Hepiniz haklı çıktınız . Allah bin kere razı olsun...

Önceki konuda da demiştim ailenizin maddi durumu iyi diye şimdiden yol yapıyor diye yanılmamışım.
Adamın iki lafından birisi para.
Birde 1 lira istemek nedir yani ,ben kadın halimle bahşiş bırakıyorum bu adam utanmamış bile ceplerini bir lira için karıştırıp bulamayıp sizden isteyip 21 lirayı oraya koymaya.
Neyse birebir görmüş oldunuz ,aklınızda soru işareti kalmaz bu saatten sonra acaba yanlış mı anladım diye.

Bozuk 1 lirası çıkmayınca isteyen adamdan da korursa allah kimi bulup evlencek bunca insan allahaşkına her şeyi abartmayın
Es,sevgili yada uzun süreli bir iletişimde olduğun birinden 1 tl bozuk var mı diye istenir de ilk buluşmada olmaz.

Hoşlanmadığı adamla oturup daha ne konuşacakki.

önceki konunuzu bilmiyorum ama bana kalırsa soğudunuz için bazı şeyler daha çok gözünze batmış.1tl istemesine takılmazdım ben.hediye aldım demiş vermemiş o biraz tuhaf olmuş ama sizin tavrınız soğuksa belki ondandır.bu kadar aşağılamayın yani uygun değilse değildir.sizin telefonla konuşmanız ve arkadaşlarımla devam edeceğim zaten demenizde bence hoş değil.sanki hiç önemsememişsiniz gibi olmuş.belki oda bunu hissetmiştir buluşma boyunca o nedenle hediyesini vermemiştir.ben böyle hissetsem almış olsamda vermem o hediyeyi.

eski konunuzu hatırladım. siz bu adamla ilk defa mı görüştünüz. eğer öyle ise hiç görüşmediğiniz adamla önceden nasıl mal mülk muhabbeti yaptınız?

Hoşlanmadığı adamla oturup daha ne konuşacakki.

Oturup birşey konuşsun demedim zaten. Zaten hesap ödeme faslına geçildiğine göre adam gidecek yani.

Arkadaşlarım gelecek demek yerine, “ben ödeyeyim, rahat edemem öbür türlü” diyebilir. Ya da telefonla konuşmak için 2-3 dk daha bekleyebilir adam kalkana kadar.

Hoşlanmadı diye kabalık etmeye gerek yok bence.

Yok aslında orada bir yanlış anlaşılma oldu galşva arkadaşlarımın geleceğini zaten biliyordu . Hani onu araya sıkıştırmış oldum aslında . Ve o da zaten saniyelik bir olaydı.

eski konunuzu hatırladım. siz bu adamla ilk defa mı görüştünüz. eğer öyle ise hiç görüşmediğiniz adamla önceden nasıl mal mülk muhabbeti yaptınız?

Yok hayır daha öncede görmüştüm ve konuşmuştuk ama bu kadar detaylı konuşmamıştık önceden de konuyu açan kendisiydi aslında

Zaten ben bunu söyledim ama kendisi yok olmaz dedi. Arkadaş meselesini zaten biliyordu hani ben durduk yere sen kalk ben arkadaşlarımla buluşacağım demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…