hepmi kayınvalide....

sizde hamilesiniz asıl sizi alttan alıp uzmemeleri gerekiyor ama kayınvalide bulmus fırsatı nede olsa bana birsey demiyorlar diye uzattıkca uzatıyor..

Yiyip yiyip bir çöp almadılar dediginize göre size baya bir batmış bunlar eee haliyle sevilmediklerini anlamislardir. Benim anlamadığım kvde bana geliyor uzun süre 15 gün falan kalmaya bana hiç batmiyor yediği içtiği. Anne şunu da yaptım diyip götürüyorum önüne. Ama allah var çok iyi kadın yani seviyorum:)

bakın dışarıdan bakınca farklı görünüyor biliyorum ama bazı insan lar vardır hep önüme gelsin der çok sükür kazancımız iyi sıkıntılar olsada yiyecek kimseden kısmadım ama benim ailem yük olmaya çekinip eksiğin varmı diye sorarken onların günlerce oturupta evin önünde manav market herşey var günlerce yağınız bitmiş diye bana diyene kadar yada annemin yanında su bitmiş bu bitmiş diyene kadar en ucuzundan bir yağ şişesi almasını beklerdim bakın sıkıntı almak değil ama ince detaylar var hamileyim pazar alışverişi yapamadık dedim günlerce geç çıktık alışveriş yapamadık hergün dolaştılar bir günde birşey alıp kızım bugün biz yaptık demediler

Kadincagiz hastaymis idare edin nolcak hem oğlunun evinde misafir olmuş yediği içtiğini mi hesapladiniz misafir yani nolcak 1 hafta kalmışlar hem.

Bakın her aile birbirinden farklıdır anneniz öyle yapıyor diye kvnizden de aynı şeyi beklemeyin bence. Diğer taraftan da hayırlı olsun hamileliğiniz ama daha minicik o ağır kusmalariniz bulantilariniz kanamaniz yoksa hamileyim is yapamam modundan çıkın bence hatta olabildiğince hareketli olun elinizle de bu yüzden tartismayin önemli olan eşiniz ailesi ile birlikte yasamiyorsunuz zaten burada ömür boyu kV eziyeti çeken tipler var 1 ay birsey değil.

benımkıde hasta ama bı gorsen artık bızı hasta ettı eve gıdesım gelmıyo ısten artık o derece dıyım sana ben artık ayrılmayı beklıyorum buaralar ama sen hamılesın o yandan sıkıntı koy tavrını cek gıt annene bı sure gercı demesı kolay ama bunu yaparsan kazanırsın konusp evde oturmakla ınan olmuyor canım ben evımı bozdum kaynanama tasındım afersın kopekler gıbı pısmanım

eve elen misafirden hizmet beklemek çok mantıksız önce bunu diyim. 1 hafta gelip kaldılar diye illla alış-veriş mi yapmaları gerek?? çok ayıp ediyorsunuz. bir demişsiniz ya evde bişey kalmadı diye. biz 2 kişiyiz, bir de küçük oğlum var. ev tıka basa olsa bir haftada biter zaten. ha annenizin yemek yapıp getirmesi de saçma sapan bir olay. siz evdesiniz zaten. tee annnenizin yemek yapması da neyin nesei??? ha davet eder o ayrı ama eve yemek olmamış.biraz şey gibi olmuş, kızım beceremez ben yaptım getirdim. ya da kv yapsa böyle derdiniz muhtemelen.

kayınvalidenin orda burda annesi bizi istemedi dediğini kim dedi size. siz o diyene çemkirseydiniz keşke. bir de hasta insnaların psikolojileri gerçekten farklı. o yüzden 1 hafta ne dese idare edilebilirdi.

size tavsiyem her kim olursa olsun kimse için eşini bırakma ondan uzaklaşma önce kendin sonra eşinden başka kimseden hayır gelmez bu dünyada insana erkek kısmı dolduruşa çabuk gelir eşini kendine çek ve kendini ondan soğutma. kayınvalidelerin niyeti hep aynıdır zaten onu galip etme hiçte laf dalaşına girme eşinle mutlu olmaya bak derim hem bak hamileymişsin ne güzel mutlu bir aileniz olur inşallah bu imkansız değil

Aynı evde yaşayan ne yapsın ? Şükür et ki evin ayrı ben ne yapayım. ANA KUZUSU bi koca, DIRDIRCI bi KV, ve üstelik aynı ev

Ana kuzusu erkekler işte amaaaan boşver canım umursamiyormus gibi yap geldiğinde yine hizmetini göster ki arkadan laf etmesinler

Yahu zaten farklı şehirlerde oturuyormuşsunuz. Geldikleri de 1 hafta ve kadın hasta. O kadar da idare edemiyor musunuz? hem ne demek eve bir şey almıyorlar? almaları mı gerekiyordu? 1 hafta misafirler bir tabak fazla koyacaksınız alt tarafı o da mı çok geliyor? hem siz neden annenize sorunlarınızı anlatıp dolduruyorsunuz ki mutlaka anneniz bir şey dedi soğuk davrandı ki soğuk diyorsunuz, demek ki alınmış. Sizin aileniz hep yanınızdaymış onlar sürekli gelmiyor ki. Hem siz hocalara mı gidiyorsunuz da hoca öyle böyle dedi diyorsunuz. Hoca lafına bakıp soğuyorsunuz. Art niyetlisiniz ki hoca bir şey desin diye gidiyorsunuz hoca dedi deyip haklı mı çıkarmaya çalışıyorsunuz kendinizi biraz anlayış gösterin kavga yok bir şey yok. Hem eşin ailesinin eve gelmesi neden ana kuzuluğu oluyor ki ortada ciddi bir mesele de yok. Nedense evlenince erkekler anneleri ni atsın isteniyor sanırım. Alt tarafı bir hafta.

banada ayni diyo.
eşim üst katimiza çikmak istedi
şef olmama bile engel koyuyor inanki
bulunduğum şehirden ayrılmak istemiyor.
gelirse kaynanamgilde gelcekmiş peşimden.
zaten altli üstlüyüm..
çiksam mi diye düşündüm ya
balkonlu ev hayalim var da oturduğum evimizi çok seviyorum gerçekten.
bende çikmazdaydayimm..

hasta olmak insanlara laf sokmak deil yada basına buyruk
Ben çalışıyorum annem o yuzden yemek getirmiş ve geç çıkıyorum son üç gün görümcemde vardı zorda kalması bir bardak bile kaldırmadı

inanın düşündüm ama korkuyorum eşimin çok güzel bir yüreği var kullanıyorlar resmen benim eşime üzüldüğüm kadar onlar üzülmüyor ne varsa oğullarına yetiştiriyor bugün yine en sonunda ayrılalım dedim o otelde kalacakmış yanımda dursan bunları yaşamazdık nasıl istiyorsan öyle olsun özür dilerim herkes adına dedi

H herzamanmutsuz Can'ım her şeyi bi kenara koy hamilesin napıyorlarsa yapsınlar kendine dikkat etmen lazım eşininde sana yardımcı olması lazım seni rahatlatması Laz'ım bence sen bebeğine bak başka şehirdelermiş zaten senden uzaklar

Bence eşinin ailesi kara cahil ve kabalar korkarım ömür boyu sana çektirecekler eşinle onlar yüzünden tartışacaksın doğumdada kv gelip sadece morel bozacak senin görevinde onlara bu fırsatı vermemek , politik ve 2 yüzlü olmayı öğren başka çıkar yol yok

Bence eşinin ailesi kara cahil ve kabalar korkarım ömür boyu sana çektirecekler eşinle onlar yüzünden tartışacaksın doğumdada kv gelip sadece morel bozacak senin görevinde onlara bu fırsatı vermemek , politik ve 2 yüzlü olmayı öğren başka çıkar yol yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…