******birkeresinde de neyse bunu söylimiyimm:roflol:
ne zaman elektrikler kesilse seviniyorum ben..daha çok sohbet ediyoruz.daha çok birbirirmzle ilgileniyoruz.bırbırımızle sarılıp müzik dinliyoruz...monotonluktan kurtuluyoruz arada da olsa.
Yani Ben Romantik Bir Ortam Olmasi Için Elektriklerin Kesilmesini Istemem çünki Romantizim Bizim Içimizdedir Herzamn Romantiğizdir.
***geçenlerde elektrikler kesildiğinde pilli radyomuzu açtık romantik parça eşlğinde dans ettik.tabi etrafta şu renkli küçük kokulu mumlar yanıyor.çokgüzeldi...
***geçn gün yine kesildi bu seferde mumları çoğaltıp birlikte kitap okuduk.çok keyifliydi.
***birkeresinde de neyse bunu söylimiyimm:roflol:
ne zaman elektrikler kesilse seviniyorum ben..daha çok sohbet ediyoruz.daha çok birbirirmzle ilgileniyoruz.bırbırımızle sarılıp müzik dinliyoruz...monotonluktan kurtuluyoruz arada da olsa.
yaaaa arkadaşlar ben bu duayı hergün ediyorum. özellikle akşam olunca eşim hangi kanalda spor haberi var onun peşinde çocuklarım bilgisayar başında ben hırsımdan örgü örüyorum. ve 4 kişilik ailede yalnız tek başına yaşıyoruz.
eskişehir 3 dk kalık olsaydı ben yalnızlığına ortak olmaya gelirdim :roflol:
aynı bende senin gibiyim yawwwwwww
keşte elektrikler akşam kesilip sabah gelse ne iyi olur vallah
elektrikler kesildimi sohbete diycek yok hep birlikte oluyoa eskilerden konuşuyoruz çocuklara anlatıyoruz çocukluk günlerimizi
haydeeeeeeeeeeeeee
elektrikler geldimi cevremde kimseçikler yok
adam maç aramakta kanal kanal
çocuklar pc başında bense ahhhhhhaaahhhhhhh:a015:
***geçenlerde elektrikler kesildiğinde pilli radyomuzu açtık romantik parça eşlğinde dans ettik.tabi etrafta şu renkli küçük kokulu mumlar yanıyor.çokgüzeldi...
***geçn gün yine kesildi bu seferde mumları çoğaltıp birlikte kitap okuduk.çok keyifliydi.
***birkeresinde de neyse bunu söylimiyimm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?