- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
ee gelmesinler o zamanbir yıllık evliyim gectiğimiz hafta kayınvalidemler geldi.kayınvalidem böbrek hastası.ama dediğim dedik dikbaşlı düşüncesiz çok tavırları var.ama eşim ve kayınpederim sürekli hastalıktan idare diyip duruyorlar.gelince sanki o evin hanımı ben değilmişim gibi bi başına buyrukluk artık sinirlerim bozulmaya başladı.herşeyi uzatır alınır.ayrıca ben 3 aylık hamileyim.bir hafta kaldılar evde herşey bitti bir çöp almadılar tabi bu sürede benim ailemde onları yemeğe çağırdı benim evime yemek getirdi hep destek oldu.neyse son gün giderken yine bi duruma alınıp ağlamış hemen bunu eşime ağladığını yetiştirmişler neyse memlekete gittiler yeni bir laf çıkardılar yok benim ailem istemiyomuş sık gitmeyelim demişler.bende anne böle bişey dedinmi dedim ki orada anneme demekle hata ettim simdi annem zaten pek sevmiyo soğuktu iyce böle yalan yanlış laf üretmelerine kızdı.eşimle ben çok etkilendik ve 4 gündür tartısıyoruz artık kafayı yemek üzereyim.ayla önce bir tanıdık hoca bana eşin çok iyi ama sıkıntı yasayacaksınız ailesinin ahlağı iyi deil sürekli size sokulacaklar ve eşin anneye düşkün sınır koyamayacak demişti şimdi bu sözler beynimden çıkmıyor.tabi bunlar varken birde görümcen sorunlar yarattı.
şuan eşim idare edelim hasta takılma diyor ama ben umudumu yitirdim karnımda bebek gitsem gidemem kalsam beynim dolu korkuyorum psikolojim altüst.
Ben kaynanada sorun gormuyorum
Annenız kayınvalıdenıze bız sık gıdıp gelmıyoruz rahatsız etmemek ıcın demıs mı dememıs mı?
Ben asla eşimin ailesinden beklenti içinde olmadım. Olanlarıda anlamakta zorlanıyorum. Onlar gelmeden önce nasıl geçiniyordunuz? Misafir berekettir. Yenilen içilen neden gözünüze batıyor? Bende kayınvalidemi sevmem ama yedi içti bir çöp bile almadıda demem. İnsan sevmeyince herşey gözüne batıyor anlıyorum sizi ama yapmayın.bir hafta kaldılar evde herşey bitti bir çöp almadılar tabi bu sürede
aslında yenen içilen hiç gözüme batmaz ama hani bazı insanlar vardır hazır gelsin aynen öyle günlerce gezdiler marketlere girdiler evde yağ bitmiş şişeler boş sürekli bana dediler bunlar olurkende evde kafasına göre ne varsa sormadan kullandı birde giderken benim yaptığımı yemiyosun takip ediyorum diye laf soktu bide ağlamış bundan tabi görümcede vardı annem ağladı demiş kayınvalidem hastayım diye hastalığa gizleniyo görümcem sorunlu olduğunu belirterek ayrı ilgi bekliyor.Ben asla eşimin ailesinden beklenti içinde olmadım. Olanlarıda anlamakta zorlanıyorum. Onlar gelmeden önce nasıl geçiniyordunuz? Misafir berekettir. Yenilen içilen neden gözünüze batıyor? Bende kayınvalidemi sevmem ama yedi içti bir çöp bile almadıda demem. İnsan sevmeyince herşey gözüne batıyor anlıyorum sizi ama yapmayın.
İnsanların vicdanına oynuyor. En tehlikeli kayınvalide tipi. Oğullarıda sahte gözyaşlarına inanmaya hazır ne de olsa. İşiniz zor. Allah kolaylık versinaslında yenen içilen hiç gözüme batmaz ama hani bazı insanlar vardır hazır gelsin aynen öyle günlerce gezdiler marketlere girdiler evde yağ bitmiş şişeler boş sürekli bana dediler bunlar olurkende evde kafasına göre ne varsa sormadan kullandı birde giderken benim yaptığımı yemiyosun takip ediyorum diye laf soktu bide ağlamış bundan tabi görümcede vardı annem ağladı demiş kayınvalidem hastayım diye hastalığa gizleniyo görümcem sorunlu olduğunu belirterek ayrı ilgi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?