Hep şikayet edecek değiliz ya?

sevmeksenleguzel

AŞK SEN DİYE YAZILIR BİZ DİYE OKUNUR...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
176
37
118
evet arkadaşlar hep şikayet etmeyelim eşlerimizin azcıkta iyi yönlerini konuşalım olmazmı?
mesela benim eşim bensiz adım atmaz. asla arkadaşlarıyla görüşmez kahveye gitmez.
birbirimizn ailelerine hep birlikte gideriz. düğüne cenazeye heryere
SEVİYORUM YA KOCAMI

Ne güzel Allah mutluluğunuzu arttırsın.
Fakat burası bir derdim var bölümü.
Muhtemelen konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyacaklar.

benim eşimde çok sinirli bunun neresi güzel diyeceksiniz :) güzel güzel anneside dahil kimse lafının üstüne laf söyleyemiyor ee buda bana yansıyor tabi ondan çekindikleri için ailesi hiçbir konuda ileri gidemiyor ama ben gidiyorum tabiki bana sınır yok sana gösterdiğim sabrı kimseye göstermiyorum diyor kıyamıyor bana oh olsun ona :)

gerçekten süper bi huyu var eşinizin ne mutlu size

Maşallah.
Ama burası bu konunun yeri değil.

insanlar kocalarını kvdelerini görümcelerini anlatıyor dertleniyor yani.hoş olmamış.(burada konu açanlar açısından dedim.)

Ayyy nolcak yaaa 40kisi ayni seyi soyluyo.acmissa acmis konuyu.en azindan sahte degil.ona bakarsaniz bu ayyakkabiyi aldim guzelmi diye konu acan var burda ya.bu dertmi peki.

ayyy bende kocama aşığımmmmmmmmm
ağır başlı namazında niyazında bi adamm,sadık bana daha ne olsun
seni seviyorum kocişimmmmmmmmmmmmmmmmm

kocacınla 5 aydır evlisiniz daha.
dur hele bi soluklan.....
5 yıl sonra konuşalım olur mu

6 yıldırda beraberiz. tabiki sinirleniyorum tabiki kavga ediyoruz.
ben bu konuyu ne nispet için açmadım.
1- bir derdim var ı okurken açmışım farketmedim
2-bu kadar kötü niyetli ve saldırgan olmanıza gerek yok
3-yanlış konu açan sadece ben değilim.
hakkımda saçma sapan cevap yazanlara cok yazık
anladımki burda herkesle konusulmazmı TESEKKURLER

gerçekten farklı boyutların insanlarıyız, konuşmamamız ikimiz içinde iyi olacak...
ama yine de iyi dileklerim sizinle, kocacınnnnnn ile mutluluklar :)))))

Üzülüp sinirlenmeyin bu kadar, bende daha 1 aylık evliyim. 2 senelik beraberliğimiz sonucu evlendik. Mutlu muyum evet çok. Çalıştığım için Allah razı olsun eşimden, her konuda yardımcıdır. Yemeğe yardım eder, temizlikte evi o süpürür ben silerim, geçen baktım lavabo temizliyordu. Hayat boyu böyle olmasını tabi ki temenni ediyoruz, ama illa ki kötü olacak değil. Böyle olumsuz yorumlara sinirlenmeyin. Benim annem ve babam 37 senelik evli. Ve annemin tek sözü "o benim aşkım", babamın tek sözü "o benim çiçeğim"... Bırakın insanları boşverin, bazı insanlar maalesef yaşadıkları olumsuzlukları hep başkaları da yaşasın istiyorlar. Ya da nedense, geleceğe dair kurulan güzel hayalleri hep yıkmaya çalışıyorlar.

Annem, ben evlenirken bana tek söz söyledi "mutlu ol kızım, babanla benim gibi ol" sonra durdu baktı tekrar "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermiş zaten " dedi

Annem, ben evlenirken bana tek söz söyledi "mutlu ol kızım, babanla benim gibi ol" sonra durdu baktı tekrar "ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gidermiş zaten " dedi [/QUOTE]
NE KADAR DOĞRU Bİ CÜMLE. ANNE VE BABANIZA ALLAH SAĞLIK VE MUTLULUK VERSİN SİZEDE OYLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…