Bizde de eşim oluyor bu enayi. Eşime hakaret amaçlı yazmıyorum sadece sinirliyim. Kısaca anlatmaya çalışayım çünkü biz yine hastaneden geliyoruz ve benim artık sinirlerim bozulmaya başladı. Eşimin 80’lerinde bir teyzesi var, eşi vefat etti. Teyzenin de kronik hastalıkları var, zor yürüyor, kalp problemli vs. Bu teyzenin oğlu yurtdışında ama eşi burada ve bu gamsız dolarla maaş alıyor, karısı burada villada oturuyor ama annesine gram faydası yok. Bir ara yatılı yardımcı tutuldu, oğlu para verince gelini teyzenin kapısına dayandı kocamın parasını yiyemezsin diye, bayağı kapıya dayandı karakolluk olundu falan. Herneyse oğlan bu karakterde (yani karaktersiz ) bir adam. Ama teyze de normal değil sürekli oğluma duyurmayın kafasında. Duyurulmayan da artık teyzenin her ay klasikleşen hastane ziyaretleri. Her ay acile gidiyor ambulansla ve eşim koşuyor peşinden. Oğlum benim solum uyuştu hastane, kontrolüm geldi hastane, elimi kestim hastane! Bugün yine kaldırılmış hastaneye çünkü rondoda ceviz ezmesi yapmak isterken elini kesmiş! Az rahat durayım da yok. Gittik aldık yine, kadın hastane seviyor deliricem. Korona var ve biz devlet hastanelerindeyiz sürekli, kontrolü, acili, ambulansı diye! Bir de diyor ki bakın bana oturmaya gelmiyorsunuz böyle ayağıma getiriyorum sizi. Ay aman ne komik!
Altı çizili yazayım yaşlıya vefasız değilim, hepimiz yaşlanacağız konu o değil. Bu kadına bir yatılı yardımcı lazım ama oğlunun umuru değil. Kadın da oğlumun huyu böyle aman napiyim kafasında. Ya böyle iş olur mu? Yemin ederim ben olsam evimi ÇYD’ye falan bağışlarım kalsın ben ölünce g*t gibi. Dolarla maaş alıcam anneme faydam olmayacak karım yiyecek parayı işe bak.
Ben karışmıyorum eşime bir şey demiyorum aile içi dinamikleri ama artık sıkılmaya başladım bu durumdan. Benim kocama yazık değil mi hastalık kapsa? Sen oğluna kıyamıyorsun diye???! Haksız mıyım? Daha bu konuyu açarken korona pozitif konusu gördüm bdv’de yine huylandım. Bugün devlet hastanesi deli kalabalıktı dip dibesin insanlarla. Çok sıkıyor bu mevzu beni.