Hepiniz haklı çıktınız . Allah bin kere razı olsun...

Zaten ben bunu söyledim ama kendisi yok olmaz dedi. Arkadaş meselesini zaten biliyordu hani ben durduk yere sen kalk ben arkadaşlarımla buluşacağım demedim ki

Belirtmediğiniz kısmı bilmediğim için bu şekilde yorum yaptım.

Yani “ben ödeyeyim, aksi halde kötü hissederim” demekle “ ben öderim, zaten arkadaşlarım gelecek” arasında fark var çünkü.

Ben ödeyeyim biz devam edeceğiz demem kaba değildi bence oda zaten buna takılmaz emin olun :)

Birşey diyemiyorum, bakış açısı...

O da sizin için 1 lira istememe takılmaz diye düşünmüş belli ki:)
Ama o zaten öncesinde de bana ev alırsam sende eve bakacaksın demeye getirdi yani böyle görüşlü birisi 1 tl istemeyi de normal görür elbette

Diger dediklerinizde haklısınız ama 1 TL olayi çok abarti geldi ya ne var ki 1 TL istemesinde. Öncesinde evliliğe kadar konuşulmuş ama 1 TL istemesinde mı gariplik var :)

Yok hayır daha öncede görmüştüm ve konuşmuştuk ama bu kadar detaylı konuşmamıştık önceden de konuyu açan kendisiydi aslında

o konuda da adam hakkında tek iyi bişey söylemediğiniz halde neden konuştuğunuzu anlamıyorum demiştim. bitmesi hayırlı olmuş.

Senin zaten kafanda soru işaretleri vardı . Buradan da olmaz gibi tepkiler aldın . Tamamen önyargı ile gittin . Kafanda bitmişti zaten .

1 tl vermedi diye mi allah korusun :) diger konusmalari cirkin ama 1 tl istedi diye boyle demeniz tuhaf bence sizde ictiniz sonucta ...

istemsiz güldüm.
Bence de çok komik, Recep İvedik tiplemesi gibi. (Onu da hiç sevmem gerci)
Geçmiş olsun, çıkarken doğaya salsaydınız bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…