Her an heyecanlı hissetmemek normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen aynen benımde basıma gelmıstı lunaparka gıtmıstık donmedolaba bındık hava kotuydu zaten en tepede durdu bızı gökgürledi öpüşmek yerıne korkudan altıma yapmıstım

aynen aynen benımde basıma gelmıstı lunaparka gıtmıstık donmedolaba bındık hava kotuydu zaten en tepede durdu bızı gökgürledi öpüşmek yerıne korkudan altıma yapmıstım

Demekki bu heryerde yapılıyormuşş .. Bende o şey sallanınca çok tırsıyorum ama yinede biniyorummm

Sevgilimle ayrıyız canım , çok özledimmm

Hatalı adam ama ben özledim iştee

hatasız kul goruyomusun sen ?
her kulun hatası var
bence barısmak için adım at
özür dile benden affedıyım senı de
attıgın adımı geri cevırıyosa hıc bıdaha aklının ucundan bıle gecırme arkadasını
elimden başka ne gelerrr söylede yapam

Hemen hemen bende aynı şeyleri yaşıyorum.8 aydır beraberiz ve ilk 3 ayki heycan yok gibi geliyor bazen.Cicim ayları sanki çabuk bitti :)
Msjlaşırken kendimi 10 yıllık evli ve artık bizden geçti gibi hissediyorum.Diyorumki bugun ayrılsak çok üzülmem herhalde..
Sonra yanyana geliyoruz, elimi tutuyo, gözlerime bakıp bişeyler anlatıyo, gülüyoruz gülüşüyoruz.O an diyorumki vazgeçemem beni tamamlayan diğer yarımdan..
Arada çok monoton olmuyor değil.Ozamanlar da ufak atışmalar, küsmeler iyi oluyor diri tutuyor ilişkiyi :)
Yani sana tavsiyen partnerini iyi tanı.Nabzına göre şerbet ver.Arada kavga et küs barış trip at ama dediğim gibi nabzına göre :)

canım merhaba
1bucuk aydır görüşmemenizden oluyor o kavgalar senın anlattıklarının hepsini bende yaşadıom yoğun bir şekilde hemde
öle zamanlarda hep elimden geleni yaptım aşkımızı depresrtirdim uzun süre görüşmeyınce insan karsısındakne ne kadar sevgiliside olsa ister istemez soğuk oluyor bunu önlemek ıcın görüşmeleri uzatmadım sık sık sürpriler yaptım 5 dk da olsa gecenın bı yarısı görsmeye gttım heyecanımız sevgimiz ilişkimiz hep bıtecek dıye korktum ama her seferınde ya ben yada o bişeyler yaparak tekrar düğümledik iplerimizi hiç kopmadı ama inceliyordu heleki uzun zaman görsmeyelım a desem kavga b dese kavga çıkarıyorduk görüşmedik ya özlemden oluyor rabbime şükür hep aşkımızı küçk jestlerle bile olsa depreştirmeyi başardik 7 yıl oldu hiç kopmadık nice 77 yıllara insallah
umarım sana bıraz olsn yardımcı olabilmşimdir sende heycanın bitmesi ıstemıyorsan önce korkunu yen sonra bitmeyecegine inann (ben aşkımıza hep inandım)sonra birbirinizi mutlu edın bunun ıcın çabalayın heyecan katın

Off of ne bilim ki benn napsam ne etsemm Kafamı duvarlara mı vursamm off offf

Yok 10 yıllık evli çift gibi değil de ben çok içeri tıkıldım, hiç de alışkın olmadığım bir şey onun bunalımını yaşıyorum. Sevgilime de yansıyor bu. Ayrılmayı düşününce içim fena oluyor valla nasıl üzülmezsin canım :18:
Sakinliğe hiç gelemiyorum zaten arada bir atraksiyon olmalı ya :)
Yani kendiliğinden geçiyor diyorsun bu monotonluk?
Ah biz de bir görüşsek de geçse...

Gördüm gördüm avatarınızı maşallah diyeyim :)
Biz halbu ki görüşeli 2 gün oldu ama yetmiyor
Ay biz de 1 haftayı geçsin 7 günü yani öyle saçma şeylerden tartışıyoruz ki
Bizim de heyecanlı değişik bir şeyler yapmaya ihtiyacımız var, içeri tıkıldık kaldık
Ne o benden vazgeçebilir ne de ben ondan vazgeçebilirim biliyorum işte ama bu bunalımlı ruh hallerimi bir atlatabilsem

öncelikle merhaba hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum daha öncede oldu bu tür şeyler ve atlattık normale döndük sadece benim kuruntum gibi görüyorum ama yaklaşık bizde 1.5 - 2 aya yakındır görüşmüyoruz sadece telefonda ve bu çok üzüyo bu yüzden kavgalarımızda çoğaldı üstelik sudan sebeplerden bu yüzden garip bi duygu içindeyim tıpkı senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum bende :26:

Demek ki normal bir şey canım baksana çoğumuz yaşıyoruz bunu uzak kalınca ya da uzak hissedince sevdiğimize. Atlatılacak kadar büyük bir şey gibi görünmüyor gözüme ama kendiliğinden geçiyor herhalde arkadaşlar öyle yazmışlar. Ben de öyle tecrübe ettim hep. Normal mi diye merak etmiştim. Bir ortası olmalı ne her gün dip dibe ne çok uzakta. Siz neden görüşemiyorsunuz?

Son düzenleme:

ilk kez olmuyo evet çoğu kez yaşadım bu duyguyu uzak kalınca oluyor ama üzülüyorum bu duruma işte hep bi korku var garip hissediyorum yinede hafta içi o çalışıyor bende hafta sonu çıkamıyorum pek zaten ramazana denk geldi bide bayağıdır görüşemiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…