her akşam burdalar bıktım:(

görümcenin kaaynanası yokmu?
böyle insanlaar kocadanda kaynanadanda şanslı olurlar..
seninkiler annene yollamazken görümcenin kocası kaynanasından eksik olmuyo..
nasıl beceriyolarsa kocalarını hanımköylü yappmayı......

senin olayın artık cinnetlik boyutta bi ağlama krizi bikaç tabak çanak kırma çığlık kıyamet işte bu kadar, arkadaş bu kadar mı aşıksın delisin divanesin eşine, olmuyosa boşan git annenin evine,yok ben eşime çok aşığım diyosan bu ailenin huyunu kabul ediceksin o kızıdır gelir sen gelinsin gidemezsin onların mantığı bu

sen bi ara görümcenin gelmesi ama senin gidememenle alakalı laf dokundurmuştun , noldu üzerinimi kapattılar o konunun , sende sürekli hatırlar sen birşey demezsen hiçbirşeyin değişeceği yok eşine de söyleyip durma artık çare bulamıyor çünkü kendi işini kendin hallediceksin , rutine oturrt madem mesela hafta sonu eşinlemisin hafta içi mutlaka git ha uzaklığı bilmiyorum bir saatlik yoldu yanlış hatırlamıyorsam diymi,hani gidip bir hafta kalmak yerine her hafta sabah gidip akşam dönse ,

bu arada işe başlamamışmıydın devam ediyomusun öyleyse haftasonu bir gününü ailene ayırıp, ne derlerse bildiğini okumalısın bişi derse de sen kızını bir gün görmesen özlüyosun ben nasıl dayanayım dersin burda yazdığın gibi ama birşeyler de artık sadece buraya yazmak çare değil...

biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum...görümcem yeni evlendi ..ama evlendimi evlenmedimi belli değil...4ay oldu evleneli her akşam burdalar...ve ben artık iyice ezildim...artık akşam yemekleri burda yeniyo yemek çay çerez faslından sora gece 12 de kalkıp gidiyolar ....bende esir gibi dönüyorum evde...bıktım canımdan usandım ...görümcem ben beraber oturmaktan caymayım diye çok vaatlerde bulunuyodu bana bekarken..her akşam annemle babamı evden alıp götürcem siz başbaşa kalın yeterki diye vaadler verdi..ama hepsi düğün bitene kadarmış..şimdi bırakın bizi yalnız bırakmayı kenisi kocayı alıp herakşam burda...ona hakkımı helal etmiyorum...kaynanam ne yemek yapsak hemen kızını arıyo gel sensiz boğazımdan geçmio diye onlarda hemen gelio...ya kızıdır tamam gelsin ama ben gitmek istediğimde aileme kaynanam illa huzursuzluk yaratıyo evde..resmen benim aileme gitmemi istemiyo...çok kavga ettim çok savundum kendimi ama artık yoruldum .her aileme gitmeye kalkıştığımda evde bi olay çıkcak diye ödüm kopuyo ...eşimle anlaşıyorum öyle böyle ikna ediyorum onu ailemin yanında bikaçgün kalmaya kaynanam illa bişeler deyip canımı sıkıyo..yalnız gitmemi istemio e bende burda içiçe yaşamaktan usandım arada gidip kafa dinlemek istiyorum özlüyorum..hadi eşimle gitsek genelde peşimizden "oğlum amaa dayınlar yatıya gelcekti şunlar gelcekti onları görmicenmi ayıp olur" diye huzursuz ediyorhalbuki yalan kaç kere şahit oldum kimsenin gelmedine..nezaman eşimle annemlere gitsek yatılı misafir gelcek diye yalan söylüo....geçende resmen geldi anneme şikayet etti 1 haftalına gelmesin diye...annemlerde bazen ona hak verio eşim bensiz kalıyo diye...ama napabilirim bende bi canım ...kendisi kızını birgün görmese tansiyonları çıkıo ben ayda bikaçgün üstüste grmüşüm çokmu...sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun....her akşam kızı ve damadı burda sofra kur ,kaldır ,çay ver kahfe yap.onlar gidince ortalığı topla....birde aile özlemi ,beraber yaşamanın verdiği mutsuzluk....çaresizim yaa hemde çok...ayrı eve şuanda çıkmıyo eşim...seneye diyor...ben seni zorla getirmeedim diyor...aklıma çok kötü şeyler geliyo ama sonra vazgeçiyorum...ben napıcam yaa cehennem mi bu yaşadığım...çok bunaldım kızlar eşim bile artık beni anlamıyor ailemde bıktı galiba benim dertlerimden okadar yalnızımki birtek siz varsınız:14:

Off ben bunaldım okurken seni düşünemiyorum :5:

Ben senin yerinde olsam tavrımı çok net belli ederim hastayım der elimi ayağımı çekerim işten güçten gider yatarım üstüste yapınca böyle anlarlar belki yada görümcene yaparım sana yaptıklarını emir vaki yapar sana geliyoruz akşam derim o yapsın toplasın kaldırsın madem hazır ev kolay tabi oh be ne güzel memleket hizmetçi almışlar sanki seni :41: :47:

Vicdansızlar ya bu kadar acımasızlık olur mu yani :5: Ne diceğimide bilemedim yani nasıl sinirlendiysem :19:

Ya kusura bakma ama eski konularına bakıldığında, eşim ayrı eve maddiyattan dolayı yanaşmıyor diyorsun, ben de çalışırım gerekirse diyorsun, şuan huzursuz ortamdayım diyorsun ama bir yandan da bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorsun.. Tamam bebek istiyor olabilirsin, ama bu huzursuz ortamda bebek yaptığında; herşeyin düzeleceğini, eşinin ikna olacağını, diğer yandan da bebeği bırakıp çalışabileceğini falan mı düşünüyorsun? :19: Mantık hatası var burada, hayır yanlışsam düzelt.. Yaşın daha küçük, bebek için geç kalmış değilsin, önce evini ayır, huzurunu sağla ondan sonra işe mi girersin bebek mi yaparsın ona karar ver.

Konunla ilgili olarak da onlardan değişmesini bekleme, sen ortamını değiştirmek adına birşeyler yap diyorum.

Son düzenleme:
normalde ben burda eşinin ailesini kötüleyenlere her zaman hak vermem ama sana hak vermemek elimde değil bu arada yeni evli ve hergün gelen görümcenize de anlam veremiyorum ya bunların başka işi gücü yok mu ya? açık açık yazayım cinsel hayatları yok herhalde 12ye kadar ne işi var annesinin evinde yeni evli çiftin böyle saçmalık mı olur be? kayınvalideniz ve kayınpederinizle yaşamak zaten zordur eminim birde üstüne devamlı misafir çağırmaları ve sizi hizmetçi gibi kullanmaları gerçekten sinirlendirdi beni, eşinizi çok sevseniz de bu şekilde git gide mutsuz bir insan oluyorsunuz sanırım, en güzeli olabildiğince küçük ve ucuz bir ev istediğinizi eşinize söylemek yani henüz çocuk yok 1+1 yada 2+1 minik gerekirse giriş katı (daha ucuz oluyor) kiraya çıkmak, birikimleriniz yetiyorsa kredi çekmeyi düşünüyordunuz ya böyle bir ev alın artık derim kendi eviniz olur rahat edersiniz illa çok büyük olsun çok güzel olsun demeyin bende hayalimdeki evde oturmuyorum ama bunu satıp daha güzelini almaya niyetliyim eşimide ikna ediyorum bu konuda, sizde öyle yapın bence küçük olsun eski olsun ama kendi evinize çıkın sonra sizde çalışır eşinize destek olur daha iyi bir ev alırsınız, durumunuz kolay değil para kazanmadığınız için kadın olduğunuz için söz hakkınız yok gibi,bu arada gelen misafire hizmet edeceğinize para biriktirmek için örgü veya lif falan yapın yüncü dükkanlarına satın derim böyle bir yeteneğinz varsa eğer hem dersiniz ben burda para kazanıyorum kocama destek oluyorum bahaneniz olur, seni resmen hizmetçi görüyor bu aile, umarım ayrı eve kısa zamanda çıkarsınız

Son düzenleme:
kendi kızına gelince herakşam görüşüyolr sen gidemiyosun...
bu tek kelimeyle adaletsizlik..
en kötüsü eşinin bu konuda pasif kalması....
allah yardım etsin..
sen yine de kendini her zaman sonuna kadar savun...
boyun eğersen daha çok tepene binerler..
izin verme seni ezmelerine...

sen çalışacaktın ne oldu...
çalış işten gelincede yorgunum de gir odana yat..
ya tamam çocuk nasıl istenmez ..deli gibi istenirde
bazen seni hamlelik forumlarında görüyorum inş.hamileyimdir diyosun..
bu ortama nasıl çocuk doğuracaksın hiç anlamıyorum..
bir iş bul çalış senin maaşını kiraya verin eşininkiyle geçinin dendi bin kez..
başkada öneri çözüm yok be arkadaşım..

Seni zorla getirmedim ne demek ki?
Zorla getirmediyse milletin arkasını toplamaya mecbur musun
O kızda akıl etmiyor mu evi toplayıp gitmeyi
İnsan bi tanıdığın evine gidince yeri geliyo bulaşığa toplamaya yardım ediyo da anasının evini mi toplanmaz
Yaptıkları resmen düşüncesizlik
Bu kayın valideler neden böyle annelere göndermiyolar
Burda ki hangi konuyu okusam hep annesine zor gitmeler falan
Evlilikten değilde bu evlilik sonrası oluşan akrabalardan korkmaya başladım resmen
Allah akıl fikir versin
En iyisi küçük bi eve çıkmak gibi gözüküyor
Eşiniz razı olursa sizde çalışın daha çok rahatlarsınız.
Bu sene yapamadığı şeyi neden seneye yapmak istiyo
İşinde parasına zammı yapılacak fark nedir ?

ya canim seni az cok biliyorum ama iyi sabrediyosun bn senin yerinde olsam napardim bilmiyorum allaha sukurki teyzemin ogluyla evliyim teyzemde cok iyi bizde tam tersi ben cok is yapmayi sevmem kaynanam geldiginde bize yapar bende yapiyorum ama bnm yaptigim isi begenmiyo bende sen yap o zmn diyip kaciyorum bide bnm ailem cok uzakta istesemde surekli gidemem 16 saatlik yol ama sen iyi sabrediyosun bn en ufak biseyde kiyamet kopartiyorum o yuzden ustumede gelmezler cok fazla keske bastan ayri ev isteseydin bu sorunlar olmazdi

bence onlar geldiklerinde rahat ettirme. hizmet de etme. başım ağrıyor karnım ağrıyor de geç odana yat. görümcen poposunu kaldırıp hizmeti bulaşığı çayı yapınca bu kadar sık gelmez bence. damat da sıkılmaz neye sıkılsın geliyor yiyor içiyor keyfini yapıyor eve de rahat rahat gidip uyuyor karısı da yorulmuyor adam niye sıkılsın gelmek istemesin. hizmet etme kaynanan ya da görümcen kendileri yapsınlar. sen de bir an önce işe gir evden çıkmaya bak. baktın işe girdiğin halde kocanın evi ayırmaya niyeti yok küs babanın evine git olursa olur olmazsa olmaz yazık sana.

biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum...görümcem yeni evlendi ..ama evlendimi evlenmedimi belli değil...4ay oldu evleneli her akşam burdalar...ve ben artık iyice ezildim...artık akşam yemekleri burda yeniyo yemek çay çerez faslından sora gece 12 de kalkıp gidiyolar ....bende esir gibi dönüyorum evde...bıktım canımdan usandım ...görümcem ben beraber oturmaktan caymayım diye çok vaatlerde bulunuyodu bana bekarken..her akşam annemle babamı evden alıp götürcem siz başbaşa kalın yeterki diye vaadler verdi..ama hepsi düğün bitene kadarmış..şimdi bırakın bizi yalnız bırakmayı kenisi kocayı alıp herakşam burda...ona hakkımı helal etmiyorum...kaynanam ne yemek yapsak hemen kızını arıyo gel sensiz boğazımdan geçmio diye onlarda hemen gelio...ya kızıdır tamam gelsin ama ben gitmek istediğimde aileme kaynanam illa huzursuzluk yaratıyo evde..resmen benim aileme gitmemi istemiyo...çok kavga ettim çok savundum kendimi ama artık yoruldum .her aileme gitmeye kalkıştığımda evde bi olay çıkcak diye ödüm kopuyo ...eşimle anlaşıyorum öyle böyle ikna ediyorum onu ailemin yanında bikaçgün kalmaya kaynanam illa bişeler deyip canımı sıkıyo..yalnız gitmemi istemio e bende burda içiçe yaşamaktan usandım arada gidip kafa dinlemek istiyorum özlüyorum..hadi eşimle gitsek genelde peşimizden "oğlum amaa dayınlar yatıya gelcekti şunlar gelcekti onları görmicenmi ayıp olur" diye huzursuz ediyorhalbuki yalan kaç kere şahit oldum kimsenin gelmedine..nezaman eşimle annemlere gitsek yatılı misafir gelcek diye yalan söylüo....geçende resmen geldi anneme şikayet etti 1 haftalına gelmesin diye...annemlerde bazen ona hak verio eşim bensiz kalıyo diye...ama napabilirim bende bi canım ...kendisi kızını birgün görmese tansiyonları çıkıo ben ayda bikaçgün üstüste grmüşüm çokmu...sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun....her akşam kızı ve damadı burda sofra kur ,kaldır ,çay ver kahfe yap.onlar gidince ortalığı topla....birde aile özlemi ,beraber yaşamanın verdiği mutsuzluk....çaresizim yaa hemde çok...ayrı eve şuanda çıkmıyo eşim...seneye diyor...ben seni zorla getirmeedim diyor...aklıma çok kötü şeyler geliyo ama sonra vazgeçiyorum...ben napıcam yaa cehennem mi bu yaşadığım...çok bunaldım kızlar eşim bile artık beni anlamıyor ailemde bıktı galiba benim dertlerimden okadar yalnızımki birtek siz varsınız:14:

merak etme görümceninde burnundan getirecek bir kayınvaldiesi vardır elbet cicim ayları bitince görürürm ben görümcenin kocasını her gün sizde ne işimiz var diye bekle sadece

Sen çok içine kapanık ve sessizsin onlara ve eşine karşı bence.. Bi delirip ortalığı yıksan her şey hallolur. Nasıl bir sabır sendeki şaşırıyorum.. Çekilmez bir hayat resmen sen aynı böyle gidersen daha çok konu açarsın buraya. Sessiz kalma! Evin hizmetçisi gibi olma..

Eğer onlarla oturuyorsanız sizin onlara uyacagınız gibi onlarda size uymak zorunda. Kızı gelebilir tabii ki kızıdır lakin her akşam her akşam olmaz herkesi evi ocagı ayrı olmalı. Ayrıca sizin ailenizle görüşmenize kayınvalide niye nasıl ne hakla karışabilir? Kendisi niye görüşüyormuş o zaman kızıyla? Kendisi anne de sizin annenin anne degil mi? Bence bu durumu eşinize açın ya kendilerine çeki düzen versinler ya da siz eşinizle ayrı eve çıkın başka türlü çok üzülürsünüz.

Eşin istese bunları hiç yaşamazsın ya neyse.
Ama sende hiç takmamaya çalış kaynananı.Boş ver söylenir söylenir susar ne yapmak istiyorsan yap.Sen kafayı takıp kale aldıkça kaynanan benim hükmüm geçiyor sanııyor heralde.Kendi canının rahatını düşün.Üzdüğünle yıprattığınla kalırsın.Madem kızı gelsin istiyor bir işin elinden tutacak.Kaynananla görümceni bir kaşık suda boğabilirm o kadar sinirlendirdiler beni :47:

Ben yanlış hatırlamıyorumdur umarım ev alacaktınız değil mi tokiden ne oldu? Alsanız da sen de kafanı dinlesen.Konularına yorum yapmasam da biliyorum seni:31:

hiç takmamak elde değil ki canım...şimdi yarın gitmeyi düşünüyorum 1 haftalına eşim olumlu baktı ama bu kadına sölediğimde izin almak değil tabi ben sadece sölüyorum haberin olsun diye sölediğimde kalma niye kalıyosun oğlumu yalnız bırakıyosun falan diyor..biz aramızda anlaşıyoruz kalıcam ben diyorum ogün evden çıkana kadar laf sokuyo bide bunun dönüşü var dndüğümde birsürü laflar artık sinirlerim çok gerildi...canım tokiden alıcaktık ama eşimle oturduk ödeme koşularını bütçemizi falan hespaladık .tokinin ödeme koşulları çok kazık geldi bize..kredi çeksek daha iyi diye karar verdik...6 ayda bir taksitler artıyor borç yerinde sayıyor falan..hiç bize göre değil...bizim bütçemize gre değil yada...bikaç yıl sora taksitler eşimin maaşını da geçio..kredi çeksek 10 senelik 650 den en azından bikaç sene sora hatta 10 sene sonrasında da taksitler aynı...ki her sene eşimin maaşı zamnlanıyor kredi takisid yerinde durduğu için o yüskelen maaşla birlikte o taksit bize az bile gelecek...bilmiyorum canım dün eşime dedim ktüde olsa krediye uygun bir ev alalım dedim ..diyorum...bazen ses etmio bazen almışken iyisini alacam diyo..bazen alıp kiraya verelim diyo...borçlar bitsin sora kredi çekcem diyo...oda ne dediğini bilmio

anesa; evet canım her aşam akşam artık bıktırdılar ..ya hani neyse onuda sineye çekerim ama benim neden yollarımı tıkıyo anneme gideceğim zaman

Son düzenleme:
Eşiniz 'seneye' demiş. Bakın demek ki bunun da bir sonu gelecek inşAllah. Ve bunun için ben sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten.
Seneye ne kadar kaldıkı şurda.
Eşinizin söylediği 'seneye' sözü inşAllah hayırlısıyla ciddi anlamda söylenmiş bir sözdür diye umuyorum.
Rabbimize halinizi arz etmeyi, ona dua etmeyi ve onu hatırlamayı ihmal etmeyin.

Hayırlı aksamlar. İnşAllah herşey düzelir

Bu arada Siz güzel karekterinizden asla taviz vermeyin. Kendi kendinize Huzursuz da olmayın. Sizin yanlışınız yok bu durumda. Ama bu durumdan kurtulmanın hayırlı bir yolunu bulursunuz inşAllah
Selam ve Dua ile

​evet canım bu sene için kesin konuşuodu ama olmucak heralde bu sene borçlarımız var ..bide seneye maaşı artcak borçsuz ve artan maaşımla daha kolay olur herşey biraz daha sabret diyor..

hiç takmamak elde değil ki canım...şimdi yarın gitmeyi düşünüyorum 1 haftalına eşim olumlu baktı ama bu kadına sölediğimde izin almak değil tabi ben sadece sölüyorum haberin olsun diye sölediğimde kalma niye kalıyosun oğlumu yalnız bırakıyosun falan diyor..biz aramızda anlaşıyoruz kalıcam ben diyorum ogün evden çıkana kadar laf sokuyo bide bunun dönüşü var dndüğümde birsürü laflar artık sinirlerim çok gerildi...canım tokiden alıcaktık ama eşimle oturduk ödeme koşularını bütçemizi falan hespaladık .tokinin ödeme koşulları çok kazık geldi bize..kredi çeksek daha iyi diye karar verdik...6 ayda bir taksitler artıyor borç yerinde sayıyor falan..hiç bize göre değil...bizim bütçemize gre değil yada...bikaç yıl sora taksitler eşimin maaşını da geçio..kredi çeksek 10 senelik 650 den en azından bikaç sene sora hatta 10 sene sonrasında da taksitler aynı...ki her sene eşimin maaşı zamnlanıyor kredi takisid yerinde durduğu için o yüskelen maaşla birlikte o taksit bize az bile gelecek...bilmiyorum canım dün eşime dedim ktüde olsa krediye uygun bir ev alalım dedim ..diyorum...bazen ses etmio bazen almışken iyisini alacam diyo..bazen alıp kiraya verelim diyo...borçlar bitsin sora kredi çekcem diyo...oda ne dediğini bilmio

anesa; evet canım her aşam akşam artık bıktırdılar ..ya hani neyse onuda sineye çekerim ama benim neden yollarımı tıkıyo anneme gideceğim zaman

bıkman normal haklısın , ama şöyle birşey var almışken iyisinden alalım diye birşey yok , mesela bizde borçlarımız bitince ev almayı planlıyoruz 2 imizde çalışıyoruz gelirlerimiz iyi şükür ama yinede ufacık bi ev alalım diyorum neden çünkü özel sektördeyiz arkamızda güvenebileceğimiz kimse yok o yüzden eşini bu konuda da ikna etki sonrasında borçlar yüzünden birbirinizi yemeyin, kredi bitince isterseniz daha iyisini alırsınız satup en azından yüklü bi birikiminiz olmuş oluri hayırlısı olsun , o kv ide artık takmamayı öğren he de geç bildiğini oku iyice sessiz sanmasınlar

Annesinin evine gelirken sizden izinmi alacakti? Beraber oturmayi kabul etmeden düşünseydin bunlari.
Ayrica sende annene giderken kimseden izin istemek zorunda değilsin. Kv, kp ister ayilsin ister bayilsin, sana kocan bişey demedikten sonra onlarda kimmiş

benden izin alacak diye birşey yok da anlayış olması lazımdı..zamanında bana verilen sözlerin üstüne yatıp üstelik her aşam burdan eksik olmaması falan çok sinir bozucu..hiç mi düşünmüyorki bu kızın kocasıyla bi özzel hayatı yokmu..biraz rahat etsin bigecede gelmim odasında bari kardeşimle başbaşa kalsınlar diye...sonuçta eve misafir gelince odadan çıkmamak olmuyor...kaynana hemen kapıya dayanıyr....izin almıyorum ama huzursuz oluyorum o laflar o imalar..gittiğimdende bişe anlamıyorum..evde huzursuzluk oluyo..

Canım bende beraber oturuyorum ama herkes özgürdür kimse kimseye karismaz.ben annemlere gezmeye gittiğimde kalmak istersem telefon açarım ben kalıyorum haberiniz olsun diye.izin alma gibi bi sorunumuz yok.sende izin almayacaksin ben gidiyorum veya kalıyorum diyeceksin.gelincede laf soyleyecek olursa hiç duyma bir konusur iki konusur susar.górümcende annesinin evi gelecek ama evde gelin olduğunda unutmayacak.ne anlayissiz insanlar var.bazen görumcem eltim olmadığına seviniyorum.allah kolaylik versin canım
canım senin kaynanan gibi olsa benimki oh negüzel bende böle dert sahibi olmam..negüzel telefonla haber veriomuşun...ben bigün önceden slemiyom diye geçende eşime şikayet etti beni...

Canim aynen benim durumumdasin.benim evleneneli uc yil oldu hala ayni sorunlari yasiyorum.ben hata yaptim basda korktum ses etmedim neticede yeddi ay ailemi goremedim.sen hic sinirini bizma laf ediyor etsin saygida kusur etme bahqbe bulamasin amma git kavga cikmasin diye gitmesen kendini hakli bulacak kv e gitmese de olur dusunecek.peki gorumcenin kv si yok mu?o niye bi sey demiyor?

görümcenin kaaynanası yokmu?
böyle insanlaar kocadanda kaynanadanda şanslı olurlar..
seninkiler annene yollamazken görümcenin kocası kaynanasından eksik olmuyo..
nasıl beceriyolarsa kocalarını hanımköylü yappmayı......
kızzlar görümcemin kaynanası yok gibi bişey...eşi ne babasıyla ne anasıyla kesinlikle konuşmuyor..düşmanlar resmen...oyönden sorunuyok

senin olayın artık cinnetlik boyutta bi ağlama krizi bikaç tabak çanak kırma çığlık kıyamet işte bu kadar, arkadaş bu kadar mı aşıksın delisin divanesin eşine, olmuyosa boşan git annenin evine,yok ben eşime çok aşığım diyosan bu ailenin huyunu kabul ediceksin o kızıdır gelir sen gelinsin gidemezsin onların mantığı bu
boşan git deemesi kolay canım..ailemde sabretmemi istiyo ...evet onların mantığı bu ama ben dinlemiyorum yine yapcamı yapıyorumda peşinde gelen kavgalar laf sokmalar huzursuz ediyo beni

Back
X