hepsi aynı demek belki haksızlık olur ama erkeklerde aldatma eğilimi kadınlardan daha fazla bu bir gerçek maalesef
sen yinede içini ferah tut canım eşin ekmeği için gidiyor bugüne kadar sana yanlış yapmamışsa bundan sonrada yapacağını sanmam
kusura bakmayında halanızın yaptığı saygısızlığın ve düşüncesizliğin dik alası...
Sizin içinize kurt düşürmekte neyin nesi...ne biçim haladır o öyle! Denecek laf mı, adam ekmeğini kazanıyor bunun karşılığında onun ise dediği şeye bak...
Kendi mutsuzluğunu sizden çıkartmış resmen.
Ben yerinizde olsam halanızın samimiyetinden şüphe eder çoktan mesafeyi koyardım.
ama siz esinize guveniyorsunuz degil mi,ben hep öyle şeyleri düşünmemeye çalıştım ama etraftan hep uhatırlatıldı.halam eşine çok güvendiği halde başına böyle birşey gelince .erkeklere güveni azaldı.
eşinize güveniniz sonsuzsa yapmaz
güvenmeye devam edin
canınızı sıkmaya değmez
sonuçta her erkek aldatmaz yani
=tweety_yteewt;23613079]genelleme yapmak dogru degil
halaniz biraz ayip etmis,
esin sonucta is icin disarlara gidiyor,
o yasadi diye sizde yasiyacaksiniz diye birsey yok,
bos bosuna kurt dusurmus icinize
bence o siz daha dikkatli olun diye demiştir yani derler ya erkek milletine güvenmeyeceksin uyanık olucaksın diye ondan demiştir .güveniniz tam sa dert etmenize gerek yok .benim düşüncem eğer bir erkek maddi yönden iyi bir konumdaysa iyi bir işi ,kariyeri ,parası vs varsa evlide olsa aldatmaya meyilli oluyor daha doğrusu kadınlar bırakmıyor ki peşini zaten çok kötü kadınlar var etrafta .para için herşeyi yapan erkekleri baştan çıkaran çok değişti artık devir erkekler eskiden çapkınlık yapıcam diye koşarlardı kadınların peşinden .şimdi kadınlar koşuyor adamların peşinden tersine döndü .çok gurursuz ve ahlaksız tip var etrafta .ama sizin endişenmenize luzum yok oratada birşey yok ki zaten şüphe çekicek .
eşime güveniyorum.ama çarşı pazara gittiğimiz zaman mağazaya bakıyormuş gibi yapıp ilgi çekici giyinmiş bir kadına baktığı zaman.halam anlattıkca kafam karışıyo acaba oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?