Her anne, babanin ogretmesi gereken birşey.../İNANILMAZ

ben nedense o bebegin cikardigi seslerle feryadina aglamakli oldum eger filme girebilsem o bebegi havuzdan cikaracak kadar kötü oldum yaa off bi an kizim orda sandim ama tabiki mantikli ögretilen sey

ben nedense o bebegin cikardigi seslerle feryadina aglamakli oldum eger filme girebilsem o bebegi havuzdan cikaracak kadar kötü oldum yaa off bi an kizim orda sandim ama tabiki mantikli ögretilen sey

evet insan kendini çok kaptırıyor bir an değil mi? :):))
Allah korusun yaa..

ya kızlar ben acamıyorum video yok şöyle bir sayfa çıkıyor acılmıyor
Child Drowning Prevention
:çok üzgünüm:

ayy bi an sonunu izleyemedim bebeğe bişi olacak diye içim acıdı resmen sonra yazılanları okuyunca tekrar izledim :)))

hayır,,,
6 aylık bir bebeğin havuzda aldığı bir eğitimi izledik şuan da...
üzerinde ki suya batmayan bir tulum falan da değil ayrıca... diğer eğitimde ki çocuklarda tulum falan da yoktu..
bebek suya düştüğü zaman aldığı eğitimle hayatta kalmaya çalışıyor..

CAnım videoda ki bebek yürüyor..altı aylık bir bebek yürüyemez..En az 13-14 aylık...
Bu yaşta bile olsa öğretilmesi çok güzel bişey..paylaşım için teşekkürler..

yaa ağlamaktan içim dışıma çıktı ödüm patladı yavrucağa bişey oldu sandım......evet eğitim her yönüyle şart......

ama bebek koşarak gidebiliyor,6 aylık yazılmış ama en az 1.5 yaşındadır,ne olursa olsun benim içim bir tuhaf oldu,izlerken atlayıp kurtarasım geldi,canım benim

ama bebek koşarak gidebiliyor,6 aylık yazılmış ama en az 1.5 yaşındadır,ne olursa olsun benim içim bir tuhaf oldu,izlerken atlayıp kurtarasım geldi,canım benim

bana gelen mail de 6 aylık yazıyordu..
evet 6 aylık olamaz... onda bi hata var, bende dikkat etmemişim..
ama önemli olan konunun ne kadar faydalı olduğu bence de..

evet yüzme bilmesi gerek çocuğun.çünkü biz bilsek bile bilmek başka kurtarmak başka.. deneyin bi siz yüzebilirsiniz.. ama çocuğunuzu sürükleyemiyorsunuz bile.. belki çok iyi yüzenler kurtarabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…