hep onun peşinden gidiyor :S

ayrıca ayrılman pes etmek değil bu sorundan kurtulmak anlamına gelir

belki durumu düzeltebilirm die düşünüorum ... kendime hemen pes etmeyi yakıştıramıorm :50:

tamam canımm pes etme.
O aptal kıza meydanı bırakma:41: Sonuç alırsan buraya cevap yaz bizde okuyalım tamam mı tatlım.
O nasıl davranıyorsa aynısını yap, ağırdan al ve sana hoppp ne oluyoruz derse
senin bana yaptığını yapıyorum de...

tamam canımm pes etme.
O aptal kıza meydanı bırakma:41: Sonuç alırsan buraya cevap yaz bizde okuyalım tamam mı tatlım.
O nasıl davranıyorsa aynısını yap, ağırdan al ve sana hoppp ne oluyoruz derse
senin bana yaptığını yapıyorum de...

tam tatlım sonucu buray a yazarım o kıza bırakmaya hiç nietim yok zaten :52::87::90::66::66::66::66::2: :):)

o kiza karsi pes etmek istemiyosun ama belkide sen simdi ayrilmasanda sevgilin seni bigun o kiz icin terk edecek bunu kaldirabilecekmisin peki?

Valla daha altı aylıkken birbirinize saygının ve güvenin olmadığı hatta ve hatta bu kadar geçimsizliğin olduğu bir ilişki yürümez bence....Herşeyin hayırlısı...Asla onsuz yapamam demeyin hayat insana herşeyi yaptırır:68:

"Çocuk" üniversitede senin değil onun yanına giderek seçimini yapmış zaten. Sizinki ilişki filan değil, bir ergen avuntusu.

yahu neden sürekli ''kıza göstericem,kızda kurtulucam'' gibi başlıklar altında bu konuşmalar anlayamadım.Bence ''sevgilin'' senin verdiğin değeri sana göstermiyo hepsi bu..
noldu yani kız prangalara mı bağladı çocuğu?kendin söylüyosun onunla benden daha çok konuşuyo,benim yanıma gelecekken onun için vazgeçiyo,gitmek istemediği üniye o kız da var diye gidiyo diye..bunlardan sonra bu kız bunun arkadaşı:53: mı acaba diye düşünürüm ben açıkçası.Zira sevgilin senin görüşlerine saygı duysaydı,senin kadar değer verseydi bunların hiçbirini yapmazdı.zorla değil ya,bunlar onun seçimi :97:

yani çok afedersin de salaklığın büyüğü sende. böyle şeyler var açık açık, her şey ortada ve sen düzeltirim belki diyosun. e düzelse bile unutabilecek misin bunları? ki hiç sanmıyorum düzeleceğini. seven adam böyle yapmaz.

seninki hemen pes etmemek değil gurursuzluk.

dün gerçekten kötü bi gündü benim için.o onun yanına gidebilirim ddi.bende kızdım artık tatilde dershanede hep onunlaydın normaldede görüştünüz şimdide üniversiteye onun yanına gitceksn.ek tercihlerde muğla yazıp yanıma gelecektin bundan vazgeçecek kadar az mı sevdin beni ddim.niyetin daha iyi bi bölüm okumaksa izmirde gayet iyi özel üniversiteler üstelik gideceğin yerden daha ucuz... o kızla 4 sene daha aynı yerde olmanı kaldıramam ben ddim.ama çok istiosan onunla birlikte olmayı ben aradan çekilirim ddim...
tabiki kabul etmedi oda.
hatta attığım mesaj şuydu 'sorun o tabi ben bütün kimle ne konuştuysam hatırladığım kadarıyla sana aktarıyorum sen 2 dk önceki konuşmayı hatırlamadığını iddia ediosun.sen benm yanıma gelmeyi düşünürken o orda diye oraya gitmeyi düşünüosun.boş boş konuşuo diosun neden o zaman suratına kaptmadın tli boş boş konuşuoruz deyip...benimle 10 dk konuşmaya bile tahammül edemedin onunla yarım saat konuştun. bana müsait değilim dedin ona müsait oldun...bunlar bi tek anlama gelio senin hayatında o benden daha öncelikli daha ön planda demek.. sizin birlikte olacağınız çok zaman olacak bu saatten sonra bana karışma 'dedim..
başta güvenmiosun filan demeye başladı ama üzüldüğümü söyledim yeter artk dedim.
şimdi ne oldu o kızın numarasını telefondan sildi kayıtlı bile değil.ve muğlaya benim yanıma gelecek o kızla birlikte olmcak daha sonra sınavlara girip 4 yıllığa geçiş yapacak benim yanımda kalacak...eğer ben ayrılmayı seçip terk etseydim onu bu şekilde o kıza meydanı bırakmış olacaktım. benim buna hiçte niyetim yoktu doğrusu neyse sadede gelelim sonuç olarak o kız hayatından çıktı yanıma geldiğindede görüşemicekler :) sonuç olarak şu anda çok mutluyummmmmmmmmm :1::13::16::46::64::66::62::74:

bence sen yine de dikkat et canım o kadar samimi bi arkadaşı bu şekilde biranda çıkaracağını düşünmüyorum ben açıkçası numarasını sildi diye hayatından çıkarmış olmuyo

sizin yerinizde olsam haytından çıkarmamışsa ben onu haytaımdan çıkartırdım ikisinede yol verirdim benim verdğim değeri anlamıyorsa kıymet bilmiyorsa kendimi küçük düşüremem cehennemin dibine kadar yolu vardır şahsi düşüncem

Bu kızla erkek arkadaşının ki nasıl bir arkadaşlık!! böyle arkadaş mı olur herkes sınırını bilecek..dikkat et birbirlerine ilgileri olabilir,ya da yoksa bile başlayabilir..dostlukla aşk arasındaki çizgi çok incedir..çok fazla yakınlar,bunu ancak sen engelleyebilrsin..açık açık tavrını belli et..kıskançlık değil bu seviyorsan sevdiğini koru başkalarından..
Bir kız hisseder emin ol,eğer gerçekten masum bir arkadaşlık olsaydı sen böyle rahatsızlık sıkıntı duymazdın emin ol..demekki sen de tehlikeli buluyorsun..ayrıca erkek arkadaşının senin değil de onun yanına gitmek istemesi ona ilgisi olabileceği düşüncesini getirdi aklıma..sen kendine sor bu soruyu,üniversiteye hangsinin yanına giderdin aşık olduğun erkeğin yanına mı,normal yakın erkek arkadaşının yanına mı??
zaten kız erkek arkadaşı olunca eminim ki uzaklaşacaktır..o zaman erkek arkadaşın ne tepki verecek merak ediyorum..seviyorsan onu koru canım..sonra yapmadım diye pişman olma.

bunlar sanırım arkadaş gösterip sevgili gibi geçinenlerden. ben sevgilimin iş yerindeki arkadaşıyla samimi konuşmasına bile tavır gösteren biriyim ki bu şekilde olsaydı defederdim herhalde. canım ne kadar üzerine düşersen o kadar kaçar senden. sen sevdiğini bil ama belli etme bırak o üzerine düşsün, o seni arasın . kimseye zorla bişey yapıramazsın eğer içinde varsa o onu her yerden takip eder arar bulur. önemli olan sana tavırları, hal hareketleri bu saatten sonra. benim önerim fazla üzerine düşme derim.:34:

ben sevgilimin "canım" demesine bile kızardım.bence katlanma bu adama resti çek, kendine çeki düzen versin.

Back
X