HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gercwkten zor bir durum allah yardimcin olsun...senn saburlu ol.evde hep huzurlu ortam hazirla....kavga etmemeye calis. Zor dediklerim ama gelecegin icin yapmalisin.kocan senin yaninda daha muutlu olursa onlari dinlememeye baslar. ama sende surekli tartisirsan eve dahi gelmek istemez tartisma yapacaksan soyle biraz dinlen sonra sakin sakin konus..bunlari yaziyorum ama ben de bunlari yapmskta zorlanirdim.

kuzum seninle aramızda 12 gün filn oynuyo :) acaba pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını filn duyabilirmiyim ki ? 6+3 filan oluyo o zaman ?:26:

kuzum seninle aramızda 12 gün filn oynuyo :) acaba pazartesi günü gittiğimde kalp atışlarını filn duyabilirmiyim ki ? 6+3 filan oluyo o zaman ?:26:

hoşgeldi kuzun sefa getirdi, maşallah Allah Nazarlardan sakınsın, sağlık, huzur ve mutluluk versin yuvana,umut ettiğin tüm güzelliklerin habercisi olsun arkadaşım..Rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi paysız bırakmasın...

BEN 7 +2 de gitmiştim yalnız 1 hafta küçükmüş 6+2 idi.. karından kalp duyuldu inşallah seniinde duyulur..

nuarin sen hamile değilmiydin hatta topiğin ilk hamilelerinden:44::44::44::44:

Sagolun kizlar ama cok zor ck yaniz hissediyorum kendimi, krnimdaonun cocugu var uzerime titresin beni sevsin istiyorum o normalden bin beterini yapiyor hemde bir hic ugruna.. Simdi kalkti yatak odasina geliyor ozur diliyor, dedim cik odadan gitti banyoya hamile olan o ya ogurdu ogurdu geldi gene ozur diliyor.. Dedim sabah 6lara kadar kimin yanindaysan seni eve yuzun guler gonderdi git onlarin yanina oyle degince cikti odadan.. Eger simdi hamile olmasaydim is yerinde TRye transfer sansim var hemen giderdim, bebegimi cok seviyorum Allah onu bana bagislasin, ins ona guzel bir cocukluk guzel bir gelecek verebilirim, ama kizlar olmuyorsada demekki Allah`in bir bildigi var, Her zaman Allah`tan hayirlisi neyse onu istemek gerekiyormus.. yada keske babasida soz degil ama yureginde bu bebegi benim istedigim kadar isteseydi boyle olmazdi..

ayy canım arkadaşım benim çok sağol. Allah razı olsun.. Rabbim herkesin yuvasına, kuzusuna sağlık mutluluk versin inşallah.. Amiiinnn. tüm bekleyen isteyen kardeşlerimize de yaşatsın bu duyguyu sağlıkla

BEN 7 +2 de gitmiştim yalnız 1 hafta küçükmüş 6+2 idi.. karından kalp duyuldu inşallah seniinde duyulur..

nuarin sen hamile değilmiydin hatta topiğin ilk hamilelerinden:44::44::44::44:

hamileyim canım çok iyi hatırladın 17 haftalıgız seninde hayırlı uğurlu olsun..

ayyy çok sevindimmmm. inşallah bu ay haberini alxcazzzzzzzzz

canım yaa allah akıl fikir versin kocana ne diyeyim bol bol dua et sana bunları yaşatanlar daha fazlasını yaşasınlarda kimsenin huzurunu bozmaya halleri kalmasın inşallah ...

Benim okuze sor banyoda , neymis hastaneye gidicekmis zehirlenmis olabilirmis .. Sabah 6larda gelirse bu az bile , tobe yarabbim bazen abuk subuk seyler geciyor aklimdan diyorum hastalansinda bana muhtac olsun..

bırak gitsin napıyosa yapsın kimle içtiysen onlar götürsün de allahım yarebbim ya bu nasıl iş anlamadımmmm

Canım sıkma canını kolay değil biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz ama şunu düşün senin hayata tutunmam yaşanman için çok güzel bi sebebin var bebeğin var .. Ben hep öyle düşünüyorum kimse olmasa da hayatım da bebeğim yeter bana onun varlığı hayatta ki tek yaşama nedenim mutluluğum benim bebeğim sende öyle düşün güçlü ol unutma sen üzülürsen bebiş te üzülür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…