Hakketen, Allah korusun 2 tl de bahşiş vermek durumunda kalır sonraNe var canim adam 1tl icin 50 tl mi bozdursun
Sürekli iletişim halinde olduğunuz sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz isteyebilir. Ama ilk görüşmede konuşulan konular birde üstüne 1 tl lafı olmamış bence, bu ne samimiyet diye düşündürüyoBozuk 1 lirası çıkmayınca isteyen adamdan da korursa allah kimi bulup evlencek bunca insan allahaşkına her şeyi abartmayın
Valla konudaki adam zaten aşırı vasat en son takılacağım şey o 1 lira olurdu benim. Bu kriter olmamalı yani bana göre ilk buluşmada da istenebilir. Ilk buluşmada erkek kısmına biz hesap ödetirken sorun yokta bozuk 1 lira mı sorun allahaşkınaSürekli iletişim halinde olduğunuz sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz isteyebilir. Ama ilk görüşmede konuşulan konular birde üstüne 1 tl lafı olmamış bence, bu ne samimiyet diye düşündürüyo
Yoo ilk buşuşmada kadında erkek gibi tabiki ödeme yapabilir. Erkektir öder görüşü içerisinde değilim. Cinsiyetçi yaklaşımlara karşıyım. Ki zaten arkadaşımız ben ödeyim demiş 1 tl isteyeceğine arkadaşımız ödemiş olsa inanın böyle gözüme batmazdı.Valla konudaki adam zaten aşırı vasat en son takılacağım şey o 1 lira olurdu benim. Bu kriter olmamalı yani bana göre ilk buluşmada da istenebilir. Ilk buluşmada erkek kısmına biz hesap ödetirken sorun yokta bozuk 1 lira mı sorun allahaşkına
Sana garip gelmedi mi tuaf yani banada tuaf geldibana çok garip gelmedi ya. demekki bu kadar insan o yüzden bekar. mükemmel insan olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?