- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
bakın dışarıdan bakınca farklı görünüyor biliyorum ama bazı insan lar vardır hep önüme gelsin der çok sükür kazancımız iyi sıkıntılar olsada yiyecek kimseden kısmadım ama benim ailem yük olmaya çekinip eksiğin varmı diye sorarken onların günlerce oturupta evin önünde manav market herşey var günlerce yağınız bitmiş diye bana diyene kadar yada annemin yanında su bitmiş bu bitmiş diyene kadar en ucuzundan bir yağ şişesi almasını beklerdim bakın sıkıntı almak değil ama ince detaylar var hamileyim pazar alışverişi yapamadık dedim günlerce geç çıktık alışveriş yapamadık hergün dolaştılar bir günde birşey alıp kızım bugün biz yaptık demedilerYiyip yiyip bir çöp almadılar dediginize göre size baya bir batmış bunlar eee haliyle sevilmediklerini anlamislardir. Benim anlamadığım kvde bana geliyor uzun süre 15 gün falan kalmaya bana hiç batmiyor yediği içtiği. Anne şunu da yaptım diyip götürüyorum önüne. Ama allah var çok iyi kadın yani seviyorum:)
Bakın her aile birbirinden farklıdır anneniz öyle yapıyor diye kvnizden de aynı şeyi beklemeyin bence. Diğer taraftan da hayırlı olsun hamileliğiniz ama daha minicik o ağır kusmalariniz bulantilariniz kanamaniz yoksa hamileyim is yapamam modundan çıkın bence hatta olabildiğince hareketli olun elinizle de bu yüzden tartismayin önemli olan eşiniz ailesi ile birlikte yasamiyorsunuz zaten burada ömür boyu kV eziyeti çeken tipler var 1 ay birsey değil.bakın dışarıdan bakınca farklı görünüyor biliyorum ama bazı insan lar vardır hep önüme gelsin der çok sükür kazancımız iyi sıkıntılar olsada yiyecek kimseden kısmadım ama benim ailem yük olmaya çekinip eksiğin varmı diye sorarken onların günlerce oturupta evin önünde manav market herşey var günlerce yağınız bitmiş diye bana diyene kadar yada annemin yanında su bitmiş bu bitmiş diyene kadar en ucuzundan bir yağ şişesi almasını beklerdim bakın sıkıntı almak değil ama ince detaylar var hamileyim pazar alışverişi yapamadık dedim günlerce geç çıktık alışveriş yapamadık hergün dolaştılar bir günde birşey alıp kızım bugün biz yaptık demediler
banada ayni diyo.kaynanaöm sürekli bizde aynı şehire taşınalım aman uzağa gitmesinler hep gelelim gibi tarzda konustu annemde artık ben yuva kurdum benim çocuklarımda yuvadan uçtu nasıl nerde rahatsalar saygı duyalım biraz kendi hallerine bırakalımki sorumluluğu hayatı öğrensinler dedi.
Ben çalışıyorum annem o yuzden yemek getirmiş ve geç çıkıyorum son üç gün görümcemde vardı zorda kalması bir bardak bile kaldırmadıeve elen misafirden hizmet beklemek çok mantıksız önce bunu diyim. 1 hafta gelip kaldılar diye illla alış-veriş mi yapmaları gerek?? çok ayıp ediyorsunuz. bir demişsiniz ya evde bişey kalmadı diye. biz 2 kişiyiz, bir de küçük oğlum var. ev tıka basa olsa bir haftada biter zaten. ha annenizin yemek yapıp getirmesi de saçma sapan bir olay. siz evdesiniz zaten. tee annnenizin yemek yapması da neyin nesei??? ha davet eder o ayrı ama eve yemek olmamış.biraz şey gibi olmuş, kızım beceremez ben yaptım getirdim. ya da kv yapsa böyle derdiniz muhtemelen.
kayınvalidenin orda burda annesi bizi istemedi dediğini kim dedi size. siz o diyene çemkirseydiniz keşke. bir de hasta insnaların psikolojileri gerçekten farklı. o yüzden 1 hafta ne dese idare edilebilirdi.
inanın düşündüm ama korkuyorum eşimin çok güzel bir yüreği var kullanıyorlar resmen benim eşime üzüldüğüm kadar onlar üzülmüyor ne varsa oğullarına yetiştiriyor bugün yine en sonunda ayrılalım dedim o otelde kalacakmış yanımda dursan bunları yaşamazdık nasıl istiyorsan öyle olsun özür dilerim herkes adına dedisize tavsiyem her kim olursa olsun kimse için eşini bırakma ondan uzaklaşma önce kendin sonra eşinden başka kimseden hayır gelmez bu dünyada insana erkek kısmı dolduruşa çabuk gelir eşini kendine çek ve kendini ondan soğutma. kayınvalidelerin niyeti hep aynıdır zaten onu galip etme hiçte laf dalaşına girme eşinle mutlu olmaya bak derim hem bak hamileymişsin ne güzel mutlu bir aileniz olur inşallah bu imkansız değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?