Her anne, babanin ogretmesi gereken birşey.../İNANILMAZ

ay harika yaa bayıldım saol paylaştığın içinn

daha yaşını bile doldurmamış bebeklere, zor anlarında neler yapacaklarını öğretiyorlar....
süper birşey gerçekten....

bebek kazayla düsmüyor havuza,bebegin üzerindeki tulum suya batmayan bir tulum o yüzden yukarda kaliyor.ama benimde cok korktugun seydir yüzme bilmemek o yüzden yüzme bilmeleri lazim 3 yasinda baslanmali

bebek kazayla düsmüyor havuza,bebegin üzerindeki tulum suya batmayan bir tulum o yüzden yukarda kaliyor.ama benimde cok korktugun seydir yüzme bilmemek o yüzden yüzme bilmeleri lazim 3 yasinda baslanmali

hayır,,,
bir bebeğin havuzda aldığı bir eğitimi izledik şuan da...
üzerinde ki suya batmayan bir tulum falan da değil ayrıca... diğer eğitimde ki çocuklarda tulum falan da yoktu..
bebek suya düştüğü zaman aldığı eğitimle hayatta kalmaya çalışıyor..

Son düzenleme:
hastayım zaten su yabancıların bu kadar soğuk kanlı olmalarına ama gercekten heleal olsun bız olsak hemen büyük fizanlarla suya atlar cıkarmaya calısıız valla tebrık edıyorum gercekten de...

harika bir şey bu gerçekten ya.kesinlikle verilmesi gereken bir eğitim.bir çok alanda yararlı olacak hemde.

ay kızlar valla kendimi zor zapdettim kollarım ekrana girebilse tutup alıcaktım onu
bi yandanda imrendim dogrusu nasıl hareket etmesi gerektiğini nasılda biliyo yumurcak tabi ben burda gözyaşlarımla kalpten gidecektim ayyy

ilk bebekgin üzerindeki tulum suya batmayan tulum canim cünkü ben bunun haberlere de izlemistim.ama diger cocuklar yüzme egitimi almis cocuklar onlara birsey demiyorum.
ve haberde üzerindekinin suya batmayan tulum oldugunuda söylemislerdi

bende dogum sonrasi kizimla hemen baslamak ve gitmek istedim ama basima gelenlerden dolayi malesef planladigim gibi olmadi simdi ise maddi sikintidan dolayi yüzme kursuna gidemiyo ve götüremmiyorum ama cok isterim kessinlikle cok faydali
el kadar bebek masallah ya massallahhhhhh

ya resmen psikopatlık ya o çocuğun bilinçaltına yerleşen korkuları düşünemiyorum bile

ya resmen psikopatlık ya o çocuğun bilinçaltına yerleşen korkuları düşünemiyorum bile

tatlım ne psikopatlığı.. bu sadece bir eğitim !
yaşına bile girmemiş bir bebeğe yüzme dersi veriyorlar, herhangi kötü bir boğulma esnasında kendisini kurtarabilsin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…