Her şakanın altında bir gerçek vardır. Bana hatalarını sana şaka yoluyla itiraf edip kenini rahatlatıyor gibi geldi. Garip bir davranış şekli. Benim tekmeyi basacağım adam tipi. Bence daha olgun insanlarla takıl. Allah sabır versin ne diyim..Mrb kizlar. Aranizda bi kac kisi az cok biliyor beni. Dunde bi konu actim baya yogun konusuldu. Okuyanlar bilebker bu konuyu daha iyi anlarlar.
Sevgilimle (20yasinda) 10 aydir beraberiz (ben 21) ve kendisini bildigim bileli hep espiriler sakalar yapiyor gulmeyi ve guldurmesini cok seviyor. Ama bazen okdr abartiyor ki.. igrenc espirileriyle beni kiskandirmak onun gercekten cok hosuna gidiyor bunu kendisi defalarca demisti. Mesela ornek vereyim. Gece whatsappde benimle yazisirken baskasinlanda yazisiyorsa ve benimde bunu merak ettigim8 biliyorsa dedigi sey "acaba sevgilin kiminle yazisiyor, hsngi kizla yasiyor" fln.. sonra ben deliriyorum ve o gulmeye basliyor. Bulustugumuzda telefonu israrla vermicem diyo, suphelen dio.. vermicem cunku gizli seyler vardir belki diyo. Ben kizdikca o espiriye bagliyo. Sirf bunlarda degil okadar cok sey var ki bazen gercekten napcami bilmiyorum. Bi yandan oyle bisey olmadigindan eminim ama bi yandan boyle espirilerin arkasinda bsy olcak diye korkuyorum. Ben kiskaninca bana inat bide dio ki ozellikle senin icin whatsappi acik birakacam saatlerce. Yasinami versem napsam. Ben kizdikca "niye benim sevgilim boyle yapioo" diyo gulerek. Ona sarilirim mesela sirf uyuzluguna "oda boyle satilirdi" diyo sonra ben geri cekilfigim an kendiso gulmeye basliyor ve bsna sariliyor.
Lutfen yardimci olun. Su cocuksu davranisi bazen beni cildirtiyo. Nasil davrammaliyim nssil tepki gostermeliyim?
yaşına mi versem derken? :) sen 21 o 20, pek fark yok, yaşıtsınız..Mrb kizlar. Aranizda bi kac kisi az cok biliyor beni. Dunde bi konu actim baya yogun konusuldu. Okuyanlar bilebker bu konuyu daha iyi anlarlar.
Sevgilimle (20yasinda) 10 aydir beraberiz (ben 21) ve kendisini bildigim bileli hep espiriler sakalar yapiyor gulmeyi ve guldurmesini cok seviyor. Ama bazen okdr abartiyor ki.. igrenc espirileriyle beni kiskandirmak onun gercekten cok hosuna gidiyor bunu kendisi defalarca demisti. Mesela ornek vereyim. Gece whatsappde benimle yazisirken baskasinlanda yazisiyorsa ve benimde bunu merak ettigim8 biliyorsa dedigi sey "acaba sevgilin kiminle yazisiyor, hsngi kizla yasiyor" fln.. sonra ben deliriyorum ve o gulmeye basliyor. Bulustugumuzda telefonu israrla vermicem diyo, suphelen dio.. vermicem cunku gizli seyler vardir belki diyo. Ben kizdikca o espiriye bagliyo. Sirf bunlarda degil okadar cok sey var ki bazen gercekten napcami bilmiyorum. Bi yandan oyle bisey olmadigindan eminim ama bi yandan boyle espirilerin arkasinda bsy olcak diye korkuyorum. Ben kiskaninca bana inat bide dio ki ozellikle senin icin whatsappi acik birakacam saatlerce. Yasinami versem napsam. Ben kizdikca "niye benim sevgilim boyle yapioo" diyo gulerek. Ona sarilirim mesela sirf uyuzluguna "oda boyle satilirdi" diyo sonra ben geri cekilfigim an kendiso gulmeye basliyor ve bsna sariliyor.
Lutfen yardimci olun. Su cocuksu davranisi bazen beni cildirtiyo. Nasil davrammaliyim nssil tepki gostermeliyim?
malesef bende anlam veremiyorum herseyin bi siniri vardir ama benimki bu sinirin bazen farkinda degil mesela abartiyorsun dedigimde gelir onu bile espiriye baglar. O yuzden simdi susma ve umursamama karari aldim o espiri yaptigi an ben konuyu degistircem :)Espri falan güzel tamam da... Bu kadarı da cıvıklık artık. Hele bir de erkegin cıvıklık yapanıBir de bunların neresi esprisiyse artık. Esprinin anlamı mı degişti, haberim yok...
Bu cok guzelgözlerinin içine bak ne kadar ciddi olduğunu anlasın gülmesi bitince de 'gevşek misin? ' de.
Mrb kizlar. Aranizda bi kac kisi az cok biliyor beni. Dunde bi konu actim baya yogun konusuldu. Okuyanlar bilebker bu konuyu daha iyi anlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?