Hep Suçlanan Tarafım

Ayrıca az önce farkettim siz sizi çok iyi anlıyorum diyerek yorum yazmıştınız bana. Anladınız mı anlamadınız mı onda çelişki de kaldım bende onu da bir açıklarsanız 🌸
Ben diğer konunuz için söyledim sizi anladığımı.bu konunuz biraz karışık geldi bana.genel olarak anlamadım birşey bu konunuzdan.

Ben diğer konunuz için söyledim sizi anladığımı.bu konunuz biraz karışık geldi bana.genel olarak anlamadım birşey bu konunuzdan.
Bu da onun devamı gibi bişeydi önemli olan diğeriydi ama konu haledildi konuyla ilgilenmiyorum artık sağolun sizde 🌸😊

benim bu sitede gördüğüm her kadın feci şekilde kıskanılıyor, her kadın inanılmaz iyi niyetli ama hep yanlış anlaşılıyor, her kadın hep yardım ediyor ama nankörlük görüyor.
yorumlar yazılıp konu deşilince görülüyor ki aslında konuyu açan şikayet ettiği şeyleri başlatan kişi. yani pası atmış sonra gol yiyince ben ne yaptım diye dertlenen insanlar.
istisnalar vardır da çoğunluk böyle.
nasılsa burda kimse diğer kişilerle birebir konuşup onlardan olayı dinleyemeceği için çoğu kişi haklı olduğunu duymak adına buraya taraflı yazıyor bence.
açıkçası temmuz'dan beri gözlemlerim bu.
gerçekten samimi olanları tenzih ederim.

bir de eleştiriye dayanamayan yazmasın bence bir yere. herkes burada fikrini söylemekte hür.

Konunuzu okudum ve şok oldum verilen cevaplara. Hiiiç aldırmayın yengeniz gibi kadınlar çoğu muhtemelen zaten hep yorumlardan tanıdığımız belli başlı kişiler. Tüm gün bu sitedeler onu bunu eleştirip kendini mükemmel bulmaktan kendilerini şaşırmışlar boşverin.

Konunuzu okudum ve şok oldum verilen cevaplara. Hiiiç aldırmayın yengeniz gibi kadınlar çoğu muhtemelen zaten hep yorumlardan tanıdığımız belli başlı kişiler. Tüm gün bu sitedeler onu bunu eleştirip kendini mükemmel bulmaktan kendilerini şaşırmışlar boşverin.
Sağolun sonunda anlayan biri daha varmış❤ bende cevaplara şaşırıyorum bir de diyorlar ki eleştiriyi kaldıramıyorsanız yazmayın diye, önce baksalar neyi savunduklarını keşke. Hadi beni geçtim konuyu dıştan bir çözümlemeyi denemeye çalışmadı kimse üstelik anneliğime özen gösteriyorum diye bu suçmuş gibi algı yarattı kendi aralarında. Can sıkmak için gelenleri hayretle izliyorum sadece 🌸

benim bu sitede gördüğüm her kadın feci şekilde kıskanılıyor, her kadın inanılmaz iyi niyetli ama hep yanlış anlaşılıyor, her kadın hep yardım ediyor ama nankörlük görüyor.
yorumlar yazılıp konu deşilince görülüyor ki aslında konuyu açan şikayet ettiği şeyleri başlatan kişi. yani pası atmış sonra gol yiyince ben ne yaptım diye dertlenen insanlar.
istisnalar vardır da çoğunluk böyle.
nasılsa burda kimse diğer kişilerle birebir konuşup onlardan olayı dinleyemeceği için çoğu kişi haklı olduğunu duymak adına buraya taraflı yazıyor bence.
açıkçası temmuz'dan beri gözlemlerim bu.
gerçekten samimi olanları tenzih ederim.

bir de eleştiriye dayanamayan yazmasın bence bir yere. herkes burada fikrini söylemekte hür.
Tamam hür kardeş. Sen de haklısın

Neden her konu da olumsuz gösterdiğim tarafın yanında olup beni suçlar bu insanlar. Az önce yengem herşeyime özeniyor ama kendisi kıymetini bilmiyor yazdım 2 yaşındaki çocuğunu dövdü benim el bebek gül bebek bakmamı sorun etti millet. Neden empati yapmıyormuşum? Neyini empati yapayım. Belki psikolojisi bozuk diyorlar e heralde çok da normal değil demek ki ama düzelmek için de çabası yok gayet durumu benimsemiş. Etrafındaki herşeye herkese imrenen bir kadın maalesef. Neyse işte zaten hep böyle olur bana çocukken de iki kişi kavga ederdi ezileni korurdum ikisi bir olup benimle kavga ederlerdi. Belki de yavrularına çok iyi bakmaya çalışan anneler varya işte onlar yani biz belki de çocukken çok da el bebek büyümediğimizden güçlü çocuklar olmak zorunda kaldığımızdan bu şekildeyizdir. Şükür halimizle diyip devam ediyoruz, iyi bir anne olmaktan çok iyi bir birey olmanın da çabasındayım. Bu da gerçekten dışardan seziliyor ama elimde değil, benim babam annesiz büyümüş misal annesi onu 6 aylıkken bırakmış ayrılmışlar dedemle zamanında.. Allah kimseye vermesin o konuları pek bilmiyorum. Olan babama olmuş hala anne özlemi çekiyor annesi görüşmüyor onunla. Ben annelik böyle olmamalı böyle böyle olmalı diye kurmuşum belki de kafamda bildiğimi okuyorum. Dövmicem diye söz verdim kendime döversem ellerim kırılsın dedim hamileyken. Babamı herkes dövmüş çünkü çocukken. Burnu hala kırık. Burda insanları yargılamadan önce neden böyle davranıyorlar diye özellikle böyle burdaki annelere biraz daha anlayışlı olun. Aman iyi ki bir annesiniz demeniz bile zoruma gidiyor. Çünkü annelik doğurmak değil sadece. Artık linç etmek isteyen varsa buyursun :KK61:

İnsanları çok da ciddiye almamak lazım, anonim bir ortamda insanlar genelde kinlerini kusuyor, karşı tarafa laf sokuyor (!). Bizim insanımız nedense okuduğunu anlamaz, her şeyi bilir, herkesi eleştirir, vs vs.

İnsanları çok da ciddiye almamak lazım, anonim bir ortamda insanlar genelde kinlerini kusuyor, karşı tarafa laf sokuyor (!). Bizim insanımız nedense okuduğunu anlamaz, her şeyi bilir, herkesi eleştirir, vs vs.
Teşekkür ederim beni anladığınız için 🌸derdimin takdir görmek olduğunu sandılar konuyu açmamdaki sebebin falan. oysa ki yazmıştım nasıl davranmalıyım sizce diye onlar bana sataşacakları bi yer bulup ordan yürüdüler 😊

Teşekkür ederim beni anladığınız için 🌸derdimin takdir görmek sandılar konuyu açmamdaki sebebin birde. oysa ki yazmıştım nasıl davranmalıyım sizce diye onlar bana sataşacakları bi yer bulup ordan yürüdüler 😊

O konunuzu da okumuştum, önerim minimum seviyede görüşmek ve çevrenizden o kişinin sizin hakkındaki yorumlarını size iletmemesini kesin dille belirtmek. Canınızı sıkmayın, etrafınızı çok da takmayın 🤪

O konunuzu da okumuştum, önerim minimum seviyede görüşmek ve çevrenizden o kişinin sizin hakkındaki yorumlarını size iletmemesini kesin dille belirtmek. Canınızı sıkmayın, etrafınızı çok da takmayın 🤪
Tamam zaten tel numaram yok vermemiştim de olsa da samimiyetim kalmadı ya eskisi kadar arayıp konuşmayız dayımla konuşurum arada yanındaysa lafa girer. En sonda bayağı oluyor dayımla da bayramda görüştüğüm kadarıyla kaldı. O arıyor bazen. Biliyor sanırım lafa girince bi de can sıkıcı konuşunca o da üzülüyor.

Bence empatiyi birinin yalnisini görsek bile elden bırakmamak lazım. Kadin çocuğuna şiddet göstermekte 100/100 haksız evet. Ama bence bir insan durduk yere çocuğuna şiddet uygulamıyor. Bazıları başka "eğitim metodu" bilmez. Çoğu kendileri cocukken şiddet gören insanlar ve aynı yalnisi devam ettiriyorlar. Bazıları yine aslında hiç anne olmak istemeyenler, ama yinede doguranlar". Ve daha neler. Bence başkaları sırf eleştirerek bir fayda etmiyor. Eleştirin yanında o kişiye sırf o çocuğun hatırı için el uzatmalı. Ha reddetti, istemedi, o zaman yine belli yerlere de şikayet edebilirsiniz güvenliği için kaygılı iseniz

Neden her konu da olumsuz gösterdiğim tarafın yanında olup beni suçlar bu insanlar. Az önce yengem herşeyime özeniyor ama kendisi kıymetini bilmiyor yazdım 2 yaşındaki çocuğunu dövdü benim el bebek gül bebek bakmamı sorun etti millet. Neden empati yapmıyormuşum? Neyini empati yapayım. Belki psikolojisi bozuk diyorlar e heralde çok da normal değil demek ki ama düzelmek için de çabası yok gayet durumu benimsemiş. Etrafındaki herşeye herkese imrenen bir kadın maalesef. Neyse işte zaten hep böyle olur bana çocukken de iki kişi kavga ederdi ezileni korurdum ikisi bir olup benimle kavga ederlerdi. Belki de yavrularına çok iyi bakmaya çalışan anneler varya işte onlar yani biz belki de çocukken çok da el bebek büyümediğimizden güçlü çocuklar olmak zorunda kaldığımızdan bu şekildeyizdir. Şükür halimizle diyip devam ediyoruz, iyi bir anne olmaktan çok iyi bir birey olmanın da çabasındayım. Bu da gerçekten dışardan seziliyor ama elimde değil, benim babam annesiz büyümüş misal annesi onu 6 aylıkken bırakmış ayrılmışlar dedemle zamanında.. Allah kimseye vermesin o konuları pek bilmiyorum. Olan babama olmuş hala anne özlemi çekiyor annesi görüşmüyor onunla. Ben annelik böyle olmamalı böyle böyle olmalı diye kurmuşum belki de kafamda bildiğimi okuyorum. Dövmicem diye söz verdim kendime döversem ellerim kırılsın dedim hamileyken. Babamı herkes dövmüş çünkü çocukken. Burnu hala kırık. Burda insanları yargılamadan önce neden böyle davranıyorlar diye özellikle böyle burdaki annelere biraz daha anlayışlı olun. Aman iyi ki bir annesiniz demeniz bile zoruma gidiyor. Çünkü annelik doğurmak değil sadece. Artık linç etmek isteyen varsa buyursun :KK61:
Tum bunlari muhatap kimse onunla birebir konussan.. sende bir tuhaflik seziyorum.. en birinci anne sensin okeee diyim ozetle. Herkes once kendinden mesul.

Burada hangi çocuk sahibine sorsanız herkes kendince iyi anne olmak için çaba sarf ediyordur. Kimisinin çabası size az gelebilir, kimisine sizin çabanız az gelebilir. Biraz goreceli bir durum bu. Ama siz cabanıza devam edin ve dısardan gelen laflara kulak asmayın derim ben.

Hayır ne olur ki çok iyi anne olmaya çalışırsam? Asıl olmaya çalışmazsam sorun değil mi? Buraya üyeyim evet ama kendi doğrularımla çelişkide bırakan maalesef böyle üyeler var.
Tabiki de iyi anne olun ama siz onun çocuğu kolu bacagını kırdı ben dikkat ediyprım tarzı yazmanız ne kadar doğru?
Kimsenin de anneliği sorgulanmamalı çok hassas konu.

Bir annenin en zayıf noktası çocuklarıdır

Tabiki de iyi anne olun ama siz onun çocuğu kolu bacagını kırdı ben dikkat ediyprım tarzı yazmanız ne kadar doğru?
Kimsenin de anneliği sorgulanmamalı çok hassas konu.

Bir annenin en zayıf noktası çocuklarıdır
Siz yanlış anlamışsınız şu an ilgilenemicem konu zaten bitti gitti kapandı yani başka konu bulunuz kendinize :KK54:

Back
X