Her anne, babanin ogretmesi gereken birşey.../İNANILMAZ

kalbım duracaktı izlerken ama kendıme geldım ve bogulan cocugu kım kameraya ceksın kaydetsın dımı ama:) onu bırak neden nete koysun...:) sonra alt yazıları da okumaya baslayınca rahatladım..ohhhh kaydirigubbakcemile2

zaten eğitim görüntüsü bu...
bunu anlamak o kadar zor olmasa gerek

birden yüreğim hopladı sonra rahatladım.
yine de havuzu olan evlerde çok dikkatli olmak lazım ve de eğitmek çocukları.

yaaaa bu resmen insafsızlııkkkk..yazııkk..bittim bakarken
mümkün olsa pcnin içine girip kurtarcaktım..

yaaaaaaaaaaaa bence sacmalik anneysen eger baslarim tlf nuna senin cocugu kuvette birakip gitmakte ne diger videodan bahsediyorum bu arada 1yasindaki cocuk bogulmayacagini bilse bile onda travmatik bi duruma yol acabilir digelim duserken kuvetin yada havuzun kanarina carpti cocuk o zaman yuzmesinin bi anlami var mi herseyin bi yasi var yuzmemninkide en az 3 o zamna kadar annesi yalniz birakmasin bi zahmet
cocugum yuzme ogrenecek diye onun odunu koparamam dogrusu

ya gerçekten süper bişey ben olsam boğulurum mafoldumben
şaka bi yana eğitim süper bi eğitim ama ben dayanamam her halde bu eğitimlerde içim parçalandı ama oğlumu yüzmeye kesinlikle göndermeyi düşünüyordum ama daha erken gönderebileceğim bir yer bulursam kesinlikle göndericem

ya ha boğuldu ha boğulacak derken içim acıda valla
içimden bi parça koptu sanki
çok şükür mutlu sonla bitti
yok eğitim bile olsa ben dayanamam böyle şeye
ilk dakkadan atlayıp alırım kızmı valla

valla bizim insanmızın en büyük sorunu bu çocukları hiç tek başına bırakıp nasıl çözüm bulacaklarını görememek belki bıraksak o dertten kendi kurtulacak ama yok illa karışıcaz illa elimiz üstünde olacak bende valla en iyisini yapıyorlar diyip canım memleketim benim kuralına göre yaşayanlardanım bende bırakamazdım içim darlanır nefes alamazdım heralde . sonra öğreniversin bişey kaybetmez

ben bırakırsak yüzer diye düşünemem çünkü o zaman her suya düşenin bir şekilde kendini kurtarması gerekir ama malesef %90 boğuluyor yüzme bilmeyenler.

bu insanların zekalarında sorun var bence bir bebek ne olursa olsun kendini çaresiz hissetmemeli.saçmalık.uyuzzzzz oldum ayrıca üstündeki tulumla o yüzmemi öğrenmiş oluyor şimdi,çıkarın bakiim yüzebilecekmi.e yüzemeyeceğine göre bu bebeğe yapılan işkenceden başka nedir.

aynen katılıyorum sonra öğrensin bişey kaybetmez.

Off çok üzülerek izledim kendi çocuğum için böyle bişeye hayatta cesaret edemezdim..

Ki yaradılışında her çocuk böyle soğuk kanlı olamaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…