HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar nolur dua edin, bizimki eve yeni geldi saclar yapilmis traslar olunmus sabah¨in 5.30 sorhos sizdi koltukta.. Bu saate kadar nerde napiyor Allah bilir, aksam 8:30 gibi mesaj atmis iste sen kimsin ki benim ailem akkinda konusuyorsun obenim28 senelik kardesim onuda sevip yayicaksin kiz arkadasinida fln diye uzun bir mesaj sonrasi yok tel kapali .. Nolur benimle birlikte dua edin karnimdaki sabinin hatrica Allah`im bu adami aiesinden kurtarsin bize evine bagli olsun.. Eminim kardesi ayni is yerindeler bgn cuma is cikisi birer bira fln icelim dedi konustu doldurdu adami, oda kim bilir nerelerdeydi bu saate kadar, gayet mutlu yuzu guluyor sekilde geldi ustuyle basiyla uzadi koltuga sizdi.. (((((((((((

canım benim yaaa çok üzüldüm inan allahım evine çevirsin yüzünü inş o ailesine ve kardeşinede öyle bişey versinki kendi dertlerinden kimseyi gözleri görmesin ve sizin onlardan kurtulma vesileniz olsun inş mübarek 3 aylarda giriyo bugün hepimiz çok dua edelim canım sende eşine eve gelirken 11 tane ayetelkürsiyi oku üfle yüzüne ve bol bol oku ayetel kürsiyi inş faydasını görürsün

dünden beriki programı şöyle özetliyorum size gece 12.15te çıktık eve girdiğimde saat 1'e çeyrek vardı yemek yedim hemen bir bardak çayı yarım ağızla içtim direk yattım saat 2'ye çeyrek vardı sabah 4.20'de mikmik mesaisi için kalktım busefer uykum kaçtı hemen uyuyamadım saat 5felandı uyuduğumda ve 6.30da geri kalktım duşumu aldım hazırlandım vee işteyim ne sıkıcı bi hayatım var yarebbim

ayy maşallah canım yaa senin yerinde ben olsam hayatta gidemezdim herhalde işeee

Son düzenleme:
ayy maşallah canım yaa senin yerinde ben olsam hayatta gidemezdim herhalde işeee

valla peçeteye nane yağını damlattım şakaklarıma eşarbın içine koydum öyle çalıştım öldüm baş ağrısından ve öksürükten gelmek zorundaydım canım malesef dün 4tır yüklenebildi anca ve kalan paketlerin sandıklaması yapıldı bugünde inş 10tır yüklenecek inş hemen biterde öğleye gidebilirim

canıım benim Allah eşine tez vakitte olması gereken yeri hatırlatsın göstersin inşallah.. yani ne diyeceğimi de hiç bilmiyorum tek diyebileceğim Rabbim islah etsin inşallah.. evine yuvasına ailesine bağlı olduğundan çok bağlı olsun.. Rabbim inşallah şu günlerde dualarımızı kabul eder.. sen kendini üzmemeye çalış. bebeğin için güçlü ol kuzum

ayy taa 1de mi girdin evee kıyamam yaa.. bide o halde gece kalktın görevini tamamladın.. canım benim inşallah bu çalışmalarının mükafatını verir Rabbim :) yanlız bebişin gelince de bu zamanlarını ararsın

sağolasın canım inş olur okadar uğraşıyoruz hepimiz burda çabalıyoruz inş rabbim boşa çıkarmaz kimseyi niye ararım kız bu günleri deme bak öyle ama

ne düşündüm eğer bizim kozalaklar olsa çok yorgunum diye horul horul uyurlar yumurtlamaymış mik mikmiş valla umursamazlar ahh aaahhh ne bu biz kadınların çektikleri biz biyerimizi yırtıyoruz olsun diye kozalaklarda hamileleikte kadınlar çekilmez oluyo hesabı yapsınlar

maaşallah canım rabbim güç kuvvet versin sana

sağolasın canım inş olur okadar uğraşıyoruz hepimiz burda çabalıyoruz inş rabbim boşa çıkarmaz kimseyi niye ararım kız bu günleri deme bak öyle ama

hem çalışcaksın hemde hamileliğin verdiği yorgunluk olucak o yüzden bu günlerini bile arıyacaksın:) ne diyim Allah aratsın diye dualı beddua ediyim mi

canım benim çok üzüldüm.
Allah kocan olacak ana kuzusuna akıl fikir versin gözü açılsın kullanıldığını anlasın sen hamilesin onun bebeğini taşıyosun onu baba olma gururuyla şereflendireceksin o kalkmış nikahı bile olmayan kardeşinimi koruyo sana karşı
birtek huyu benziyo sanırım türklere.
Allah yardımcın olsun gülüm

hem çalışcaksın hemde hamileliğin verdiği yorgunluk olucak o yüzden bu günlerini bile arıyacaksın:) ne diyim Allah aratsın diye dualı beddua ediyim mi

hamile kaldığımı öğrendiğim gün eşim işi bıraktırcak bana zaten yoruluyorum diye zor izin veriyo çalışmama öyle anlaşmıştık daha doğrusu bende öyle istiyodum hamile olunca işi bırakırım diyodum ama şimdi şöyle 5-6 aylık olana kadar çalışıyım sonrada doğum iznine çıkarım ondan sonrada zamn ne göstercek bakarız diyorum ama bilmiyorum bakalım nolcak allah bi versinde

kız gizoş sen çin takvimine baktınmı senin pıtırcık ne olacak

yapmadım cicimmmm inanmıyorum ben ona bee:26:

Allah ıslah etsin ne denirki bunlara başka yapıcak bişey yok Allah o aileye öyle bid ert versinki inş seni gözü görmesin kimsenin uğraşmasınlaar senle inşş canım üzülme lütfennnnn

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım sıkma canını değmiyor ben boşanmayı bile düşünüyorum sırf bu yüzden değişeceğini sanmıyorum çünkü inşallah Rabbim yardımcın olur bebeğini düşün sen sadece o yetiyor bence insana ...

Caaganda kiz demisti cin takvimi. simdide kiz diyor...amannnn allahimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…