hep üzülen taraf olmak

mucizeolacak

dünyayı durduran şarkı
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
87
37
88
Kadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyor :( tüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım :( Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi :( Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti :( bana yardım edin

Kadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyor :KK43: tüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım :KK43: Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi :KK43: Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti :KK43: bana yardım edin
Burcunuz nedir

Pesinde kosdurma ... beraber yürüyün. „Kendime asik ettim“ diyip emeline ulasmis his ediyorlar galiba...

Pesinde kosdurma ... beraber yürüyün. „Kendime asik ettim“ diyip emeline ulasmis his ediyorlar galiba...
önce ulaşılmaz duruyorum sonra nasıl oluyorsa tam tersi bi türlü dengeyi bulamadım artık denge de olması gerektiğini düşünmüyorum hep ulaşılmaz olmak lazım

Devamlı verici taraf değilde alıcı tarafda olun devamlı verici taraf olunca bu sefer karşı tarafa ilgisiz geliyorsunuz

Kadınlar kulubünde ilk kez bu kadar vakit geçirdim forumu okudukça yer yer kendimi buldum ...Kadınlar ne kadar çok yıpanıyor :KK43: tüm hepimiz yıpranıyoruz biliyorum ama bazılarımız sanki daha fazla kaptırıyoruz . Lüften yardım edin biçok sayfa var sürekli terkedilmek hakkında ben de bi yenisini açtım :KK43: Nasıl başlarsa başlasın hayatımdaki insan için bi şekilde değersiz oluyorum bi süre geçtikten sonra o peşimden koşarken nasıl oluyor anlamıyorum ben onun peşindeyken farkediyorum kendimi :KK43: Zamanla düşündüğüm şey şu hayatımdaki doğru insan bile olsa ben de bişey var herkes gidecek .Ben artık değersiz hissediyorum hayatımdaki herkes neden gitsin ?? Karşıdaki kişinin hatası varsa bile göremiyorum artık kesin ben çok üstüne düşüp kendimden soğuttum diye .Kendimi suçlamak üstüne terkedilme psikolojisi ne yapmam gerektigini bilemiyorum artık. Hayatımdan giden o kişi doğru kişiydi benden dolayı gitti :KK43: bana yardım edin
Ben gerçek ve sağlıklı bir ilişkide peşinden koşmalar vs ler olmayacağını düşünüyorum. Planlar, hesaplar ile ilişki yürümez. Ulaşılamaz olsanız da eninde sonunda ilişkiye devam edecekseniz ulaşılabilir bir hale geleceksiniz zaten, siz paylaşımları ve sevgiyi büyütmez olayı maratona çevirirseniz ya karşınızdakinin nefesi biter ya da maraton...

hep fazla değer verdim dürüst oldum gizemli olmadım asla :KK43: başka bişey yapmadım hep iyi taraf oldum
Bence objektif değilsiniz.
'En kotu ozelligim herkesi kendim gibi iyi zannetmem' diyen kadınların cümlelerini kurmuşsunuz. Öncelikle kendinize dürüst olun ve ilişkilerde yaptiginiz hataları farkına varın ki düzeltmenin bir yolunu bulun.
Karşı taraf en çok neyden şikayet ederdi yani?
Ben çok sevdim,ondan kaçtı gibi seyler bana mantıklı gelmiyor. 27 yaşındayım , ne ilişkiler geldi geçti, tatil aşkları , okul asklari, ciddi ilişkiler, öylesine flortler... Hep bir taraf sevgisini belli edince diğer taraf da sevgisini belli ederdi, bir taraf sevince karşı taraf da çok severdi. Hatta 'ilgi gösterince kaçtı 'dan ziyade ilgi gösterip benimseyince daha aşk dolu olunurdu.
Acaba siz sevgiyi vermeyi başka şeyle karıstiriyor olmayasıniz?
Mesela siz sevgimi verdim diyorsunuzdur o bunu 'beni boguyor' olarak anlıyordur...
Dediğim gibi, daha mutlu ilişkiler için önce kendinizi tanıyın eksik ve tam yonlerinizle. Karşı taraf ilk zamanda peşimden kosuyir demiştiniz. Hangi huyunuz yüzünden mesela? Hangi ozelliginizi en çok beğenirlerdi? Peki zaman içinde siz o özelliğini bıraktıniz mi?
Mesela benim yabancı uyruklu bir sevgilim vardı, İstanbul'da tanışmıştık. Özgür, hayat dolu, eğlenceli bir adamdı. İlk günden aşık olduk karşılıklı. Ama meğerse sadece tatillerde öyleymiş. 15 yıllık mortgage kredisi ile ev almış kendi ülkesinde, aşırı planlı , programlı, spontane şeylerden nefret eden bir insanmış. Eglenceli-birlikte dünyayı keşfedecek bir adam degil de mantık çerçevesinde birliktelik yaşanacak bir adammış :)
Zamanla ona olan ilgim gitmişti mesela.

Sizin gibi birisi yakın arkadaşımdı,aşağılık kompleksi vardı,özgüvensizdi,toplumda ezikleri seçerdi beni aldatmasın terketmesin diye sonra birlikte oldukları erkekler özgüven patlaması yaşar terkederlerdi bunu :( ben terapi almanızı öneririm o arkadaşımla da görüşmüyoruz fazlasıyla negatif olduğu için beni de kendisinden soğuttu. Sorununuz kendinizle,şu ben çok iyiyim safsatasından da kurtulun,kendi patolojinize hizmet ettiğiniz için o kadar alttan alıyorsunuz,gerçekten iyi filan değilsiniz.

Back
X