Her anne, babanin ogretmesi gereken birşey.../İNANILMAZ

ilk iki fotoğrafı gördüğümde çocuk ölmüş zannetmiştim.ama filmi izleyincetakdir etttim o aileyi. çocuğa da maşallah

ayy.ne güzelll. aile tam öğretmesi gereken şeyi öğretmiş valla helal olsun. çocuk da zekiymiş ki kapmış hemen.ben daha bu yaştayım (14) yüzmeyi yeni öğrendim. helal olsun

teşekkürler,güzel bir paylaşım olmuş.
diğer arkadaşların da dediği gibi hiç de altı aylık değil.en az 1 yaşında bence.

Son düzenleme:
teşekkürler paylaşım için..kaç aylık olursa olsun bu kadar ufak bir bebege bu egitim verilmiş olması ne kadar güzel ders alınası bir şey..benim 14 aylık bir oğlum var ve yüzme ögrenebilmesi için izmirde yüzme kursu araştırıyorum güvenebileciğim kurumlar malesef 5 yaşının altındaki çocuklara kurs vermiyorlar..sinir oluyorum:umursamaz:..

izlerken nefes alamadım sanki..gözlerimden yaşalr akıverdi.off Allah'ım sen çocuklarımızı koru.......

Düşündürücü bir paylaşım.gerçekten eğitim anlamında çok güzel ama ben onlarn yüzme eğitimlerine küçük yaşta başlamalarında her evin bahçesinde bir havuz olduğundan tedbirlerini aldıklarını düşünüyorum.

zaten yabancılardaki ev yapılarına hastayım.bahçesi vardır.kum havuzu çocuk eğlence merkezi küçük bahçeleri içerisinde organik sebze yetiştirmeleri.

çocuklarımı büyütürken en çok heveslendiğim şey.arka bahçeli müstakil bir ev.bizler apartman direlerinde dört duvarın arasında büyütüyoruz.ne acı.

valla benim hiç hoşuma gitmedi.. nedir bu böyle eziyet çekti yavrucak.. adam gibi eğitim verseler yaşları geldiğinde bu ne böyle.. ben aynı şeyi oğluma yapsam panikatak krizi geçiririm.. bunu izlerken bile nefesim tıkandı..

canım benm sesi içimi titretti resmen.ama muhteşemdi...böyle ölüm vakaları o kadar çok ki keşke bende de cesaret olsada bu eğitimi aldırabilsem...:hooray:

offf korkarak izledim sonu ne olacak diye.neyse şükür..bende erkenden ögretmek istiyorum çocuklarıma yüzmeyi.büyük kız korkamadan atlıyo suya.denizi çok sevio korkmuyo.bu yıl agustosta 4 yaşında olacak.eşim zamanı geldi diyo...

birşey olmazdı hanımlar, niye korktunuz :) orada kamerayla görüntü alan kişi ya da bir ekip elbette ki hazırdır ani ve acil bir durumda müdahale etmek için :)

aferin fındığa ayrıca, çok güzel yüzdü, suyun içine kafasını sokarsa nefes alamayacağını öğrendi, hemen sırtüstü döndü :)) fındık maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…