- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.701
geçmiş olsun canımm inşallah dolar kuzum yaaabende çektirdim bugün canım bu ay biraz dinlenelim bidahaki ay Allah ın izniyle bizim göbüşlerde dolar inşallahhhh
göbüşün de şişer inşşşaaayyyyyy içim şişti
buradakiler en çok klomen ve çatlatma iğnesi aşamasındalar canım.aşılama bile pek yok.sana tüp bebek özel bölümündeki arkadasların daha çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.merhaba bayanlar aranızda tüp bebek yaptıran varmı bizde başladık adet olunca rahim filmi çekilecek çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun
canım ff in çizgisi yanlış yerde.zaten kesikli çizgi tahminen demek,kesin değil.sen benle aynı gün doktora gittin yani dün değil miydi?yumyumlar 17 18mm demiştin.18 ile 20 mm arası çatlıyorlar.bu aralığın altında çatladıysa kalitesiz yumurta oluyor,işe yaramıyor.20 mm i geçerse de kist oluyor.kasık ağrına da bakılırsa dün akşam çatlamış olması lazım.bugün ve yarın yumyumun ömrü olacak.yani ff çizgiyi 14.güne almalı.zaten bugün de ateşin yükselmiş.yumyum vefat etmeden adamın üstüne atla.ve gün aşırı devam et.ikisi aynı anda çatlamamış olabilir.tekrar kasık ağrın olacak mı bakalım?olursa farklı günlerde çatladılar demek.mik mike devam.2 yumyum 2 kat şans demek.benim kafam çok karıştı kızlar ateş ölçüyorum ya o tablo adetin 12. gününe kesik çizgi çekti yani yumurtlama olabilir dedi ve bizde adet bitti biteli sadece o gün ilişki olmadı
doktor yumurta çatlamamış 17 ve 18mm dedi cuma cumartesi ilişki dedi
akşam ovulasyon yaptım çift çıktı vee kasıklarımın ağrısından dün duramadım bugün yine ağrı var ama biraz hafifledi
ee ben şimdi yumurtladımmı yumurtlamadımmı 17-18mmken yumurta çatlayabiliyomu
canım bu kadar içine düşerek okuduğun kitaplar ne?tahmin ettiğim şey mi acep?gizmm den yadigar
bu ay şişmeyeceği kesin ama inşallah haziran batımda şişmiş olurgöbüşün de şişer inşşş.
ne yapayım başka türlü kafamı dağıtamıyorum sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı diye sorular var:26: iyiki almışım pişman olmadım çok şey kattı bana o kitaplar
bu ay şişmeyeceği kesin ama inşallah haziran batımda şişmiş olur
sabah akşam çift dikiş yaptığına göre epey bişiler katmışşş,maşallahben de lafını dinleyip alayım bare ama bu ay geçti artık.yımırtalar fısssss
cuma günleri nideeeeen tv'de hiçbir b*k yokkkk acaba
aynen katılıyorum sana bi pok yok.netten izle bişiler.
sabah akşam çift dikiş yaptığına göre epey bişiler katmışşş,maşallahben de lafını dinleyip alayım bare ama bu ay geçti artık.yımırtalar fısssss
cuma günleri nideeeeen tv'de hiçbir b*k yokkkk acaba
okumadınmı sen hala aşkolsunnn büyük ayıp yaptığınnn
ahahah bencede bi canlı odaya gitsinler
yıldırım abiden yorum alalım
göbüşün de şişer inşşş
buradakiler en çok klomen ve çatlatma iğnesi aşamasındalar canım.aşılama bile pek yok.sana tüp bebek özel bölümündeki arkadasların daha çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
canım ff in çizgisi yanlış yerde.zaten kesikli çizgi tahminen demek,kesin değil.sen benle aynı gün doktora gittin yani dün değil miydi?yumyumlar 17 18mm demiştin.18 ile 20 mm arası çatlıyorlar.bu aralığın altında çatladıysa kalitesiz yumurta oluyor,işe yaramıyor.20 mm i geçerse de kist oluyor.kasık ağrına da bakılırsa dün akşam çatlamış olması lazım.bugün ve yarın yumyumun ömrü olacak.yani ff çizgiyi 14.güne almalı.zaten bugün de ateşin yükselmiş.yumyum vefat etmeden adamın üstüne atla.ve gün aşırı devam et.ikisi aynı anda çatlamamış olabilir.tekrar kasık ağrın olacak mı bakalım?olursa farklı günlerde çatladılar demek.mik mike devam.2 yumyum 2 kat şans demek.
ayy o adamı elime verseler öldürsem bi valla sinir heriiff
şov yapıyo amacı ünlü olmaktı 2 senedir düşmedi ekrandan
bide talipleri bitmiyo tipitip yaşlı olsam suratına tükürmezdim onun
bi arkadasımsuratına b.k atsan yapışmaz diyodu böyle tipler için
ahahaha adının baş harfi gizemmi
aaaaa tanıyomusuuuuunnnn
bide 4 grlık bişiii var onun karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?