• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepimizin derdidir eminim

Ülke sapik dolu bence endiselerinizde haklisiniz. Ben de çocukken yasadim bu istismarı. Kendi kendime iyilestirdim ruhumu. Ailem 20 yasimdayken ancak ogrendi o da sadece annem
Maalesef bende yaşadım . Ama bilinçaltına itmişim herşeyi. Yıllar sonra birden hatırladım öyle durduk yerde..

canimm benimde 2 evladım var bir kiz ve oglan ve ayni sikinti bendede var ben bavsma bile guvenmiyorum kimseye emanet edemiyorum gozumun onunden ayirmiyorum

Küçükken benim de başımdan taciz olayı gecti..o gunden sonra hep kaçtım karşı cinsten ve hep şüpheyle baktım.
Simdi kizim var 2.5 yaşında ve benim odum kopuyor.misafir gelirse ya da biz gidersek memlekete hep benimle uyuyor.asla 5 6 yasindan büyük erkek cocuklariyla yalniz birakmiyorum.suan cok küçük ve kontrol edebiliyorum ama büyüyünce?
Insan delirecek gibi oluyor düşündükçe.
Rabbim yavrularimizi korusun

İşte soruyorum.. tecavüze normal bakan, kadın haketmiştir, mini etek gitmiştir, adamı tahrik etmiştir diyenler.. küçük ırmak ta mı Mini etek gitmişti, cazibeyle mi baktı, adamı tahrik mi etti? Naptı?
Dünden beri unutamıyorum. Pis sapık korkuyorum dedi. Kim bilir o küçücük kız nasıl korktu ş..z.. o sapık kadınlara gidemiyorum param yok diye ağladı, kendini acındırmak için.
Yeter artık gelsin idam cezası. . O pislik 1.5 yık yatıp çıkmış, böyleleri sokaklardan toplatılmalı, hadım edilmeli.. daha neler neler söylemek istiyorum ama..

Arkadaşlar aslında bu bir tek benim derdim değil hepimizin derdi ama ben artık paranoyak oldum.
Son zamanlarda haberlerde, çevreden duyduğum bebeklere taciz, tecavüz.. kız çocuk erkek çocuk, kaç yaşında hatta kaç aylık olduğu bile farketmiyor..
Benimde 2 oğlum var biri okula gidiyor. Aklım hep onda. Çünkü öğretmenler bile neler yapıyor. . Yada dışarda oynamaya gitmesi, yanına yaklaşan yaşlı bi adam. Acaba sapık mı ki diye düşünüyorum.
Günlerdir aklımda hep.. 8 aylık Suriyeli bebeğe tecavüz eden çoban.. yada yıllar önce parkta oynarken tecavüze uğrayan komşu kızı..
İnanın psikolojim bozuldu. Oğlumu kendimce tembihliyorum. Oğlum pipini yada poponu biri ellerse açmak isterse hemen kaç, çığlık at.. böyle şeyler ayıp, yanlış diye.. daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.

IŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM.. MUGE ANLIDAKİ OLAY.. KÜÇÜK IRMAK. . SORUYORUM SİZE O DA MI MİNİ ETEK GİYMİŞTİ?

Yapacağınızı yapmışsınız.Sürekli böyle düşünerek kendinizi hasta edersiniz.

Antalya' da makatına sivri bir cisim sokularak öldürülen yavru kedide mi mini etek giymişti ?

Ülke olark sistematik bir şekilde cahilleştirildik, yozlaştırıldık. 45 çocuğa tecavüz edildi bakan çıktı " bir kereden bir şey olmaz" dedi. Pedofili Hüseyin Üzmez korundu peygamber ilan edildi. İyi giyimli kravatlı adamlar tecavüzden iyi hal indirimi aldı. Devlet tecavüzü alkışladı teşvik etti!

Kimse aksini söylemesin leş ve yoz bir toplum olduk. Yaşayan hiçbir canlıya saygı ve merhametimiz yok. Anneler evlatlarınızı iyi koruyun çünkü adalet sizin yanınızda değil.

İnan bana benimde psikoljim bozuldu esim izleme diyor o yavrucak yaşamış ben izlemesem ne olur allah aşkına güzel bir ani yaşarken o bebeğin neler yaşadığı hayalime geliyor ne yapmıştır acaba diyorum nasıl ağlamıştır o psikopat nasıl boğmuştur o kan nerden gelmiştir o ağzı süt kokan meleğim o yaşında neler yaşamıştır diyorum gece uyanıp ağladım yine sabir çekiyorum 1 yaşında evladım var ve o bebek 10 dk içerisinde kayboldu çok zor hayat çok zor gerçekten bu canavarlara gerekli caydırıcı ceza verilmedikçe kimsenin psikolojisi duzelmeyecek artik o kadar aciziz ki hapisahanedeki kişilerden adalet bekliyoruz aff Allahım afff

Biz çocukken hiç böyle korkularımız yoktu.İnsanlar son 20 senede nasıl bu kadar kötüleşti anlayamıyorum ve M magicat 'a evet katılıyorum idam şart,kaldı ki böyle sapıkları öldür öldür biter mi emin değilim.

Hayır canım önceden de belki daha fazla vardı ama gizleniyordu bak çok enteresan bir araştırma ben unideyken derste hoca söylemişti üvey baba ve öz baba arasında araştırma yapılıyor öz baba yüzde 40 iken istismar üvey baba yüzde 15 gibi birşeydi yani oranlar yaklaşık böyleydi..çocuklara yapilan cinsel istismar araştırması birde bunun gizlenenleri düşünecek olursak yani hey allahım sen koru

Aynı konu bende de neredeyse takıntı haline gelmiş, hele ki şu bir vakıfta erkek öğrencilere yapılanlardan sonra iyice tuhaflaştım. Oğlum henüz 10 aylık, benim kucağımda dahi olsa birisinin dokunarak sevmesinden rahatsızlık duyuyorum ve genelde uzak tutup, izin vermiyorum.

İyice psikopatlaşırdılar bizi. Erkek çocuklarınızı tek başına tuvalete bile göndermeyin, eşiniz gitsin yanında.

Allah bizi bu hale getirenlerin de, bu olaylara tedbir almayıp bahane bulanların da, müsamaha gösterenlerin de cidden belasını versin.

İşte soruyorum.. tecavüze normal bakan, kadın haketmiştir, mini etek gitmiştir, adamı tahrik etmiştir diyenler.. küçük ırmak ta mı Mini etek gitmişti, cazibeyle mi baktı, adamı tahrik mi etti? Naptı?
Dünden beri unutamıyorum. Pis sapık korkuyorum dedi. Kim bilir o küçücük kız nasıl korktu ş..z.. o sapık kadınlara gidemiyorum param yok diye ağladı, kendini acındırmak için.
Yeter artık gelsin idam cezası. . O pislik 1.5 yık yatıp çıkmış, böyleleri sokaklardan toplatılmalı, hadım edilmeli.. daha neler neler söylemek istiyorum ama..

Canımmm. Ne minisi ne taytı ne tahriği..
Bu ülke damacanaya yapanlara duydu gördü..

Yerim öyle tahriği. Kendi pisliklerine kılıf buluyorlar.. Elim ayağım boşanıyor küfür etmemek için var ya zor tutuyorum...

Bu yüzden çocuk sahibi olmak istemiyorum, şükür ediyorum haberleri görünce, Allah evlat acısı yaşatmasın, zaman kötü.

Bu konuyu hortlatmak istemezdim ama 38 günlük bebeğe tecavüz edip ölümüne sebep olduğunu duyduğumdan beri inanın uyuyamıyorum. Benimde 2 çocuğum var. Hazmedemiyorum.. bi mahlukun bu kadar sapık bu kadar kötü olmasını Hazmedemiyorum.

Arkadaşlar aslında bu bir tek benim derdim değil hepimizin derdi ama ben artık paranoyak oldum.
Son zamanlarda haberlerde, çevreden duyduğum bebeklere taciz, tecavüz.. kız çocuk erkek çocuk, kaç yaşında hatta kaç aylık olduğu bile farketmiyor..
Benimde 2 oğlum var biri okula gidiyor. Aklım hep onda. Çünkü öğretmenler bile neler yapıyor. . Yada dışarda oynamaya gitmesi, yanına yaklaşan yaşlı bi adam. Acaba sapık mı ki diye düşünüyorum.
Günlerdir aklımda hep.. 8 aylık Suriyeli bebeğe tecavüz eden çoban.. yada yıllar önce parkta oynarken tecavüze uğrayan komşu kızı..
İnanın psikolojim bozuldu. Oğlumu kendimce tembihliyorum. Oğlum pipini yada poponu biri ellerse açmak isterse hemen kaç, çığlık at.. böyle şeyler ayıp, yanlış diye.. daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum.

IŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM.. MUGE ANLIDAKİ OLAY.. KÜÇÜK IRMAK. . SORUYORUM SİZE O DA MI MİNİ ETEK GİYMİŞTİ?

38 günlük bebeğe bile sapıklık yapan mahlukatlarla yaşıyoruz..
Bugün aynı konuda dolayı yine uyuyamadım. Maalesef bişey değişmemiş kaç ayda..
ya 1 yıl kadar oluyo acayip piskolojım bozulmustu burda anlatamıyacagım kadar. o sebebden ırmağın olayını cok takıp etmemıstım. cocugumu yolda sokakta kımsyle konustrmuyorum 3 yasında. kımseye gulumsemesını ıstemıyorum. bu ara daha ıyıyım ama acayıp etkılemıstı benı.

ya 1 yıl kadar oluyo acayip piskolojım bozulmustu burda anlatamıyacagım kadar. o sebebden ırmağın olayını cok takıp etmemıstım. cocugumu yolda sokakta kımsyle konustrmuyorum 3 yasında. kımseye gulumsemesını ıstemıyorum. bu ara daha ıyıyım ama acayıp etkılemıstı benı.
Aynen bende paranoyak oldum... oğlum var dışarda bi ağacın yanında bikaç çocuk bide orta yaşlı adam meyve topluyordu. İnanın nasıl eve çağırdım bilmiyorum. Ki evimizin bahçesinden çıkmasına izin vermemiştim.

Bu konuyu hortlatmak istemezdim ama 38 günlük bebeğe tecavüz edip ölümüne sebep olduğunu duyduğumdan beri inanın uyuyamıyorum. Benimde 2 çocuğum var. Hazmedemiyorum.. bi mahlukun bu kadar sapık bu kadar kötü olmasını Hazmedemiyorum.
Psikopatlık diyecek herkes ama bence bu ucubelerin malum organlarını kökünden kesip bıraksınlar. Halkın arasına. Artık nasıl linç edilirse edilsinler...

Sucu saglam kanitlarla sabit cocuk tacizcilerini tam anlamiyla hadim etmeleri lazim. Bu sekilde hic caydirici olmuyor. Idam olsa daha iyi olurdu ama idam gelecegini sanmiyorum.

Maalesef ki neyin nerden geleceği belli değil.Ama yapman gerekenler var ve daha fazlasıda elden gelmez çocukları kilitleyemeyiz.Mesela bir güzel tembihlemeye devam et takip etmeye çalış davranışlarını,okula kendin götür getir ve kötü düşünceleri aklından silmelisin Allah korusun korkutuğumuz şeyler başımıza gelebiliyor.Onun için olumlu düşünmeye çalış.

Back
X