Neden her konu da olumsuz gösterdiğim tarafın yanında olup beni suçlar bu insanlar. Az önce yengem herşeyime özeniyor ama kendisi kıymetini bilmiyor yazdım 2 yaşındaki çocuğunu dövdü benim el bebek gül bebek bakmamı sorun etti millet. Neden empati yapmıyormuşum? Neyini empati yapayım. Belki psikolojisi bozuk diyorlar e heralde çok da normal değil demek ki ama düzelmek için de çabası yok gayet durumu benimsemiş. Etrafındaki herşeye herkese imrenen bir kadın maalesef. Neyse işte zaten hep böyle olur bana çocukken de iki kişi kavga ederdi ezileni korurdum ikisi bir olup benimle kavga ederlerdi. Belki de yavrularına çok iyi bakmaya çalışan anneler varya işte onlar yani biz belki de çocukken çok da el bebek büyümediğimizden güçlü çocuklar olmak zorunda kaldığımızdan bu şekildeyizdir. Şükür halimizle diyip devam ediyoruz, iyi bir anne olmaktan çok iyi bir birey olmanın da çabasındayım. Bu da gerçekten dışardan seziliyor ama elimde değil, benim babam annesiz büyümüş misal annesi onu 6 aylıkken bırakmış ayrılmışlar dedemle zamanında.. Allah kimseye vermesin o konuları pek bilmiyorum. Olan babama olmuş hala anne özlemi çekiyor annesi görüşmüyor onunla. Ben annelik böyle olmamalı böyle böyle olmalı diye kurmuşum belki de kafamda bildiğimi okuyorum. Dövmicem diye söz verdim kendime döversem ellerim kırılsın dedim hamileyken. Babamı herkes dövmüş çünkü çocukken. Burnu hala kırık. Burda insanları yargılamadan önce neden böyle davranıyorlar diye özellikle böyle burdaki annelere biraz daha anlayışlı olun. Aman iyi ki bir annesiniz demeniz bile zoruma gidiyor. Çünkü annelik doğurmak değil sadece. Artık linç etmek isteyen varsa buyursun