- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Ben yeni evliyim ve merak ettiğim bişey var acaba bu erkekler hep sadece acık sacık kıyafetler giyinince mi karısıyla cinsel anlamda bişeyler yaşamak istiyor ? Biz evin içinde pijama tişörtle dolaşamaz mıyız ? Dolaşırsak bişey yaşayamazmıyız ? Yeni evliym daha kızım bunu kendime dert ediyorum ama kocamın umrunda değill bu neden böyle sevmiyor mu ya ?
Yani şöyle diyin ilk geceyi yaşayamadık
Ay buna çok güldümYeni evliyim daha kizim bunu kendime dert ediyorum???
Cok sukur biz de evlenince erkek olmadikhepimiz hala kadiniz.
İşte bunu merak ediyorum ? Bişeyler yaşamak için illa gözüne hitap mı etmekmlazım ciddi ciddi soruyorım ya ben kavrayamadım bu evliliği dahaKonuyu anlayamadım ?? Evde sürekli jartiyerle gezecek haliniz yok ya.
Ayy valla fake değilimÇok dert ediniyorsanız bir gece pijama tişört harici bir şey giyin madem. Söylenecek çok şey var da başka bir konudan zıplamış sinirler size gelmesin şimdi fake değilseniz.
yok öyle olmuyor. cinsellik yaşamak isteyen erkek pijama tişört varken de yaşıyor jartiyer varken de. sorununuz ne giydiğinizden daha bağımsız ve büyük. giysiye bağlamayın daha geniş bakın. size ne yüzden cinsellik yaşamadığını söylüyor? sen pijama giydin olmaz bu iş demiyordur heralde?Yani şöyle diyin ilk geceyi yaşayamadık
Erkekler büyük ölçüde görsel olarak etkilenirler. Yeni evliymişsiniz zaten. Jartiyer giymenize gerek yok ama hemen pijamaları çekmenize de gerek yok.Ayy valla fake değilimkızmayın . Sadece öyle giyindiğimde yaklaşıyo ondan merak ettim
Anladımm mantıklı .. yani bende her dakika bişeyler olsundemiyorım ama ilgisiz olunca asırı ilgisiz sadece oyun oynuyo uyuyo yada bugün 8 bucuktan beri uyuyo mesela akşama kadar evdeydi..ikimiz de izinliyiz hiç bi etkinlik yapmak istemedi benle sasırıyorum.yahu yeni evlisiniz diye adam da çekiniyordur her vakit yanaşmaya.belki müsait değilsindir falan diye sen seksi şeyler giyince yanaşıyordur o zaman istiyorsundur diye.geçer zamanla birbirinize alışınca.
Burda bahsettigin şeyler evlilik için ciddi sorunlar bence. Cinsellik olsun olmasın adamin seninle birlikte bi şeyler yapmak için zaman yaratması lazımken ... hic umrunda değil. Otur derdini anlat bence.Anladımm mantıklı .. yani bende her dakika bişeyler olsundemiyorım ama ilgisiz olunca asırı ilgisiz sadece oyun oynuyo uyuyo yada bugün 8 bucuktan beri uyuyo mesela akşama kadar evdeydi..ikimiz de izinliyiz hiç bi etkinlik yapmak istemedi benle sasırıyorum.
Ben her dk yı değerlendirelim birlikte bişeyler yapalım istiyorum illa cinse seyler olmasına gerek yok .. bi film izlemek mesela .. ama yok ya arkadaşlaroyla buluşma derdinde ya ailesine gitme derdinde ya da oyun derdinde benim gibi bi derdi yook bem böyle hayal etmemiştim evliliği
Ayy valla fake değilimkızmayın . Sadece öyle giyindiğimde yaklaşıyo ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?