Her aşk ölümü tadacak...

• Konu Sahibi Konu Sahibi tari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tari

nükleer başlıklı kız :)
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
46
7
98
36
Bizim aşkımızda öldü.2 seneye yakın bir ilişkimiz vardı.İlk defa bir ilişkim ciddi boyutlarına gelmişti.

Hayatımda en son yapacağım şeyleri ilk başta yaptım onların evlerinde kaldım(bizim aileye ters bir durumdur evlenmeden asla):sinifsinif:

Dün akşam ise bu ilişkiye son verdik kararı ben verdim o ise bekleyeceğini söyledi o kadar.Ayrılık sebebi ise şu sürekli komut veriyordu sabrım taşıyordu en sonunda ise beş para etmeyen bir çocuk yüzünden çok ağır kelimeler kullandı bana ve bende ayrıldım şuan herşey çok taze ve ben sanki boşluktayım şimdi aileme nasıl söylicem ayrıldığımızı mafoldumben

bene hemen soyleme aılene
bıraz bekleyın ortalık durulsun kararında emınsen o zman soylersın
her sey nasıp uzulme
kısmetten oteye yol yokmus

Canım kızmışın sinirlenmişin belli ama bence düzelir aranızyerimseniben bi süre kafayı dinle

susuyorum o zaman bakalım duruma göre artık :1no2:

biraz zaman bırak. Ve fazla kendini dinlememeye bak. Akışına bırak:hulya:

ne demişlerrrrrrrrrrr öfke gelir göz kararırrrrrrrrrr, öfke gider yüz kızarırr:1ninca:

2 yıllık bir ilişkiyi sinir anında söylenen sözler yüzünden harcamak yersiz bir durum bencekötükedihüso

ailene söylenmeyecek bir durum mu bu

sevgililer kavga anında birbirlerini kırıcı sözler sarf ederler..onun söylediklerinin boyutu ne bilmiyorum ama ayrılmayı gerektircek kadar ağır olduklarını sanmıyorum ben..
oturup güzel güzel konuşun birbirinize kırıldığınız noktaları söyleyin ve 2. bi şans verin bence birbirinize
bu sefer daha dikkatli davranırsınız
hayırlısı olur inşallah canım

canım bence düzelir sizin aranız. öfke kontrölü ile bir sorunu var sanırım sevgilinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…