• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizin düşüncesine ihtiyacım var

dastiny

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
55
16
3
Öncelikle merhaba. Yeni kayıt oldum ve elimden geldiğince her konuda kendi fikrimi beyan ettim. Sizlerin arasına yeni katılan biri olarak bu kadar sıcakkanlı bir ortam oluşturduğunuz için teşekkür ederim...

Şimdi... Benim 1 senedir bir sevgilim var. Bir konuyu yapma dediğim halde dinlemiyor. Sosyal medya denen illet var mesela! Swarm kullanma demiştim bir baktım aktif kullanıcı olmuş. Yakışıklı felan biri değildir. Çekicidir ama abartılacak bir durumuda yok. Görünen köy klavuz istemez sonuçta... Her neyse sevgilime yazan kız çok var. Biri onunla aynı ortamda biri de kitap gönderip kalpli notlar koymuştu. Muhattap olma dediğim halde muhattap olmaya devam etti. Bende senin gibi biriyle gelecek göremiyorum dedim. Sadıktır bunu biliyorum fakat özgür ruhlu biri. Beni öyle kolay kolay bırakan biri olmadı bırakmadı da sadece konuşmuyoruz fakat ben ayrıldım ve o düzelmeden de barışmayı düşünmüyorum. Not; Burcu Boğa... :/

kararlı olman çok önemli. senin önerilerini dinlemiyorsa zaten mutlu bir şekilde yaşayamazsınız. bu yüzden şu an konuşmuyor olman iyi olmuş. bundan sonra geri dönmen verdiğin emeğin boşa gitmesi demek. o senden özür dilerse çok uzatmadan kabul et ve küslüğü bitir. ama özür dilemezse gidip kapısını çalan sen olma. yoksa bir daha sözünün hiçbir kiymeti kalmaz.

kararlı olman çok önemli. senin önerilerini dinlemiyorsa zaten mutlu bir şekilde yaşayamazsınız. bu yüzden şu an konuşmuyor olman iyi olmuş. bundan sonra geri dönmen verdiğin emeğin boşa gitmesi demek. o senden özür dilerse çok uzatmadan kabul et ve küslüğü bitir. ama özür dilemezse gidip kapısını çalan sen olma. yoksa bir daha sözünün hiçbir kiymeti kalmaz.

Bende o şekilde düşünüyorum fakat küslüğü uzatıyor. Bu ayrılık bile olmasa günlerce yazmadığı oluyor. Araya bir soğukluk sokuyor buna kızdığım zamanda "Kavgalar normal hemen neden ayrılığı düşünüyorsun biz ayrılamayız ki" diyor. Bu adamın benden bu kadar emin olması bir yandan iyi olsada öte yandan kötü. Bu zaten beni bırakmaz durumuna geçti artık. Eğer beni önemsemiyorsan bitir. Peşinden koşmam ki. Seviyorsan da beni azıcık dinle...

not burcu boğa dediğin için yazıyorum bu yorum,en çapkın olupta belli etmeyen yakalanmayan burç imiş,ve dahası ben asla öle bir adamla olmazdım

Yok. Gerçekten beğenilmek hoşuna gider ama sadıktır. Başka kıza yazma durumu yok ama inatçı. Yaptıklarını toz pembe olarak görüyor. Karşıma çıkma dedim adama ayrıldım bariz. Beni aradı neden böyle yapıyorsun diyor. Kendi yaptıklarına kör...

not burcu boğa dediğin için yazıyorum bu yorum,en çapkın olupta belli etmeyen yakalanmayan burç imiş,ve dahası ben asla öle bir adamla olmazdım

boga burcu erkeegı tanıdım ıllalah dedırttıı o da sosyal medyada swarm ınstagram vs tanımadıgı kızları lıkeladı ızledi resmen curuttu benı. sımdı konusmuyoruz onun capkınlıkları coktur dıkkat et

Back
X