- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.761
of yaaa kolumu kaldırasım yok hep uyuyasım var
Caaganda kiz demisti cin takvimi. simdide kiz diyor...amannnn allahimmmm
Kizlar nolur dua edin, bizimki eve yeni geldi saclar yapilmis traslar olunmus sabah¨in 5.30 sorhos sizdi koltukta.. Bu saate kadar nerde napiyor Allah bilir, aksam 8:30 gibi mesaj atmis iste sen kimsin ki benim ailem akkinda konusuyorsun obenim28 senelik kardesim onuda sevip yayicaksin kiz arkadasinida fln diye uzun bir mesaj sonrasi yok tel kapali .. Nolur benimle birlikte dua edin karnimdaki sabinin hatrica Allah`im bu adami aiesinden kurtarsin bize evine bagli olsun.. Eminim kardesi ayni is yerindeler bgn cuma is cikisi birer bira fln icelim dedi konustu doldurdu adami, oda kim bilir nerelerdeydi bu saate kadar, gayet mutlu yuzu guluyor sekilde geldi ustuyle basiyla uzadi koltuga sizdi..(((((((((((
kuzum seninle aramızda 12 gün filn oynuyo :) acaba pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını filn duyabilirmiyim ki ? 6+3 filan oluyo o zaman ?:26:
kuzum seninle aramızda 12 gün filn oynuyo :) acaba pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını filn duyabilirmiyim ki ? 6+3 filan oluyo o zaman ?:26:
hoşgeldi kuzun sefa getirdi, maşallah Allah Nazarlardan sakınsın, sağlık, huzur ve mutluluk versin yuvana,umut ettiğin tüm güzelliklerin habercisi olsun arkadaşım..Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi paysız bırakmasın...
hoşgeldi kuzun sefa getirdi, maşallah Allah Nazarlardan sakınsın, sağlık, huzur ve mutluluk versin yuvana,umut ettiğin tüm güzelliklerin habercisi olsun arkadaşım..Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi paysız bırakmasın...
BEN 7 +2 de gitmiştim yalnız 1 hafta küçükmüş 6+2 idi.. karından kalp duyuldu inşallah seniinde duyulur..
nuarin sen hamile değilmiydin hatta topiğin ilk hamilelerinden:44::44::44::44:
BEN 7 +2 de gitmiştim yalnız 1 hafta küçükmüş 6+2 idi.. karından kalp duyuldu inşallah seniinde duyulur..
nuarin sen hamile değilmiydin hatta topiğin ilk hamilelerinden:44::44::44::44:
kıııızzzllaaaarr ay çok heyecanlandım heemn yazayım dün tiroid testi yaptırmıştım yaaaa benim 8.42 olan değeriiiimmm sıkı durun söylüyorum 1.912'ye düşmüş normal değer en fazla 4.69muş ama daha kolay hamile kalmak için 2'nin altında olması geerkiyomuş akşam biyerde okumuştum ayy bana nasıl moral oldu bi bilseniz kan sayımımdada sorun yok benim anladığım kadarıyla çok şükür ohh beee
olsun sağlıklı olsun da yetişir nasılsa kapatır arayıİnşallah duyulur..
Kizlar nolur dua edin, bizimki eve yeni geldi saclar yapilmis traslar olunmus sabah¨in 5.30 sorhos sizdi koltukta.. Bu saate kadar nerde napiyor Allah bilir, aksam 8:30 gibi mesaj atmis iste sen kimsin ki benim ailem akkinda konusuyorsun obenim28 senelik kardesim onuda sevip yayicaksin kiz arkadasinida fln diye uzun bir mesaj sonrasi yok tel kapali .. Nolur benimle birlikte dua edin karnimdaki sabinin hatrica Allah`im bu adami aiesinden kurtarsin bize evine bagli olsun.. Eminim kardesi ayni is yerindeler bgn cuma is cikisi birer bira fln icelim dedi konustu doldurdu adami, oda kim bilir nerelerdeydi bu saate kadar, gayet mutlu yuzu guluyor sekilde geldi ustuyle basiyla uzadi koltuga sizdi..(((((((((((
ne zaman geçer bu bulantılaaar
Benim okuze sor banyoda , neymis hastaneye gidicekmis zehirlenmis olabilirmis .. Sabah 6larda gelirse bu az bile , tobe yarabbim bazen abuk subuk seyler geciyor aklimdan diyorum hastalansinda bana muhtac olsun..
Sagolun kizlar ama cok zor ck yaniz hissediyorum kendimi, krnimdaonun cocugu var uzerime titresin beni sevsin istiyorum o normalden bin beterini yapiyor hemde bir hic ugruna.. Simdi kalkti yatak odasina geliyor ozur diliyor, dedim cik odadan gitti banyoya hamile olan o ya ogurdu ogurdu geldi gene ozur diliyor.. Dedim sabah 6lara kadar kimin yanindaysan seni eve yuzun guler gonderdi git onlarin yanina oyle degince cikti odadan.. Eger simdi hamile olmasaydim is yerinde TRye transfer sansim var hemen giderdim, bebegimi cok seviyorum Allah onu bana bagislasin, ins ona guzel bir cocukluk guzel bir gelecek verebilirim, ama kizlar olmuyorsada demekki Allah`in bir bildigi var, Her zaman Allah`tan hayirlisi neyse onu istemek gerekiyormus.. yada keske babasida soz degil ama yureginde bu bebegi benim istedigim kadar isteseydi boyle olmazdi..
Kizlar bebisim hareket ediyor, dun aksam ustu 5 gibi bisi hissetim ama emin olamadim simdi yine hup hareket etti.. Rabbime cok sukur icim kan aglarkende yuzumu gulduruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?