bı aileyiz hep birbirimize desteğin ablam bana her zaman yardım ediyor ve de edicem tabi diyor
Ben tam olarak sizi sömürülüyor olarak görmedim. Adam yetiştirse de sonuçta onun çocuğu değil. Çocuğu okutmak sizin ve eski eşinizin sorumluluğu. Adam 10 12 civarı ortalama gelire sahip. Sizden de eve en az 7 bin geliyorsa belki sömürülüyorsunuzdur derim. Ama 2 3 bin geliriniz varsa o para bı zamanda el harçlığı artık

E tabi konu sahibinden çocuğu olsa ve boşansa onunla da bir bağı kalmış olacak. Ona karşı da maddi yükümlülükleri olacak. Bu sefer onların masraflarına ortak olsun diye 3. Evliliği yapması gerekecek 😑
Çocuk istemedi.ben çok istedim bir kez istedi olmuyo boşver dedi geçti.ben bağımız olsun bize baksın diye çocuk istemedim ama o onu dusunuyo olabilir.

Ben bu borçlar biticek diye bekledim.bi ara kızının annesi çalıştı o zamandan sonra rahatladım ama sonra işten çıkmış.sonra çocuğun özel okulu gündeme geldi.benim elimi birazda annem ve kızım bağladı ayrılma diye.eski eşimden sonra bunu kabullendiler
Peki siz eski eşinizden maddi destek görüyor musunuz kızınız için, nafaka falan?

Ben tam olarak sizi sömürülüyor olarak görmedim. Adam yetiştirse de sonuçta onun çocuğu değil. Çocuğu okutmak sizin ve eski eşinizin sorumluluğu. Adam 10 12 civarı ortalama gelire sahip. Sizden de eve en az 7 bin geliyorsa belki sömürülüyorsunuzdur derim. Ama 2 3 bin geliriniz varsa o para bı zamanda el harçlığı artık
Yaklaşık 3 bin gelirim var.tisort tasarım işi yapıyorum o çok satılırsa daha çok oluyor ama ondan çok gelirim yok

Bir bakıma doğru, ablası yeğeninin okul masrafına bile ortak. Ablasının bir şeye ihtiyacı olduğunda vermesi gerekir.
Ama eşiniz neden evlenmiş o zaman yeniden? Ailesiyle yaşamaya devam etseymis.

Kızınız için nafaka alıyor musunuz eski eşinizinden?

Peki siz eski eşinizden maddi destek görüyor musunuz kızınız için, nafaka falan?
Ben eski eşimden çok zor ayrıldım.eski eşim şiddet falan uyguluyordu.cocugumda küçüktü zorla ayrıldım annemle yaşamaya başladım.eski eşim o zamandan beri cezaevinde hiç görüşmedik yardım da almadım kurtulduğunu şükür diyorum o kadar soyleyeyim

Bir bakıma doğru, ablası yeğeninin okul masrafına bile ortak. Ablasının bir şeye ihtiyacı olduğunda vermesi gerekir.
Ama eşiniz neden evlenmiş o zaman yeniden? Ailesiyle yaşamaya devam etseymis.

Kızınız için nafaka alıyor musunuz eski eşinizinden?
Eşimle tanıştığımız da 2 yıldır eşinden ayrıydı.annesi ablası babasıyla oturuyordu.biz 1 sene kadar evlenmedik sonra evlenmeye karar verdik karşı çıktılar.esimde rest çekti evlendik.1 sene kadar gorusmediler sonra görüştüler.ablasi gerçekten destek oldu bizimde zor zamanlarimiz oldu ama sonra hep eşim yapmaya başladı.ben eski eşimden nafaka falan almıyorum görüşmüyoruz zaten.

Yaklaşık 3 bin gelirim var.tisort tasarım işi yapıyorum o çok satılırsa daha çok oluyor ama ondan çok gelirim yok
İşte konu da eşinizi gömmüşler ama ben tam öyle göremedim. 3000 gelirden birikimde yapıyormuşsunuz az da olsa. Adam kızlardeşinize annannenize karşılıksız maddi yardımda da çok bulunmuş kötü bir insan değil yani. İlk etapta kendi evladını düşünmesi bana normal geldi. Dediğim gibi çocuğa iyi davranmış büyütmüş babalık etmiş ama babası değil. Özel okulda okutmak zorunda değil.

Ben eski eşimden çok zor ayrıldım.eski eşim şiddet falan uyguluyordu.cocugumda küçüktü zorla ayrıldım annemle yaşamaya başladım.eski eşim o zamandan beri cezaevinde hiç görüşmedik yardım da almadım kurtulduğunu şükür diyorum o kadar soyleyeyim
E o zaman sizin geliriniz size anca yetiyordur. Sizin başınız kel mi? Kadın eşinden ayrı ve çalışmadığı halde sizden iyi durumda, kızını özel okula bile vermis. Sizin aileden geliriniz var, evlisiniz çocuğunuz özel okula göndermeniz için annenizin desteğini öneriyor eşiniz. O zaman siz niye evlisiniz? Şu şartlarda kendi başınıza yasasaniz daha rahat koşullarda olurdunuz belki de

Normalde ben bosanirdim zaten.annem ve kızım elimi kolumu baya bağladı o ayrı bı konu başlığı.ama o kadar kişiye bakicak derken evliliğimiz elimizde kaldi
Annem ve kızım elimi bagliyor demıssın, nasıl?
Ne diyorlar, Bosanmaktan bahsettin mı hıc kızına ve annene?

Ayrılmak zorunda degilsiniz ama bence maddi anlamda siz biraz geri çekilin.Onun eski eşi,ailesi o düşünsün.Evladi icin bir sey diyemem elinden geleni yapsin tabi ama sizinde kızınız var.Ayrica hayatta her sey insan için kenara bir şeyler koymak, yarınlar için bir şeyler yapmak gerek.11 yıl geçmiş dile kolay borç borç diyorsa bir adam daha 11 yil daha der.Siz aniden değil ama kısarak para akışını kesin.Mesela bir sey alin.Ya da yatirim yapin borçlanin bir şekilde ödemem var diyin ve bu düzene dur diyin.

İşte konu da elinizi gömmüşler ama ben tam öyle göremedim. 3000 gelirden birikimde yapıyormuşsunuz az da olsa. Adam kızlardeşinize annannenize karşılıksız maddi yardımda da çok bulunmuş kötü bir insan değil yani. İlk etapta kendi evladını düşünmesi bana normal geldi. Dediğim gibi çocuğa iyi davranmış büyütmüş babalık etmiş ama babası d

İşte konu da elinizi gömmüşler ama ben tam öyle göremedim. 3000 gelirden birikimde yapıyormuşsunuz az da olsa. Adam kızlardeşinize annannenize karşılıksız maddi yardımda da çok bulunmuş kötü bir insan değil yani. İlk etapta kendi evladını düşünmesi bana normal geldi. Dediğim gibi çocuğa iyi davranmış büyütmüş babalık etmiş ama babası değil. Özel okulda okutmak zorunda değil.
Tabi zorunda değil ama bende dedim ki biraz su masrafları kissak bı okul bulamazsak o özel okula gönderelim dedim.o okula ikinci kayıt yapılınca indirim oluyo iyi olur dedim.esim de annen yarısını versin bizde koyarız öyle olabilir dedi.ama annem bu ara zor durumda bı kez söyledim olmaz durumum yok dedi.esim kötü bı insan değil ama hep ilk önce ailem diyo ne desem tabi yapicam o benim annem o benim ablam o evde benim kızım var diyo

İşte konu da eşinizi gömmüşler ama ben tam öyle göremedim. 3000 gelirden birikimde yapıyormuşsunuz az da olsa. Adam kızlardeşinize annannenize karşılıksız maddi yardımda da çok bulunmuş kötü bir insan değil yani. İlk etapta kendi evladını düşünmesi bana normal geldi. Dediğim gibi çocuğa iyi davranmış büyütmüş babalık etmiş ama babası değil. Özel okulda okutmak zorunda değil.
Konu sahibi ailesinden gelen geliri eşine vermiyor muymus ben yanlış mı anladım? Yani ailesinden gelen kiralar vs + 3000 lira el emeğinden kazandığı para mı var yoksa totalde mi eşe katkısı 3000 TL mis?

Back
X