hepsiburada.com

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Merhaba ben hespiburada.com' dan toplam 50 liralık bir alış veriş yapmak istiyorum ama annem kredi kartı durumu olunca güvenme falan dedi kafam karışık ilk defa internetten alış veriş yapıyorum genelde gidip almayı tercih ederim ama bulamadığımdan o siteye başvurdum deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız ?

merhaba,
yıllardır alılşveriş yaptığım sayılı alışveriş sitesinden biridir..çok alışveriş yaptım ki ben neler neler aldım oradan...cep telefonu aldım spor aleti aldım...ve aklına gelemyecek bir sürü şey...ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım..ne siparişle ilgili nede kredi kartı ile ilgili bence güvenebileceğin bir adres...

Ah onu birde anneme söyleseniz bende dedim anne saçmalama diye ama kadın illa sor soruştur öyle al yok kredi kartının şifresini alırlarda bilmem nede neyse ben ikna ediyim en iyisi onu yoksa kendime kredi kartı alana kadar internetten alışveriş yapamam :)

1-hepsiburada.com Türkiyenin en güvenilir sitelerinden birisidir..ürünü kargoya verme süreleri cok kısa sürede gercekleşir..
2-su an cogu kredikartının online islemlerini kullanıyorsan sanal kart gibi güvenli bir sistemleri var onu kullan..
3-bilgisayarının güvenliginden emin ol..

veee gönül rahatlıgı ile alışverişlerine devam et canım :D

kargo konusu bulundugun yere göre degisir tabiki canım..misal bizim burada yurtiçi,, arasa göre daha iyi..
yoksa ikisi arasında fark yok..

dikkat ettigim bişey de cogu alışveriş sitesi yurtiçiyi kullanıyor..bir bildikleri vardır :D

Back
X