hep sakalar hep espiriler. Sabir'da bi yere kadar

bir şey yaptığından değil bence aşağılık kompleksinden olabilir ..kesin sen ondan daha güzelsin..ve seni kıskandırmaya çalışarak kendini tatmin ediyor zavallı...umursama yada aynı şakaları sende yap bakalım birşey derse beni anladın mı dersin..​
Evet bu olabilir gercekten. Kendisi hep mesela cok yakisilik der fln filen ama benide cok guzel buluyor. Benden onceki sevgilileri benim kadar guzr olmadiklarni soyluyor. Ama gercekten asaglamayi seven bir tio kendisi. Zevk aliyor onun icin eglence gibi birsey bu. Aynisini bende ona yapcam bundan sonra

Her şakanın altında bir gerçek vardır. Bana hatalarını sana şaka yoluyla itiraf edip kenini rahatlatıyor gibi geldi. Garip bir davranış şekli. Benim tekmeyi basacağım adam tipi. Bence daha olgun insanlarla takıl. Allah sabır versin ne diyim..

yaşına mi versem derken? :) sen 21 o 20, pek fark yok, yaşıtsınız..
yaş degil de karakter meselesi bu, sonucta 7yasinda degil.. demek boyle girgir samatayi, dalgaya almayi seviyor, kolay degismez insanlar..

Onu olduğu gibi kabul et derdim ama o 'olmamış' malesef...
çok çocuk..bir an önce defet onla hayat Geçmez..

Sevgiline güvenin ne kadar onemli bir sey olduğundan bahset bence boyle espirilerle guvenini zedelediğini boyle şeylerin espiri konusu olamayacağını anlat devam ederse sizde telefonunuzu gostermeyin hic

Ne kadar saygısız biriymiş.
Sevgilinin senin istemediğin bir davranışı yapmaktan kaçınması gerekir.
Ben olsam bana değer vermediğini düşünürüm.
Seven biri acaba benden soğur mu, onu kaybeder miyim istemediği şeyleri yaptığımdan dolayı diye düşünüp ona göre davranır.
Yaşına veriyorum dememelisin. O bahane. Kendi gözünde onun yaptığını normalleştirmeye çalışıyorsun ama değil maalesef.

yaş ta o kadar küçük değilmiş ama yaptığı şakalar bayağı düşük zeka seviyesinde.

ilk okul çocuğu gibi.

Hepiniz cok haklisiniz. Kendisi yenfec burvu babamdan bilirim brz cocuksu ve sakaci oluyorlar. Tabiki ben cok sert tepki gostersem yapmaz boyle ama yeri geldimi oyle bi noktaya getirebiliyor ki beni ben bile dayanamayip guluyorum ama bazen iste icimi kemiriyo sinirlerimi bozuyor dedikleri.. bugune bakarsaj hic ama hic oyle birsey yapmadi

Espri falan güzel tamam da... Bu kadarı da cıvıklık artık. Hele bir de erkegin cıvıklık yapanı Bir de bunların neresi esprisiyse artık. Esprinin anlamı mı degişti, haberim yok...

Espri falan güzel tamam da... Bu kadarı da cıvıklık artık. Hele bir de erkegin cıvıklık yapanı Bir de bunların neresi esprisiyse artık. Esprinin anlamı mı degişti, haberim yok...
malesef bende anlam veremiyorum herseyin bi siniri vardir ama benimki bu sinirin bazen farkinda degil mesela abartiyorsun dedigimde gelir onu bile espiriye baglar. O yuzden simdi susma ve umursamama karari aldim o espiri yaptigi an ben konuyu degistircem :)

gözlerinin içine bak ne kadar ciddi olduğunu anlasın gülmesi bitince de 'gevşek misin? ' de.

espiri olayını abartmış gerçekten. bence espiriyi de aşmış olay, söylediği o lafların gerçek bir tarafı da var gibi geldi bana. açıkçası çok rahatsız edici bir tip.

bence bi küsmeyi deneyin bakalım ne yapacak? belki o zaman aklını başına devşirir de böyle cıvıklık yapmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…