gerçektenmi göbek eritiyor iyi ya saçım için sarımsak yutuyordum ama göbeğimde erirse hiç fena olmaz bi taşla iki kuş .sarımsağı saça sürmeyi denemedim ama 1 aydır her akşam 1 diş sarımsak yutuyorum saçlarım eskisi kadar dökülmüyor birde bu hafta şu ibrahim saraçoğlunun lavanta tarifini denedim baya güzel oldu .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
s.a sarımsak yutunca düzenli birsekilde sac dökülmesinden başka yeni sacta cıkratıyomu acaba özellikle seyrelen yerlerde sac cıkartıyomu uf saclarımda seyrelmeler var cokk canım skkın((
cnm tşk ederim üst kısımlarda arkasımlarda acılmalar var fazla yinede ALLAH a sükürler olsun fazla sorunolmasada kafaya takıyo insan 1 kac seneye kadar kelleseceğine inanıyoa.s. bazı bölgelerde belirgin kelleşmeler varsa sarmısağı direkt uygula. sarmısağı ortadan kes, dökülen bölgeye sür. eğer genelinde ise sarmısak yağını da tavsiye ederim, haftada 2 kez diplere masaj yaparak yedir, 2 saat kadar beklet, sonra yıka. dökülme de durur, yeni saç da çıkar... yutmak çok şifalı o kesin, dökülmeye bi etkisi var mı bilemicem, ben yeni başladım kullanmaya, bişey sölemek için çok erken. ama doğrudan uygulamak daha çabuk etki gösterecektir. sıkma canını, streslendikçe daha çok dökülür. geçmiş olsun...
senin o bölgelerdeki kan dolaşımını arttırman gerekir. geçen sene bi güzellik uzmanı kızının saçlarının bi ara ciddi şekilde döküldüğünü, bi bölgenin baya açıldığını, ve kızının da dökülmeyi durdurmak için saç derisine ısırgan yağı sürerek masaj yaptığını söyledi. kızı ben gördüğümde beline kadar pırıl pırıl gür saçları vardı. sarmısağın işe yarıcağından eminim, ama ısırgan yağını da deneyebilirsin.ama püf noktası masaj yapıp kökleri canlandırmak. korkma cnm kel kalmazsın. bnm bi arkadaşım vardı, stres yaptıkça kızın kaşları dökülüodu baya belirgin şekilde. üf ya stres yapınca sivilce çıkcağına, saç&kaş dökülceğine diğer tüy kıl tayfası dökülse ne güzel olurdu, arabeske bağlardım valla :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?