Hepimizin En Korktuğu Şey Aldatılmak.Peki Ben Bu Geçmişi Dert Etmeyi Ne Zaman Bırakabilirim?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Sevgili hanımlar 2015 yılında üniversitenin ikinci sınıfında bir çocuğu çok sevdim.Bana karşı bazen ilgili bazen ilgisizdi.Tatışmalar çıktı aramızda ve soğuduk.1 sene bu böyle devam etti. Aynı üniversitedeydik ve farklı bölümlerdeydik.Bir gün telefonun vadofon uygulamasına girdim ve bir numara ile sabahlara kadar mesajlaşmış aylarca.O numarayı araştırdım benim sınıf arkadaşım olan bir kız çıktı. Kızla biraz tartıştık ve mezun olana kadar tek kelime konuşmadık.2016 yılında tamamen bitti ilişkimiz. 1 veya 1.5 senenin sonunda.Aradan 1 hafta geçti başka bir kız ile sevgili olmuştu. Okulda , kafede ,avmde her yerde el ele görüyordum onları.canım çok yandı.o kızla mutluydu.Bir kez olsun aramadım ama çok saçma hareketlerde bulundum.Kafede görsem yanlarındaki masaya oturdum.Ya bir çok saçmalık işte . Çocukluk diyelim. aradan 4 yıl geçti neredeyse ve ben hala onun facebook profiline bakıyorum.Üstelik o kız ile hala sevgili. Kızın ailesiylede tanışmış. Size bir ayrıntı daha vereyim 1 sene hiç bir neden yokken beni facesinden engellemişti.1 sene sonra engelimide kaldırmıştı.Şimdi size soruyorum ben nasıl unutacagım bu bana yapılan haksızlığı. Sizce bu durumda hiç aklına gelmiyorummudur. Ah hanımlar ahh.. Geçmiş İnsana yük olurmu. İnsan geçmişindekileri unuturmu. Siz ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili . Kimseylede paylaşamadım paylaşsamda hep geçiştirdiler cevaplarıyla

Siz artık stalker sınıfına giriyorsunuz. Geçmiş adı üstünde geçmişte yaşadığınız bir ilişkiye niye bu kadar takıntılısınız ? Adam sevgilisiyle hayatına devam ediyor ama siz neler yaptığını, hatta ailesiyle tanıştırdığını bile biliyorsunuz
Sizin gibi insanlar bana ürkütücü geliyor böyle bir arkadaşım olmasını istemezdim.

Geçmişte yaşamayın önünüze bakın.

elbette önüme bakıyorum. Yani biraz takıntılıyım sanırım evet

benim hayatıma çok kişi girdi evet :)

Şu an çocuğun sevgilisi var ve belli ki ciddi düşünüyor. Senin artık unutman lazım evet canın yanıyor ama yapacak bir şey yok. Sen intikam almak mı istiyorsun
o sevgilisi benim onunla birlikte oldduğumu bildiği halde aramıza girmişti. Birazda o yuzden sanırım kinim

Öncelikle anlasamadiginiz ve ilgisiz biriyle devam etmemeliydiniz zaten. O da zaten ayrılmak yerine aldatmayı tercih edecek kadar şahsiyetsizmiş. Bu durumda hala arada aklına gelseniz ne olur ki? Size geri dönüp sevgilisini aldatmasıni istemezsiniz herhalde.

İnsan kendine neden bu kötülüğü yapar anlamıyorum. Bu takıntı size zarar verir. Adam hayatına devam ediyor siz neden geçmişe takılı kaldınız? 4 kocca sene... Kendiniz halledemiyorsanız profesyonel yardım alın.Böyle yaşanmaz.

Stalker en zor meslek dalı
Bi ara bende öyleydim 10 dk da bi birsey değişmis mi diye bakıyordum hahah
Hayatına biri girince geçiyor bu durum
Şu an sadece boşluktasın

geçmişe takılı kalmak hayat kalitenizi düşürmekten başka neye yarar.ben olsam mesela sevgimi haketmemiş biri için canım kendimi bu kadar üzmezdim. benzer şeyleri yaşadım 3 gün ağladım 4.günü düğüne gidip eğlendim inan daha fazla geçmişi hatırlayıp üzülmeye değmez

İnsan bilmek istiyor. ne bileyim bende farkındayımda işte

Stalker en zor meslek dalı
Bi ara bende öyleydim 10 dk da bi birsey değişmis mi diye bakıyordum hahah
Hayatına biri girince geçiyor bu durum
Şu an sadece boşluktasın
kesinlikle belkide tek cevabıı bu . boşluktalık .. Mutlu olmama bunlar buyuk etken

Kuzum bırak bu işleri :) daha geçen gün iş, atanma, evdeki hastalar, köydeki kıt imkanlar üzerine konu açmıştın. Oradaki yorumların üzerine geldiğin nokta bu olmamalıydı... Genceciksin, hayat önünde. Kafanı böyle boş şeylerle meşgul etmeyi bırak bence. Bırak geçmişi, geleceğe odaklan. İleride üzülürsün boşa harcadığın zamana.

Insanlar herzaman imkansizi sever . Bu cocuk senin icinde hep yara olacak ne olursa olsun geçecek. Seni seveni sevmeni tercih ederim seni sevmeyenle ömur geçmez. onun aklina cok da geldigini sanmam
Kucuk birsey anlatcam
Teyzem koyun muhtarini cok sevmis onun icin kendini asmayi denemis falan sonra muhtar teyzemin bu hareketlerine dayanamamis üzülmüş sadece uzuldugu icin evlenmis teyzemle. Teyzem hergun dayak yer kafinlik gruru yerlerde olacak olaylar yasamis 3. Yil bosanmis. Senin olayini yasayan kardesime sunu soyledi keske bni seven bna saygi duyan bi cobanla evlenseydim de hayatimi maf etmeseydim der. Demem o ki Sende seni sevene saygi duy sevmeyeni aklindan bile gecirme cunku değmez uc günlük dünya

sanırım böyle evde boşken bunlarla uğrasıyorum . Haklısınız . Bugun son veriyorum bu meseleye

ya muhtesem bir yorum. o kadar haklısınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…