Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Her aksam sarimsak yutuyorum?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yutmak mideye zarar vermiyor muu

Ben denemek için dün akşam yuttum.Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ama sürekli yutunca ne olur bilemem.
Koku da olmuyo gerçekten.Ama kolay değilmiş sarımsak yutmak koskoca 2 bardak suyla yutabildim ancak.
Şıkır şıkır gittim yatağa sonra:1rolleyes:Ayrıca 3 parçaya bölüp ancak yutabildim :hooray:

ben iki aydır yutuyorum hiç bir zararını görmedim ayrıca saçlarımda dökülmüyo

ya arkadaslar kokusundan dolayi sarimsaki ve yagini saclarin diplerine sürmüyorsaniz size bir cözümüm var kendim sahsen denedim tecrübe ettim güvenebilirsiniz:1hug: bende sacima sarimsak dövüp zeytincagi ile karistirip sacima sürmüstüm o kadar yikmama ragemn kokusu sacimdan cikmamisti:çok üzgünüm: bu sitede arastirdiim neden hic koku kalmadi saclari ondan sonra islasam bile gende koku yok olmustu bu tarif hem kokuyu götüroyor hemde saclarin yumusacik yapiyor sac kremi sürmüs gibi artik asla sac kremi kullanmam:sm_cool::teytey: neyse cenem düstü buyrun size tarif : 1 tutam maydonuzu bir litre suya koyup bunu ocakta 5 dakka kadar kaynatin 5 dakka demlesin (ben böyle yapmistim ) sonra suyun ilik olmasina birakin saciniza banyodan sonra dökün ardindan yeniden durulmaniza gerek yok sacinini kurulayin yum yumusacik kokusuz saclara kavusun :teytey::enbuyukkk:

Arkadaşlar saç diplerine düzensiz yağ kullanmak faydadan çok zarar veriyomuş onu düzenli kullanmak gerekiyo saç derisni inceltip biraz daha sağlam olan saçları gözenekleri açarak döküyomuş.Önvce inanmamıştım ama 12 yağ karışımı kullandım dedim ne güsel dökülmüyo canlı saçlaım oldu bi bıraktım kullanmayı eskisnden daha beter döküldü benden sölemesi dikkatli olun derim şimdi ısırgan kullanıyorum gayet memnunum tabi aynı şey herkese ii gelcek die bişi yok.

ben kullandım ara ara ve cok mmenun kaldım sabh aksam 2 adet bol yut
kokmaz koksa esım yanımdan kacardı:)

Kızlar ben yaklaşık 3 aydan beri sarımsak yutuyorum ve de çok faydasını gördüm... her akşam 3 e bölerek suyla çiğnedim ve bi güzel sindirdim. mide ağrısı falan hiç bişey olmuyo merak etmeyin yeni saçlar çıktığını göreceksiniz bende öle oldu yani

ben de 1 ay falan yuttum sonra bazen de arada saç diplerime sürdüm ..
yeni saçlar çıkıyor ona çok seviniyorum evet ama benim dökülmem durmadı..banyoda tararken çok dökülüyor..

kızlar sarımsağı ezin tuzlayın sonra saç diplerine iyice bastırarak yedirin böyle bi 3 saat falan bekletin işte nekadar tutabiliyorsanız.. yeni saçlar çıkarıyormuş ben denemedim ama deniycem

canım sarımsak zeytinyağını duydum da şu tuz nedense mantıklı gelmiyor bir kaç yerde de okudum tuzun işini çözemedim ya

arkadaşlar ben de 2 günde bir iyice kızarıncaya kadar kafama sürüyorum kokusu baya oluyo tabi ama ufak ufak saçlar çıkardığına şahit oldum inanın...

bende bi ara sarımsak yağı almıştım ama tabi kokusuna dayanamadım sadece bir kere kullanabildim, acaba bende mi yutsam.

Bende hem sabah hem akşam yutuyorum sanki biraz olsun faydasını gördüm gibi ama ben daha helelik 1 hafta oldu yutali :S inşallah faydasını görürüm çok üzülüyorum saçlarım deli gibi dökülüyo, 1 tel saçım dökülünce bile kahroluyorum, o yüzden acilen durdurmam lazım:S

saçlarım tutam tutam dökülüyor..yıllardır dökülmem var ama son zamanlarda iyice azaldı..Saçlarımı sayabilirmişim gibi geliyor.günde 100 tel normal diyolar ama benim 100 tel döküle döküle saçım kalmadı...ne yapsam bilemiyorum..Ayrıca saçlarım uzunda değil omuzlarımda..ufak ufak seyreklikler oluştu..yanımda biri varken saçlarımı açamıyorum..Hemen aaaa saçların ne kadar azalmış gibi yorumlar bunaltıyor..Ve işin en zor kısmı şubatta evleneceğim ama gelin başı yapacak kadar saçım yok...Lütfen bi fikri olan denenmiş ve doğrulanmış formülünü yazabilir mi?

sarımsağı ortadan 2 ye böll bastıra bastıra dökülen o açılan yere sürrr bizzatt teyzemde gördüm o mücizeyiii 10 kuruş kadar bir yuvarlak dökülmüğştü hiç saç yoktu orada kısa süre çıktı önce tüy tüy sonra saç çıktı bi anda belki biraz kokacaktır ama bence denemeye değerrr şahit olmuş biri olarak bunu tavsiye ederim...

ne kadar bekleyecek saçımda...birde teyzenizin saçındaki açılmaların sebebi dökülmemi yoksa saç kıran falanmıydı?Şimdiden tşk ederim...

peki ne kadar duruyordu başında acaba,benim saçlarım oluk oluk dökülüyor artık delirmek üzereyim saç saç diye lütfen yardımcı olurmusun :S kokusu mühim degil yani saç çıksında

Bende saçlarımın daha da gür olmasını istiyorum.
Bugünden itibaren her gün 1 diş sarımsak yutmaya başlayacagım.
İnşallah işe yarar.
Aç karnına mı tok karnına mı yutmalıyız ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…