• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepinzdn cvp bekliorum ;)

nayso

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
43
4
13
28
Arkadaslar hepinizden buraya hayatnzin en byuk hatasini anlatmanzi istyorum ....acilarmzi paylasp rahtlamk amacli ;)

Üniversitede okurken evli biriyle bir arkadaşlık yaşadım cinsellik falan yok sadece aşık olduk sonra oda bende hatamizi anlayıp biraktik

Keşke üniversiteye başladığımda faydasız insanlarla arkadaş olmaktansa derslerime odaklansaydım. Şimdi bu kadar uzatmaz, devam edememe korkusu yaşamazdım.

Üniversitede okurken evli biriyle bir arkadaşlık yaşadım cinsellik falan yok sadece aşık olduk sonra oda bende hatamizi anlayıp biraktik
Asik oldk ddnz ya o ask
Keşke üniversiteye başladığımda faydasız insanlarla arkadaş olmaktansa derslerime odaklansaydım. Şimdi bu kadar uzatmaz, devam edememe korkusu yaşamazdım.
Kesklr acitir ...

Keske hayati bir kez daha yaşayabilme sansim olsaydi. Aski daha doya doya yaşamak isterdim, belkide yirmi yasinda evlenmezdim hayata ve kendime bir degil birden fazla sans verirdim. Ama artık cokkkk gec ve keskelerin hic bir faydası yok

keşke 10 yıl öncesine dönebilseydim... sil baştan tekrar, hatasız, yanlışsız, yeniden başlasaydım hayata...

Back
X