HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaayyyyyy içim şişti
göbüşün de şişer inşşş
merhaba bayanlar aranızda tüp bebek yaptıran varmı bizde başladık adet olunca rahim filmi çekilecek çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun
buradakiler en çok klomen ve çatlatma iğnesi aşamasındalar canım.aşılama bile pek yok.sana tüp bebek özel bölümündeki arkadasların daha çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

canım ff in çizgisi yanlış yerde.zaten kesikli çizgi tahminen demek,kesin değil.sen benle aynı gün doktora gittin yani dün değil miydi?yumyumlar 17 18mm demiştin.18 ile 20 mm arası çatlıyorlar.bu aralığın altında çatladıysa kalitesiz yumurta oluyor,işe yaramıyor.20 mm i geçerse de kist oluyor.kasık ağrına da bakılırsa dün akşam çatlamış olması lazım.bugün ve yarın yumyumun ömrü olacak.yani ff çizgiyi 14.güne almalı.zaten bugün de ateşin yükselmiş.yumyum vefat etmeden adamın üstüne atla.ve gün aşırı devam et.ikisi aynı anda çatlamamış olabilir.tekrar kasık ağrın olacak mı bakalım?olursa farklı günlerde çatladılar demek.mik mike devam.2 yumyum 2 kat şans demek.

Son düzenleme:
canım bu kadar içine düşerek okuduğun kitaplar ne?tahmin ettiğim şey mi acep?gizmm den yadigar

ne yapayım başka türlü kafamı dağıtamıyorum sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı diye sorular var:26: iyiki almışım pişman olmadım çok şey kattı bana o kitaplar

göbüşün de şişer inşşş.
bu ay şişmeyeceği kesin ama inşallah haziran batımda şişmiş olur

sabah akşam çift dikiş yaptığına göre epey bişiler katmışşş,maşallah ben de lafını dinleyip alayım bareama bu ay geçti artık.yımırtalar fısssss

sabah akşam çift dikiş yaptığına göre epey bişiler katmışşş,maşallah ben de lafını dinleyip alayım bareama bu ay geçti artık.yımırtalar fısssss

yok len yumurtlamayı kaçırdık bizden sağlıklı bebek çıkmaz bu ay hem test yaptım ben negatif çıktı
bana o anlamda henüz katmadı bişiiler ama kocam benden habersiz okuduysa onu bilemiiiciiim

cuma günleri nideeeeen tv'de hiçbir b*k yokkkk acaba

aynen bütün kanalları dolaştım dişime uygun bişey bulamadım uykum geldi zaten:26:

okumadınmı sen hala aşkolsunnn büyük ayıp yaptığınnn

dimi ama kuşum neler kaybetti neler

ebdacım ne kadar açıklayıcı anlatmışsın sağol canım kasıklarımda ağrı düne göre daha hafif vardı ama akşama doğru azdı ağrılar sağolasın canım inş olur bu ay
buarada spartacus izleyen sendin dimi ben şimdi vikings diye bi diziye başladım spartacus kadar olmasada güzel önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…