- 19 Mayıs 2020
- 47.265
- 212.291
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abov 3 ev bakan adamda para olmaz dogru. Ama buradaki suclu siz degilsiniz,kendisi. Hadi ilk evliliginden olana bakmak zorundasin,ailene bakmak zorundasin,madem oyle neden evlenip de baska bir kadinin basini yakiyorsun ki? Esinizin bir sey bilmemesine kurban gitmissiniz maalesef. Yapilacak sey belli,kendinizi ve kendi cocugunuzu dusuneceksiniz mecburen.
Sizdeki gibi olmasa da annem babamin 2. Esiydi. Babamin ilk evliliginden 2 kizi vardi. Annemin ilk evliligiydi,ben dogdum bu evlilikten. Annemle babam birikimlerini her zaman ayri ayri yapti. Annemin tum banka hesaplari,gayrimenkulleri benim uzerimeydi. Babam da kendi kizlarina bakti. Tabii bize de bakiyordu,annemle guzel bir isbirlikleri vardi ev ihtiyaclari konusunda. Anasina bakmiyordu babam. Bu dengeyi herkes kuramaz,biz sorunsuz yasadik yillarca. Ama bu dengeyi kuramayanlarin gercekten evlenmemesi gerekiyor.
Adam sırf kendisi ile bağı olmasın diye konu sahibinden çocuk istemiyor, bu yüzden işte. Sorumluluk alacak kendi kanından biri olursa.Siz babanizin kizisiniz ama ilk evliliginden olan 2 kiz ne kadar kiziysa siz de o kadar evladisiniz. Konu sahibinin adamla ortak bir cocugu yok, konu sahibinin kizi baska adamin cocugu. Bu dengenin kurulamamasinin sebebi biraz da bu.
Adam sırf kendisi ile bağı olmasın diye konu sahibinden çocuk istemiyor, bu yüzden işte. Sorumluluk alacak kendi kanından biri olursa.
Bilemedim arkadasim,ben tamamen konu sahibinin kocasinin beceriksizligine yordum acikcasi. Cunku aradaki kopru kisi o. Herkesle ortak noktasi var,ama hic birisine tam anlamiyla destek olacak maddi durumu yok. Bunu bile bile elin kadininin basini yakmis evlenerek. Halihazirda 2 ev bakarken 3.sunu niye acarsin ki?Siz babanizin kizisiniz ama ilk evliliginden olan 2 kiz ne kadar kiziysa siz de o kadar evladisiniz. Konu sahibinin adamla ortak bir cocugu yok, konu sahibinin kizi baska adamin cocugu. Bu dengenin kurulamamasinin sebebi biraz da bu.
Sofraya bir tabak daha konacak diye istemiyordur. Adamin basinda kac nufus var. Kapicilar Krali filminde giris katta oturan memur dayi gibi.Adam sırf kendisi ile bağı olmasın diye konu sahibinden çocuk istemiyor, bu yüzden işte. Sorumluluk alacak kendi kanından biri olursa.
Sizin geliriniz nerden?Sürekli söylüyorum.eski eşin ise girsin en azından biraz faydası olur bizimde bütçemiz belli dedim.annesine bakıyor kızım yalnız kalmasın genç kız diyor.annenlerle beraber otursunlar ben zaten görünüyorum diyorum eski eşi istemiyormuş.gercemten eşime başka lafım yok.bizim de her istediğinizi yapıyor sağolsun.ama bana sürekli para yok demesi agir geliyor.bende kendimi ona karşı yardım etmek zorunda hissediyorum.
İnsan öyle düşünüyor. Oysa sevdiği kadınla bir çocuğu olsun ister adam. Burada konu sahibi kullanılıyor gibi.Adam sırf kendisi ile bağı olmasın diye konu sahibinden çocuk istemiyor, bu yüzden işte. Sorumluluk alacak kendi kanından biri olursa.
Bence artik sen sömürülüyorsun buna bir dur deme vakti geldi esinle paylascaksin diye birsey yok. Yavas yavas annemde de kalmamis bende dr yok. Napicaz gibi diyebilirsin...Sürekli söylüyorum.eski eşin ise girsin en azından biraz faydası olur bizimde bütçemiz belli dedim.annesine bakıyor kızım yalnız kalmasın genç kız diyor.annenlerle beraber otursunlar ben zaten görünüyorum diyorum eski eşi istemiyormuş.gercemten eşime başka lafım yok.bizim de her istediğinizi yapıyor sağolsun.ama bana sürekli para yok demesi agir geliyor.bende kendimi ona karşı yardım etmek zorunda hissediyorum.
Ben hala eski karısına geri dönme umudu var diye düşündüm, neden dönmedi dersen bilmiyorum belki eski karısı istemiyor hoş zaten böyle de çatır çatır baktırıyo kendine bi de koca kahrı mı çeksin, akıllı kadın. :) Bir de beraberken anlaşamıyorlar bir arada duramıyorlar ama gel gör kaçan balık büyük olur sendromu var adamda gibi gibi.Sofraya bir tabak daha konacak diye istemiyordur. Adamin basinda kac nufus var. Kapicilar Krali filminde giris katta oturan memur dayi gibi.
Siz babanizin kizisiniz ama ilk evliliginden olan 2 kiz ne kadar kiziysa siz de o kadar evladisiniz. Konu sahibinin adamla ortak bir cocugu yok, konu sahibinin kizi baska adamin cocugu. Bu dengenin kurulamamasinin sebebi biraz da bu.
Aynen asıl mesele bu.
Yorumlarda hep kendi öz kızına okul masrafı vs versin gerisine karışmasın yazılmış ama buraya eski eş gelse konu açsa, boşandık eşim kızımın okul taksidini ödüyor başka bir şeye karışmıyor dese, eşimin yeni karısı ve kızı hiçbir şeyleri eksik kalmadan yaşıyor dese ne yazarız?
Adam kendi kizinin bütün ihtiyaçlarını karşılamak istiyor. Yeni eşiyle (konu sahibi) ve kızıyla evinde eksiksiz sofra kuruyorsa kendi kızının da aynı şartlarda yaşamasını istiyor.
Öte yandan konu sahibi ve kızıyla yaşadığı evin masraflarına da konu sahibinin madem düzenli geliri var, o da ortak olacak tabi ki.. bundan normal ne var?
İkinci evliliğini yapan, ilk evliliginden çocuğu olan ve eski eşi çalışmayan bir adamla evlenirken adamın gelirinin bir kısmının gideceğini düşünmüş olmalısınız
Parayı keser diye bekliyorsa hiç kusura bakmasın. Adamın kızını düşündüğü kadar o da kendi kızını düşünsün, gece gündüz çalışsın. Ha adam allem kalem edip elindekini de alıp eski eşe yedirmezse tabi. Ben adamın tek derdinin kızı olduğunu düşünmüyorum. Eski eşten de hala ailem diye bahsediyor. Konu sahibi kim?Yani okul taksidini ödeyip başka biseye karismam diyemez adam, o evde kizim da yasiyor demiş zaten. Bi taksidi verip gerisini naparsaniz yapin diyemez kizinin da hayati etkilenir.
Adam dogrusunu yapiyor aslinda, ben olsam ben de elin cocuguna eksiksiz bakip kendi cocuguma kisitli para yollamazdim kimse kusura bakmasin.
Ha bunlar evlenmeden konuşulsaymiş, cozulseymiş yetişmeyecekse evlenmeseymiş veya ona gore evlenilseymiş keşke. Konu sahibi hala duzelir, parayi keser diye bekliyor.
tamam kızının tüm ihtiyaçlarını karşılasın ama kadının makyaj malzemelerine kadar alıyor eski görümcesi..Aynen asıl mesele bu.
Yorumlarda hep kendi öz kızına okul masrafı vs versin gerisine karışmasın yazılmış ama buraya eski eş gelse konu açsa, boşandık eşim kızımın okul taksidini ödüyor başka bir şeye karışmıyor dese, eşimin yeni karısı ve kızı hiçbir şeyleri eksik kalmadan yaşıyor dese ne yazarız?
Adam kendi kizinin bütün ihtiyaçlarını karşılamak istiyor. Yeni eşiyle (konu sahibi) ve kızıyla evinde eksiksiz sofra kuruyorsa kendi kızının da aynı şartlarda yaşamasını istiyor.
Öte yandan konu sahibi ve kızıyla yaşadığı evin masraflarına da konu sahibinin madem düzenli geliri var, o da ortak olacak tabi ki.. bundan normal ne var?
İkinci evliliğini yapan, ilk evliliginden çocuğu olan ve eski eşi çalışmayan bir adamla evlenirken adamın gelirinin bir kısmının gideceğini düşünmüş olmalısınız
Eşinizle evliyken mi gorusmeye başladiniz.Herkese iyi geceler.ben artık düşün düşün bı yol bulamadım.esimle 2. Evliliklerimiz.onun ilk evliliğinden kızı var benim de bir kızım var.kizim ben eşim beraber yaşıyoruz.cok şükür çok iyi babalık yapıyor kızıma o büyüttü neredeyse.biz evlendigimizde eşimin ailesi beni istemedi.daha doğrusu kimseyi istemediler eski gelinlerin istediler.ama biz evlendik.11 yıldır evliyiz bir kez eşimin ailesiyle görüşmedik.esim gider görür yemek yerler beraber olurlar ama biz hiç görüşmüyoruz.sonra çocuğunuzda olmadı eşim istemedi halen istemiyor.cocuga bakmak büyük sorumluluk iki çocuğumuz var diye.esimin ailesi halen eski gelinleriyle beraber.ayni sokakta oturuyolar.yedikleri içtikleri bir.ayrilmadilar yani.esimin ablası eşime maddi anlamda yardımcı oluyor.bende yardımcı oluyorum.ama eşim hem eski ailesine hem kendi ailesine hem bizim aileye bakıyor.3 ev gecindiriyor.gecen ay halasının oğlu borç yolladı ablası para verdi ben para verdim annemden borç aldım verdim ayrıca.ama halen para yok para yok diyor.ben ayrıca birikim yapayım çok borcumuz var diyorum eşim para yok dedikçe veriyorum.ama benimde kredi borcum var.artik ne diyeceğini ne yapacağımı şaşırıyorum.ablasina eski eşine kızına annesine herkese bu adam bakıyor.bizimde çok borcumuz var.benimde çok borcum var ama bize gelince para yok diyor.evimizde herseyimiz tam alıyor eksik etmiyor çok şükür hakkını yiyemem.ama borcumuz var abi.aolene de biraz az destek ol bari diyorum artık içimden.
tamam kızının tüm ihtiyaçlarını karşılasın ama kadının makyaj malzemelerine kadar alıyor eski görümcesi..
ne alaka yani?
bunun bir sonu yok ki.
verirseniz bir eve 5 bin de yetmez 10 bin de yetmez.
bunun sabit bir tutarı olmalı.
eski eşi olan
kadın fazla akıllymış hem nafaka almamış, güya, hem iğneden ipliğe alınıyor...bu nasıl iş?
benim etrafımda mesela genelde şöyle oluyor:
bir ev alınıyor, çocuğun üstüne. bunun yanında faturalar ve mutfağa yetecek para veriliyor. genel olarak çocuk da özel okula gitmiyor. (ama evdeki diğer çocuk da özel okula gitmiyor tabi)
makyaj yapacaksa eski eş bir zahmet çalışmalı.
Ne kadar iyi niyetlisiniz. :)Eski eşe makyaj malzemesi alan adam değil ki görümce, görümcenin de kendi maaşı var.
Eski eşe makyaj malzemesi alan adam değil ki görümce, görümcenin de kendi maaşı var.
Ama biz aynı kadına sen neden çalışmıyorsun da herşeyi babasından bekliyorsun da diyecektik öyle bir konu acilsaydi.Aynen asıl mesele bu.