hepmi kayınvalide....

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
bir yıllık evliyim gectiğimiz hafta kayınvalidemler geldi.kayınvalidem böbrek hastası.ama dediğim dedik dikbaşlı düşüncesiz çok tavırları var.ama eşim ve kayınpederim sürekli hastalıktan idare diyip duruyorlar.gelince sanki o evin hanımı ben değilmişim gibi bi başına buyrukluk artık sinirlerim bozulmaya başladı.herşeyi uzatır alınır.ayrıca ben 3 aylık hamileyim.bir hafta kaldılar evde herşey bitti bir çöp almadılar tabi bu sürede benim ailemde onları yemeğe çağırdı benim evime yemek getirdi hep destek oldu.neyse son gün giderken yine bi duruma alınıp ağlamış hemen bunu eşime ağladığını yetiştirmişler neyse memlekete gittiler yeni bir laf çıkardılar yok benim ailem istemiyomuş sık gitmeyelim demişler.bende anne böle bişey dedinmi dedim ki orada anneme demekle hata ettim simdi annem zaten pek sevmiyo soğuktu iyce böle yalan yanlış laf üretmelerine kızdı.eşimle ben çok etkilendik ve 4 gündür tartısıyoruz artık kafayı yemek üzereyim.ayla önce bir tanıdık hoca bana eşin çok iyi ama sıkıntı yasayacaksınız ailesinin ahlağı iyi deil sürekli size sokulacaklar ve eşin anneye düşkün sınır koyamayacak demişti şimdi bu sözler beynimden çıkmıyor.tabi bunlar varken birde görümcen sorunlar yarattı.
şuan eşim idare edelim hasta takılma diyor ama ben umudumu yitirdim karnımda bebek gitsem gidemem kalsam beynim dolu korkuyorum psikolojim altüst.

ee gelmesinler o zaman kv hastaysa sender hamilesin yaa. Onun da sana dikkatli davranması lazım. Ufff anlamıyorum ben bu kayınvalideleri yaa

Hocanın lafıyla dolduruşa gelmeyin. Kadıncağız hastaymış idare ediverin. Sonuçta aynı evde yaşamıyorsunuz. Kayınvalidenizi eşinize kötülemeyin. Allah korusun yarın öbür gün kadına birşey olur eşiniz sizi hiç affetmez bilmiş olun.

Bebeğiniz doğduktan sonra çok zorlanırsınız lohusa halinizle
Ne desek boş 3 aylık hamilesiniz bunları çekmek zorunda değilsiniz
Eşiniz sizi düşünüp anne babasına karşı savunup yanınızda olmadığı sürece çare Yok
Ciddi bir konuşma yapın
Bunları hamile halinizle yaşamak istemediğinizi bebeğinizin etkilendiğini söyleyin kendine çeki düzen ver beni kaybedersin diyin
İşe yaramazsa da ömür boyu anacı bir koca ve bu kayınvalide çekilmez

Duymayın, görmeyin. Hamilesiniz, gidin odanıza yatın onlar gelince.

Çocuk olunca da kesinlikle evinizde kalmayın. Gelip hayatı cehenneme çevirirler lohusa depresyonuna girersiniz. Eşinize şimdiden söyleyin doğumdan sonra bir süre annemde kalacağım diye. Süreyi onlara göre ayarlar gerekirse uzatırsınız.

doğumda geleceğini söyledi eşimde yanında olmasını istedi bende gelmesin diyemiyorum eşime odama çekilir kapımı kaparım dedim bu sinir streste sütüm kesilirse kimseye hakkımı helal etmem dedim.eşim izin alır yanında olurum dedi.

Hay ben bu kaynananlarinda...
Bilmem nesininde.. yetti be!

Ben kaynanada sorun gormuyorum
Annenız kayınvalıdenıze bız sık gıdıp gelmıyoruz rahatsız etmemek ıcın demıs mı dememıs mı?

Ben kaynanada sorun gormuyorum
Annenız kayınvalıdenıze bız sık gıdıp gelmıyoruz rahatsız etmemek ıcın demıs mı dememıs mı?

kaynanaöm sürekli bizde aynı şehire taşınalım aman uzağa gitmesinler hep gelelim gibi tarzda konustu annemde artık ben yuva kurdum benim çocuklarımda yuvadan uçtu nasıl nerde rahatsalar saygı duyalım biraz kendi hallerine bırakalımki sorumluluğu hayatı öğrensinler dedi.

bir hafta kaldılar evde herşey bitti bir çöp almadılar tabi bu sürede
Ben asla eşimin ailesinden beklenti içinde olmadım. Olanlarıda anlamakta zorlanıyorum. Onlar gelmeden önce nasıl geçiniyordunuz? Misafir berekettir. Yenilen içilen neden gözünüze batıyor? Bende kayınvalidemi sevmem ama yedi içti bir çöp bile almadıda demem. İnsan sevmeyince herşey gözüne batıyor anlıyorum sizi ama yapmayın.

resmen huzurunuzu bozmaya gelmiş,geldiğinde hiç muhattap olmayın,pek konuşmayın bile,ne derse desin,çok yüz bulmuş

aslında yenen içilen hiç gözüme batmaz ama hani bazı insanlar vardır hazır gelsin aynen öyle günlerce gezdiler marketlere girdiler evde yağ bitmiş şişeler boş sürekli bana dediler bunlar olurkende evde kafasına göre ne varsa sormadan kullandı birde giderken benim yaptığımı yemiyosun takip ediyorum diye laf soktu bide ağlamış bundan tabi görümcede vardı annem ağladı demiş kayınvalidem hastayım diye hastalığa gizleniyo görümcem sorunlu olduğunu belirterek ayrı ilgi bekliyor.

aslında anneme demekle hata eetim ama dayanamadım annemde geldiler kafalarına göre takıldılar hamile halinle bide giderken lafmı çıkarmışlar dedi sinirlerndi eşine yüklenme ama herşey onda bitiyor dedi

İnsanların vicdanına oynuyor. En tehlikeli kayınvalide tipi. Oğullarıda sahte gözyaşlarına inanmaya hazır ne de olsa. İşiniz zor. Allah kolaylık versin

eşim bak ben ömürlük evlendim anne ve baba dışında kimse umrumda değil ama onlara saygı duyalım biz ikimiz bir aileyiz takma bırak konussun he de gec biz bildiğimizi yapalım diyor ama korkuyorum artık paronayak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…