Minibüs şoförü olan tanidiga göre bunların başkanları falan var minibüs onlara ait ise bişey olmazmış ama değilse ceza alır mış. Icime sinmedi gerçekten. Gerçi ben inerken kadınlardan biri daha laf etmiş. Minibüs şoförü sanırım uzun süre onunla tartıştı araba uzun süre gitmedi bende bu sayede aldım plakasınıEvet herkes bana ne düşüncesiyle hareket ediyor. Çözümü var mıdır bunun bilmiyorum..
Tebrik ederim sizi, sessiz sessiz oturanlar da utanıp ders alırlar umarım.
Minibüslerin değil servisi yarıda bırakmak güzergahta ufak değişiklik yapma lüksü bile yok. Şikayetiniz işe yarasa bari
Kahyası vardır hattın. Minibüs geçeceği yere 2 dk geç gelse para cezası kesiyor ve ara sıra güzergah üzerinde yer değiştiriyor. Başkan dediği odur büyük ihtimalle.Minibüs şoförü olan tanidiga göre bunların başkanları falan var minibüs onlara ait ise bişey olmazmış ama değilse ceza alır mış. Icime sinmedi gerçekten. Gerçi ben inerken kadınlardan biri daha laf etmiş. Minibüs şoförü sanırım uzun süre onunla tartıştı araba uzun süre gitmedi bende bu sayede aldım plakasını
Canım büyük ihtimal minibüs kendine ait değildir. Bazen şoför lerin işi çıkınca sefer parsi verip şoför cağırıyorlar onlarda nasılsa hat benim değil diye rahat davranıyorsikayetinize hemen cevap verilecegini adi gibi bilse ve mesleginden olacagina emin olsa cok affedersiniz essekk gibi götürür umarim sikayetinizin karsiligi yapilirr,,
Yok kahya değil canım bunlar ın baskanları var kooperatif mi ne onun başında duran. Kahya maaşlı eleman oluyor.Kahyası vardır hattın. Minibüs geçeceği yere 2 dk geç gelse para cezası kesiyor ve ara sıra güzergah üzerinde yer değiştiriyor. Başkan dediği odur büyük ihtimalle.
Iett olsa hemen yatırıma bağlanıyor benim bıraktığım tüm şikayet dilekçelerine dönüş oldu şimdiye kadar. Ama minibüs konusunda pek emin değilim cidden.
Anladım şimdi. Ben kahyalar da birleşip büyük Kahya oluyor sanıyordum :))Yok kahya değil canım bunlar ın baskanları var kooperatif mi ne onun başında duran. Kahya maaşlı eleman oluyor.
İnşallah. Ibb takip no verdi durumu takip edicem zaten plakayı da aldım kendim de düşücem peşine. Bakalım gerçekten şikayeti degerlendiriyor lar mı.Anladım şimdi. Ben kahyalar da birleşip büyük Kahya oluyor sanıyordum :))
Bi çözüm bulsunlar da kim olduklarının bir önemi yok.
üzülüyorum insan hangi meslegi yapiyorsa yapsin hakkini vererek yapmali heleki eger böyle bir emanet alma durumu sözkonusu ise daha cok sahip cikmali emanete,, haberlerde iyi örnekleride görüyoruz otobüsde fenalasip soförün hastaneye yetistirdigini Helal olsun o insanlarimiza Rabbimde Razi olsun onlardan keske onlar gibileri cogalsa,,Canım büyük ihtimal minibüs kendine ait değildir. Bazen şoför lerin işi çıkınca sefer parsi verip şoför cağırıyorlar onlarda nasılsa hat benim değil diye rahat davranıyor
Yani ben artık çıkan haberler den hasta oluyorum resmen. Eğer o kadınları istediği durağa bırakmaz ve başlarına bişey gelirse o minibusteki sessiz kalan diğer insanlar hiç vicdan azabı yaşamayacak mı. Ortalık bağımlı dolu. Nasıl vicdanları el veriyor. Birde kadın nasıl giderim diyor hepsi valla bilmeyiz oraya gitmiyor diyor.üzülüyorum insan hangi meslegi yapiyorsa yapsin hakkini vererek yapmali heleki eger böyle bir emanet alma durumu sözkonusu ise daha cok sahip cikmali emanete,, haberlerde iyi örnekleride görüyoruz otobüsde fenalasip soförün hastaneye yetistirdigini Helal olsun o insanlarimiza Rabbimde Razi olsun onlardan keske onlar gibileri cogalsa,,
Çocuk muşsun zaten canım yol yordam bilemezsin. Ben şimdi ayni durumu yasasam teyze ile iner polisi arar şahit olurdum. Ama zaten benden önce10 tane erkek vardı o arabada kellifelli. Onlarda kesin şimdi eve gidip erkeklik yapıyordur karılarına. Karınlarını kadın görmeyen ler vardır içlerinde. Penis varsa erkesin adamsın. İki ayak ustundeysen insansın yetiyor ışte böylelerine18 19 yaşında bir çocuk Kadıköy Pendik hattında sofördü. Yol Açık olunca arkada oturan insanı ön camdan savuracak kadar garip biçimde sürüyordu çocuk. 45 50 yaşlarında bir teyze de uyardı insan taşıyorsun çocuğum biraz dikkat et diye. Vay sen bana benim arabamda nasıl öyle söylersin iş aşağı dedi çekti sağa. Kadının o bakışını unutamam hala.
Lisedeydim o sıra 4 5 yıl önce oldu bu olay. Değişen bir şey var mı, yok. Kendi adıma artık sesimi çıkarıyorum diyebilirim sadece. O zaman çekinip bir şey söylememiştim.
Şimdi ben de yaparım ama o zamanın pişmanlığı içimde.Çocuk muşsun zaten canım yol yordam bilemezsin. Ben şimdi ayni durumu yasasam teyze ile iner polisi arar şahit olurdum. Ama zaten benden önce10 tane erkek vardı o arabada kellifelli. Onlarda kesin şimdi eve gidip erkeklik yapıyordur karılarına. Karınlarını kadın görmeyen ler vardır içlerinde. Penis varsa erkesin adamsın. İki ayak ustundeysen insansın yetiyor ışte böylelerine
bencede belediye otobüsleri daha güvenceli minicik münibüslerden nefret ediyorum tıklım tıklım üstelik ..kimse sorumluluk almak istemiyor aman banane banamı kaldı diyorlar ya da şimdi başıma bela almayayım diyorlar bu topluma 80 darbesinden beri aşılanan bu aman bırak karışma sana mı kaldı gibi düşünceler aşılandı topluma.. siyasette birisi biraz sivrildimi bahanelerle hapislere atıldı topluma da bak kimleri aldık sen de onlar gibi olursun konuşursan mesajı verildi. ergenekon balyoz gibi düzmece davaların hepsinin ne olduğunu gördük sahte deliller vs.
şu minibüsleri de toptan kaldırıp her yere belediye otobüsü koymaları lazım yoksa bu minibüsçülerin taşkınlıklarıyla uğraşmak zorunda kalıyoruz kaldırın toptan işini düzgün yapanlar da otobüslerde şoförlük yapar ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?