hep negatif olan insanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acromion

Ziyaretçi
selam arkadaslar. cevrenizde herzaman herseye ve herkese negatif olan, ve herseyi alay eden insanlarna nasil basediyorsunuz. Ben bu insanla(hemde koskoca evli adam) 2 ay daha is yapacagim. hergun keyifle ise giderim, eve döndugumde sinirden kafami duvara vurmak uzereyim.:oklava: Siz böyle negatif insanlarna nasil gecinirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy çok zor evet, motivasyon filan bırakmaz insanda.. olayların olumlu yanlarını göstermeye çalıştın mı hiç? baktın anlamıyo kafaya takmican.. sen neyse 2 ay çalışıcakmışısn ya karısı napsın :)

bu tür insanlardan uzak durmaya çalışıorum...zaten bu davranışı sergileyen insanlar aşağlık kompleksine sahip insanlardır...sabretceksin arkadaşım şunun şurasında 2 ay...

aslında bu kadar önyargılı olmamak lazım kendi istermi hep negatif olmak hayat onu böyle yapmıştır özellikle böyle olan insanları dışlamak yerine yanlarında olup onları bu düşüncelerden uzaklaştırmaya çalışmalıyız bu bir tür hastalık böyle kişilerin tedaviye ihtiyaçları var lütfen önyargılı olmayalım

zor valla bu insanlar hayattan ne şekilde zevk alıyorlar acaba neden hep böyle davranırlarkii gerçekten 2 ay çabuk geçer canım arkadaşında dediği gibi eşi ne yapsın garibim...

normalde negatif insanlarla hiç işim olmaz..muhatap olmama yani..ama mecbursam işin gereğini yerine getiririm..sizde mecbur olduğunuz için sinirlerinize hakim olun o sizinle nasıl konuşuyorsa sizde aynen öyle konuşun..vee sinirlenip canınızı sıkmayın..çünkü değmez...

onlarıda o şekilde idare etmek çok takmamak gerekir ama inanın bana her insanın bi bam teli vardır önemli olan onu keşfetmek zamanla tanıdıkca onların da huyuna alışacaksınız kötü insan olarak degilde dengesiz ya da sivri dilli diye algılarsak düşüncemiz daha olumlu olur diye düşünüyorum ben. Zor olcak ama olsun dimi önemli olan insanoğlunun içinde bulunan o hazineyi çıkarıp ona gösterebilmek kalbini cilalamak:1hug:

bede görmezden gelmeye çalışıyorum .. ama bazan öle şeylerle karşılaşıyorum ki... benimde günüm berbat oluveriyor....yani anlayacağın bende başa çıkamıyorum....

Negatif insanlarla baş etmek zor gerçekten. Ama senin 2 ay gibi kısa bir süren kalmış. Dişini sık derim. Genelde ben o türden kişileri kapsama alanıma almam.Her şeyden şikayetçi olan, memnuniyetsiz insanlarla yaşamak ne kadar zor aman tanrım:((

cnm valla çok zor dediğin gibi
benim karşı komşum bahsettiğin yapıda biri, onu pozitife çevirmek için 7 yıldır bayağı bi yoruldum ama artık pes ettim, baktım ben negatife dönüyorum gibi

hemde ise basladigimda cok anlayisli oldum. özellikle yessim arkadasimin dedigi gibi anlayisli olmaya calistim. tum yeni insanlara verdigim saygiyi onada verdim. ama bu insan acayip negatif, memnuniyetsiz. umursamadim. gittikce tanidigima baktimki bir gun benimle baska bir iscinin arkasindan alayla konusuyor. umursamadim. adam devam etti. hemde o isciye saygi duyarim. ikinci kez benimle onun arkasindan konustugu icin, dedimki: ' sen simdi haksizlik etmiyormusun? Adam burda degil sen benimle onun arkasindan konusuyorsun. onunla bir sorunun varsa neden gidip onunla konusmuyorsun? ona cok saygisizlik ettin onun arkasindan benimle konusmakla.' sakin ve yavas bir sesle. ama adam sanki hic birsey anlamamis gibi bugune kadar ayni halinde. adam kendi ayakkabisiyla bile alay gecirebilir. delirecegim. ALLAH'im sabir ver!!

işyerımde bı bayan var ...
Bir insan ancak bu kadar negatif olabılır ve bukadar itici olabılır..
Onun yanından gecerken bıle mıdem bulanmaya yetıyor..
Kızlar sakın yanlıs anlamayın...
Kendı kendını bılerek boyle yapan ınsanlardan bende haz duymam...
Üstelik bu negatifte değil çok garıp bı kişiliği var ..
Bıgun tam servıse bınıcem bu servısın kapısının önünde duruyor''pardon''dedım garıp garıp yuzume baktı ee noldu şimdi pardon dedık yanı bişeymı dedık kötü bişeymi bu...
Haa kendısıne pardon kelımesının kullanılmasını yakıstırmıyorsa kendisini bir dağ ayısı olarak görüyorsa orasını bilemem işte..:1closedeyes::roflol:

umursama. yoksa sende cildiracaksin. :1hug:

cnm valla çok zor dediğin gibi
benim karşı komşum bahsettiğin yapıda biri, onu pozitife çevirmek için 7 yıldır bayağı bi yoruldum ama artık pes ettim, baktım ben negatife dönüyorum gibi

bir kitap okumustum: negatif insanlar positif insanlarin enrgisini magnetis gibi caliyorlar. sen onlari ne kadar umursamazsanda bir dakika onlarlayken gider senin energin. DreamLover sanirim bu basina gelmis. 7 sene sonra hangi guleryuzlu insan böyle tiplerle negatif olmazki. :kızgın:

selam arkadaslar. cevrenizde herzaman herseye ve herkese negatif olan, ve herseyi alay eden insanlarna nasil basediyorsunuz. Ben bu insanla(hemde koskoca evli adam) 2 ay daha is yapacagim. hergun keyifle ise giderim, eve döndugumde sinirden kafami duvara vurmak uzereyim.:oklava: Siz böyle negatif insanlarna nasil gecinirsiniz?

o tarz insanlarla pek muhatap olmak istemiyorum. işin aslı negatif insanlar bende ki pozitif elektriği de alıyorlar... zaten hayat o kadar kolay değil. bir de yanında herşeye bir kulp talan , devamlı rahatsızlığını belli eden , ters insanla görüşmek, inanılmaz rahatsız eder beni.
bir de alaycı insanlar var... onlar hele insanı çıldırtma noktasına getiriyorlar. tabii, cevabını yapıştırıyorum ama yinede gerilmiyor değilim.,
işin kısası bu 2 tip insan türü, ,benden uzak olsun.:kahve:....

Bazı insanlar nefret etmekten bile nefret eder
Kişilik bozukluğu olduğunu düşünürüm ve mümkün olduğunca yaklaştırmamaya çalışırım kendime..
İster istemez etkileniyor insan..
Yıllar önce çalıştığım şirkette bir bayan vardı
Hiç birşeyden memnun olmayan,kendisini mesafeli sanan ama komik duruma düştüğünün
farkında olmayan bir tip
O geldi aklıma..
Ama her nedense bu kez ben mesafe koymaya çalıştıkça o bana yaklaşmaya çalıştı
Demekki kaçan kocalanırmış gerçekten kaydirigubbakcemile4
Yada böyle tam zıttı tipler vardır sevgi böcüüü
Herkese gülücük dağıtan,iyilik meleee heykeli dikilesiceler :delphin:
Gerektiği yerde gerektiği gibi davranan insanlar benim muhatabım :1closedeyes:

O ortam çekilmez olur ama 2 ay katlanılmayacak bir süre değil.Önemli olan senin pozitif olman.

Cok asiri positif insanlara gicik oldugum gibi cok asiri negatif insanlarada sinir olurum..:delphin:.

Herseyin ortak sekerlisi olacak!!:kahve:

Back
X