hepsi mi odun?

mervekrky

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
56
32
23
34
kızlar bu erkeklerin hepsi mi odun yoksa evlendikten sonra mı böle odunlaşıyorlar... yontmak için ne yapılmk lazım :(

Evet odunlar yapabileceğimiz pek bir şey yok maalesef :( ama ilişkimden öğrendiğim şey akıllı bir kadın ne zaman alttan alıp ortamı yumuşatmayı ne zaman göz dağı verceğini bilen kadındır. sürekli odunluklarından dolayı atar yaparsan adam huzursuz hisseder uzaklaşır süreklide alttan alırsan sözün geçmez .
Not : sitedeki ablalarıma göre yaşım daha küçük ve evli değilim belki görüşlerimde eksikler veya hatalar olabilir

Evet erkekler odun maalesef ki odun.
Mizaclari boyle. Seviye seviye değişiyor tabi.
Belki %1 odun değildir değer vermeyi biliyordur.
Ben de o %1 in pesindeyim..

Evet erkekler odun maalesef ki odun.
Mizaclari boyle. Seviye seviye değişiyor tabi.
Belki %1 odun değildir değer vermeyi biliyordur.
Ben de o %1 in pesindeyim..

bu yorum çok yerinde... ama o aradigin %1'inde bile malesef yok :)
bir laf vardir kadi kizinda bile kusur vardir diye :)))
bunlarin hepsi kusurlu ki Allah önce erkegi yaratmis :)))
saka bir yana kisaca hepsi ODUN bunlarin anaciimmmm :D :D

bu yorum çok yerinde... ama o aradigin %1'inde bile malesef yok :)
bir laf vardir kadi kizinda bile kusur vardir diye :)))
bunlarin hepsi kusurlu ki Allah önce erkegi yaratmis :)))
saka bir yana kisaca hepsi ODUN bunlarin anaciimmmm :D :D
Vallahi odun billahi odun :D
Sınıfta bir cocuktan hoslaniyorum(ayy bunu da ilk defa burda itiraf ettim :)) çok iyi bir çocuk. Gercekten herseyiyle gördüğüm en mükemmel insanlardan biri değilim. Ama odun hoslaniyorum laan anlasana :p
Ayda yılda bir mesaj atar o da ders sormak için napim ben simdi :))
Bu arada daha önce hayatımda olan insan musvettesinden bahsetmek bile istemiyorum..
Odunluk onun yaninda sağda sıfır kalir

Odunluk her erkeğin kanına işlemiş alttan alttan yontmak lazım :D

Şu sıralar görüştüğüm çocuk hiç odun değil :) Demek ki gayet odun olmayanları var, ümidinizi yitirmeyin kızlar :)

odunsa evlenincede odun olmaya devam edecektir..sakın ilerde değişir diye evlenmeyin sakınnn :) inanın daha kötü olucaktır hatta kütük olacaktır ilerde..ama olsun ya ben kocamı odun- kütük-ne olursa olsun seviyorum :KK68:

odunsa evlenincede odun olmaya devam edecektir..sakın ilerde değişir diye evlenmeyin sakınnn :) inanın daha kötü olucaktır hatta kütük olacaktır ilerde..ama olsun ya ben kocamı odun- kütük-ne olursa olsun seviyorum :KK68:
ayy hakketen evlendikten sonra kütük kalas yada daha da kötüsü oluyorlarmış düzelir die evlenmedim ama bu kadarda olacagını tahmin etmezdim :( ama dediğin gibi ya bende seviyom kocamı ama biraz yontulsa ii olur :D

Back
X