Bu sevgiliyle yapılabilecek en güzel şeylerden biriiiiiiiiii :))
Sevgilim beni götürmüştü dönmedolaba binmiştik yaşlı bi amca vardı bizi en tepesinde bırakmıştııı :)) nee komiktii yaa inince bide gülmüştü bizzeee
Meğersem sevgililer hep yukarda bırakılırmışş rahat öpsünler birbirlerini diyee , duyunca utanmıştım amma şimdik geçtii hiihih
aynen aynen benımde basıma gelmıstı lunaparka gıtmıstık donmedolaba bındık hava kotuydu zaten en tepede durdu bızı gökgürledi öpüşmek yerıne korkudan altıma yapmıstım
Demekki bu heryerde yapılıyormuşş .. Bende o şey sallanınca çok tırsıyorum ama yinede biniyorummm
çokkk teşekkür ederimmm canımmmm :)))
Benim dinlediğim şarkıyı bir duysann ah ahhhh
link gönder kardeş bende ağlayım :2:
Ağlamaklı bir şarkı değilde ben dinleyince ağlamaklı oluyrum
Dünden beri dinliyorumm
Petek Dinçöz Haykırmak İstiyorum [Offical Clip] - YouTube
ahh kardeşiimmm ağlama sennnn kıyamam
ölümlü dünya neyi dert eder içlenırsın sen
Sevgilimle ayrıyız canım , çok özledimmm
Hatalı adam ama ben özledim iştee
Bir ilişkideyken her an heyecanlı hissetmemek normal mi? Yani tabii ki normal de mesela böyle durgunluk dönemleri yaşıyor musunuz siz de? Ne bileyim bir şeye canınız sıkıldığında ya da mesajlaşırken durgunlaştığınızda?
Ben ilişkimde heyecanı kaybetmekten çok korkuyorum ve böyle durgunluk dönemlerinde acaba aşk bitiyor mu diye panikliyorum daha önce de yaşadım aslında bunu geçiyor birkaç güne ama yine de bunu hissettiğimde ya geçmezse biterse diye endişeleniyorum. Yani seviyorum, deli gibi hem de onu kaybetmekten, onsuzluktan çok korkuyorum yanına gideceğim zaman da yine midemde kelebekler uçuşuyor tabii ama korkuyorum mesela ilk kez bu kadar uzun sürdü bir ilişkim ya birkaç yıla biterse heyecan diye
1.5 aydır pek görüşüp, bir şeyler yapamıyoruz yenilik mi lazım ondan mı böyle oldu ya da kişisel problemlerimden mi ya da son tartışmamızdan sonra mı biraz duruldum pms yaşadığım için şu an ondan da olabilir bilemedim ama birkaç gündür öyle hissediyorum ara ara böyle durgun monoton olmak normal midir ya?
hatasız kul goruyomusun sen ?
her kulun hatası var
bence barısmak için adım at
özür dile benden affedıyım senı de
attıgın adımı geri cevırıyosa hıc bıdaha aklının ucundan bıle gecırme arkadasını
elimden başka ne gelerrr söylede yapam
Hemen hemen bende aynı şeyleri yaşıyorum.8 aydır beraberiz ve ilk 3 ayki heycan yok gibi geliyor bazen.Cicim ayları sanki çabuk bitti :)
Msjlaşırken kendimi 10 yıllık evli ve artık bizden geçti gibi hissediyorum.Diyorumki bugun ayrılsak çok üzülmem herhalde..
Sonra yanyana geliyoruz, elimi tutuyo, gözlerime bakıp bişeyler anlatıyo, gülüyoruz gülüşüyoruz.O an diyorumki vazgeçemem beni tamamlayan diğer yarımdan..
Arada çok monoton olmuyor değil.Ozamanlar da ufak atışmalar, küsmeler iyi oluyor diri tutuyor ilişkiyi :)
Yani sana tavsiyen partnerini iyi tanı.Nabzına göre şerbet ver.Arada kavga et küs barış trip at ama dediğim gibi nabzına göre :)
canım merhaba
1bucuk aydır görüşmemenizden oluyor o kavgalar senın anlattıklarının hepsini bende yaşadıom yoğun bir şekilde hemde
öle zamanlarda hep elimden geleni yaptım aşkımızı depresrtirdim uzun süre görüşmeyınce insan karsısındakne ne kadar sevgiliside olsa ister istemez soğuk oluyor bunu önlemek ıcın görüşmeleri uzatmadım sık sık sürpriler yaptım 5 dk da olsa gecenın bı yarısı görsmeye gttım heyecanımız sevgimiz ilişkimiz hep bıtecek dıye korktum ama her seferınde ya ben yada o bişeyler yaparak tekrar düğümledik iplerimizi hiç kopmadı ama inceliyordu heleki uzun zaman görsmeyelım a desem kavga b dese kavga çıkarıyorduk görüşmedik ya özlemden oluyor rabbime şükür hep aşkımızı küçk jestlerle bile olsa depreştirmeyi başardik 7 yıl oldu hiç kopmadık nice 77 yıllara insallah
umarım sana bıraz olsn yardımcı olabilmşimdir sende heycanın bitmesi ıstemıyorsan önce korkunu yen sonra bitmeyecegine inann (ben aşkımıza hep inandım)sonra birbirinizi mutlu edın bunun ıcın çabalayın heyecan katın
öncelikle merhaba hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum daha öncede oldu bu tür şeyler ve atlattık normale döndük sadece benim kuruntum gibi görüyorum ama yaklaşık bizde 1.5 - 2 aya yakındır görüşmüyoruz sadece telefonda ve bu çok üzüyo bu yüzden kavgalarımızda çoğaldı üstelik sudan sebeplerden bu yüzden garip bi duygu içindeyim tıpkı senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum bende :26:Bir ilişkideyken her an heyecanlı hissetmemek normal mi? Yani tabii ki normal de mesela böyle durgunluk dönemleri yaşıyor musunuz siz de? Ne bileyim bir şeye canınız sıkıldığında ya da mesajlaşırken durgunlaştığınızda?
Ben ilişkimde heyecanı kaybetmekten çok korkuyorum ve böyle durgunluk dönemlerinde acaba aşk bitiyor mu diye panikliyorum daha önce de yaşadım aslında bunu geçiyor birkaç güne ama yine de bunu hissettiğimde ya geçmezse biterse diye endişeleniyorum. Yani seviyorum, deli gibi hem de onu kaybetmekten, onsuzluktan çok korkuyorum yanına gideceğim zaman da yine midemde kelebekler uçuşuyor tabii ama korkuyorum mesela ilk kez bu kadar uzun sürdü bir ilişkim ya birkaç yıla biterse heyecan diye
1.5 aydır pek görüşüp, bir şeyler yapamıyoruz yenilik mi lazım ondan mı böyle oldu ya da kişisel problemlerimden mi ya da son tartışmamızdan sonra mı biraz duruldum pms yaşadığım için şu an ondan da olabilir bilemedim ama birkaç gündür öyle hissediyorum ara ara böyle durgun monoton olmak normal midir ya?
öncelikle merhaba hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum daha öncede oldu bu tür şeyler ve atlattık normale döndük sadece benim kuruntum gibi görüyorum ama yaklaşık bizde 1.5 - 2 aya yakındır görüşmüyoruz sadece telefonda ve bu çok üzüyo bu yüzden kavgalarımızda çoğaldı üstelik sudan sebeplerden bu yüzden garip bi duygu içindeyim tıpkı senin yaşadığın şeyleri yaşıyorum bende :26:
Demek ki normal bir şey canım baksana çoğumuz yaşıyoruz bunu uzak kalınca ya da uzak hissedince sevdiğimize. Atlatılacak kadar büyük bir şey gibi görünmüyor gözüme ama kendiliğinden geçiyor herhalde arkadaşlar öyle yazmışlar. Ben de öyle tecrübe ettim hep. Normal mi diye merak etmiştim. Bir ortası olmalı ne her gün dip dibe ne çok uzakta. Siz neden görüşemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?