hep sakalar hep espiriler. Sabir'da bi yere kadar

Bu erkekler valla geç olgunlaşıyor.
Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız çok gıcık bir tip.
Ben sanırım anında soğurdum 0-3 yaş grubu gibi.
Bence hiç iplemeyin kıskandığınızı belli etmeyin.​
Aynen bunu denicem

Bide az once korkunc bsy oldu ben whatsappe girdim onun chatine sadece bakayim dedim online nzmn olcak diye.. kendisi birden "yakaladim senii beni izliyorsun sen" gibi birsey dedi.. bende toparlamaya calistim durumu.. "tabi tabi " dedi yani inanmadida..

boyle birseyle karsilassam ne yapardim diye dusundum... hic gulmez ama merak ediyormus gibi de davranmaz, istedigi itisip kakismaya izin vermezdim.
hicbir sey yapmasa dahi bu tavrinin bende guvensizlige yol actigni soyler konuyu kapatirdim.
israrla devam ediyorsa da birbirimize gore degiliz der bitirirdim, onun o hali hosuna gidebilecek cok kadin var, benim soguk nevaleligime katlanacak adam da cok diye dusunurdum.

boyle birseyle karsilassam ne yapardim diye dusundum... hic gulmez ama merak ediyormus gibi de davranmaz, istedigi itisip kakismaya izin vermezdim.
hicbir sey yapmasa dahi bu tavrinin bende guvensizlige yol actigni soyler konuyu kapatirdim.
israrla devam ediyorsa da birbirimize gore degiliz der bitirirdim, onun o hali hosuna gidebilecek cok kadin var, benim soguk nevaleligime katlanacak adam da cok diye dusunurdum.​
Guzel bi cvp. Tabi bazi espirileri hosuma gidebiliyor ama kiskandirmak uzerine kuruldugu an benim basimdan sabki kaynar sular akiyo.. ve ben israrla yapma desemde guluyo bs olmaz diyo kizma dio abartion vs dio daha sert tepki gostercem o olacak

Aman Allahım ilkokul çağlarındasınız heralde. Bu ne ya böyle inanın okurken inanılmaz gıcık oldum...

Aman Allahım ilkokul çağlarındasınız heralde. Bu ne ya böyle inanın okurken inanılmaz gıcık oldum...​
Sanki ben cok bayiliyorum..

her sakanin altinda bir gercek vardir ..

Bir tane yapıştır suratına şaka yaptığında,ciddiyim.Ben yapıştırmıştım,bak yine içimin yağları eridi..
Denemekde fayda var.. yada hic duymamazlikdan gelcem
çocuksu erkek.. aman 11 yıldır başımda
gerçi ben mutluyum eşimle çok şükür
ama hala çekemem bazen bi espriyi 20 kez yapar
sabahtan akşama durmadan espri sonunda patlarım :)

kısasa kısas canım bence sende aynını ona yap
yapsın bakalım kolaysa ondan sonra :)

babam da şaka yapar... teknolojik olarak değilde başka türlü çok şaka yapar. o kadar ciddi söyler ki bazen, sonra arkadasına dönüp güler... sinir olunca, işte ozaman babamın daha çok hoşuna gider.

biz bu durumda babamı gıdıklıyoruz

sanada tavsiye ederim

Karşı tarafın gururunu incitecek söylemler, şaka gurubuna giremez bence. Hoş değil. Bu tip şeylerin şakası olmamalı, diyelim ki oldu bu kadar sık olması beni irite etti. Umarım sadece şakadır ve bir gün üzülmezsiniz.

Dalgasına senle birlikte gibi.Alay ediyo.Terk et .3 gün konuşma şaka yaptım dersin dersini alır .Almazsada terketmiş olursun .1 taşla 2 kuşgibin oldu.

Çocuksu davranış değil,çocuksunuz zaten. :) Bence az kıskan.Sinirlenme,önemseme

Her şeyin bir sınırı var. Bir kere yapsa, uyarsan tamam da sürekli sürekli olmaz. Ve gerçekten şaka olsa telefonu vermemezlik etmez. Küçük çocuk değilsiniz, cıvıklaşmanın anlamı yok. Birdaha yaptığında iğrenerek suratına bak ve "cıvıklığınla midemi bulandırıyorsun" de. Büyük ihtimalle bunu da şakaya vuracaktır, sen pes etme. Şunu da söyleyeyim, büyük ihtimalle söylediklerinin hepsini yapıyor.

Sevgilin espirili değil cıvık bence...
Bir de bu kadar aynı konuya taktığına göre gerçekten bir şeyler karıştırıyor olabilir.

Sevgilin espirili değil cıvık bence...
Bir de bu kadar aynı konuya taktığına göre gerçekten bir şeyler karıştırıyor olabilir.
Mesela onun bu konuya takmasi degil ki.. hep ayni seyi yapiyor cunku her defasinda cok kiziyorum.. belki baska turlu tepki versem skldi bundan ve baska bsy bulur yada birakir. Dedigim gibi kizdirmayi kiskandirmayi cok seviyor.. e haliyle tabi boylw kiskandirmaya calisiyor bende her defasinda cildirirmis gibi yapinca normal bence

Si
Her şeyin bir sınırı var. Bir kere yapsa, uyarsan tamam da sürekli sürekli olmaz. Ve gerçekten şaka olsa telefonu vermemezlik etmez. Küçük çocuk değilsiniz, cıvıklaşmanın anlamı yok. Birdaha yaptığında iğrenerek suratına bak ve "cıvıklığınla midemi bulandırıyorsun" de. Büyük ihtimalle bunu da şakaya vuracaktır, sen pes etme. Şunu da söyleyeyim, büyük ihtimalle söylediklerinin hepsini yapıyor.​
Sirf bu tarz sakalar yapmiyor ki.. en cok kizdigim bu tarz oldugu icin ozellikle uzerimw gidiyor. Mesela bugun kendjsi benim telwfonumu kurcalamak istedigini soylede bende hayir dedim.. sonra dedi ki bende sana benmkini vercektim ama artik cok gec.. bende iyi tamam dedim.. sonra espiriye baglayarak format atariz bastan dedi.. ama kendisini biliyorum asla format atmaz.. amac ben en cok neye kiziyorsam onun uzerinde kalip devam etmek

Çocuksu davranış değil,çocuksunuz zaten. :) Bence az kıskan.Sinirlenme,önemseme
Bunu denicem.. bazi seylerde oncedende aynisini yapqrda napiosan yap dedim artij espiri yapmio

Henüz olgunlaşmamış belli ki daha 21 yaşında ve normal yani çocuk bence daha askere bile gitmemiştir herhalde. Ama takmayın eğer o yaptıkça kızar ve bakmak isterseniz inadına daha çok yapar banane kiminle konuşuyorsan konuşuyorsun kıskanmıyorum de umursama azarla böyle yaptığı zaman çocuk gibi davrandığını söyle hatta maden başkalarıyla konuşuyorsun ayrıl benden ne yanımda duruyorsun de zarf at yanii sen kıskandıkça böyle uzar gider ama umurunda olmazsa bir süre sonra bırakır.

bir şey yaptığından değil bence aşağılık kompleksinden olabilir ..kesin sen ondan daha güzelsin..ve seni kıskandırmaya çalışarak kendini tatmin ediyor zavallı...umursama yada aynı şakaları sende yap bakalım birşey derse beni anladın mı dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…