HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim sen tsbiki dertlerini yazacaksin biz iyi ginde kotu gunde hep destek olduk burda birbirimize....senin dertlesecegin bir suru bacin var burda ne zamsn icin bunslsa yaz...dertler paylasarak azalirmiss.

Canim benim tabiki yazcan biz birbirimize destek olmazsak kim birbirine destek olcak burda kardesten ote olduk birbirimizin iyi kotu herseyini biliyoruz keske elimizden dua etmekten daha fazla seyler gelse ama malesef canim elimizden bukadari geliyor sen cekinmeden yaz icine atma sakin hicbiseyi allah korusun icine ata ata kimseyle konusmayinca hersey olabilir
Ben bu topige yazmaya basladim baslayali sizle tanistigimdan beri kadar rahatim okadar relaximki anlatamam hicbiseyi okadar cok takmiyorum esimle dalasip durmuyorum gercekten birileriyle konusmaya anlayan birileriyle dert,esmeye cok ihtiyacim varmis cok sukur sizleri bulmusum

Son düzenleme:

Yok cnm kocam degil iki ayri piskolaga gittim, biri piskolog biri aile bilmemnesi esimle gittik ona onlar diyolar .. Keske gitmez olaydim simdi adami hakli cikarmis suclu mutsuz olan ben oldum, doktorlar bile bana hak veriyor diyor isine gelince..

Son düzenleme:
canım benim bu insanlar neden bu kadar kötü ben anlamıorum ya sen büyük olarak bi yakınlık göster bir adım at ne yaptı bu kız size yaa boşa gitsin ne demek gerizekalılar allah yardımcın olsun canım dua et yapabilirsen ailenin yanında uzun süre kalmaya çalış kafan dağılır

Sagolun canim hepiniz eksik olmayin, iyiki sizler varsiniz ..

canım benimmmm biz nasıl birimiz hamile haberi verince hep birlikte halay çekiyorsak tabiki birimizin canı sıkkın olunca hep birlikte derdine ortak olacağız iyi gün değil kara gün dostuyuz burda

Son düzenleme:
Rabbim her kesin evine huzur mutluluk versin bizde taçyaprak la aynı durumdayız kaynamam resmen oğlunu bağlamış kadın ne dese oğlu onu yapıyor Rabbim yardımcımız olsun.. Sıkma canını üzülme zamana bırak ...

Sagol canim Allah seninde yardimcin olsun bu adamlari gozunu acsin evine yuvalarina baglasin, bizlerde evlat sahibi olucaz cok sukur onlarda buyucekler bizlerde kaynana olucaz ama elbet birgun yuvadan gidicekler onemli olan terbiyeli ailesine esine saygili evlatlar yetistirebilelim onlar mutlu olsunlar hep biz zaten mutlu oluruz..

Ah tacım ne sıkıntılar yaşıossun ben çok duygusalım ya hemen etkileniorum dua edicem hep senin için Allah kocanın aklını başına getirsin die inşallah bebek doğduğunda kendini daha sorumlu hisseder ve herşey yoluna girer Allahım bebğinin ve senin yüzüne gülsün inşallah ! Bak bebişin sana tepki verrio ben varım annecim benim için mutlu ol lütfen dio bebğin için kendini mutlu etmeye çalış nolur ! Canımsın :)

Asıl düşünce tabi ki olmalı ama bizim kiler kaybetme korkusu yaşıyorlar sanki onların sahipleri ve başkasına vermek istemiyorlar gibi davranıyorlar kıskanıyorlar anlamıyorum ben bunları benim de yengem var annem bizden ayırt etmez ne dese yapar Abi'm le yengem kavga etse abime kızar eğer yanlış bişey yaparsan hakkımı helal etmem der hep ama benim kayınvalidem tam bir cadı (

Amin canim ins Allah herkesin evine huzur nese versin, hakkimizda hayirlisini eylesin ..

bir sıcak yuva...ne güzel evli bir çift,bebekler yolda...burdan bakınca her şey yolunda.ne güzel deniyor.ama içerdeki fırtınalara bakın.üstelik bu fırtınanın kaynağı o evden kaynaklı değil...
bu anasının lafından çıkmayan adamları hiç anlamıyorum.bu davranışı da adamlığa hiç yakıştıramıyorum.evet onu doğuran,yetiştiren bir ailesi var.hakılı.ama şimdi seninle oluşturduğu yeni yepyeni bir ailesi,yeni yaşamlar var.ayrıca sen de ağaç kovuğunda yetişmedin.aynı davranışları sen sergiliyor musun?umarım ikinizin eşlerinin de en kısa zamanda aklı başlarına gelir,daha fazla kırıcı olmadan,kapanmayacak yaralar açılmadan toparlanırlar.
biraz zamana bırakın kızlar,dua edin,sabredin.biz de ederiz sizler için.ama herkes bilsin ki bu dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir....
Allah yardımcınız olsun.hakınızda hayırlısı.siz ve bebişler sağlıklı olun,gerisi hikaye.dünya hep dönmeye devam edecek bir şekilde.

Çok doğru söledin be ebda

Haklisin canim dunyaya gelen buyucek devran donucek ins onlara guzel birer cocukluk verebilirizki buyduklerinde hayirli ahlakli insanlar olsunlar.. Su anki tum cabam endisem uzuntum bu yuzden ins mutsuz buyutmeyiz evlatlarimizi mutlu saglikli iliskiler kurarlar onlarda..

canımm okudum bütün yazdıklarıını ama çok fenayım halim yok içimden o kadar şey geçti yazamadım bi türlü.sen Allah'a havale et şu beyinsizleri çocuğunu düşün inş herşey yoluna gircek bu da bi süreçtir mutlaka sen çok güçlüsün ben olsam asla tahammül edemezdim dayanmaya çalış ama alttan alma sabret herşey olacağına varır eninde sonunda herkes kıçınıda yırtsa olcakları değiştiremez olcak olan herzaman olur.Allah kayınvalidene dua edelim bi gram merhamet vicdan beyin versin..

Haklısın canım inşallah Rabbim yardım eder her kesin evine huzur mutluluk verir bebeğim olmasa İnan çekmeDim ama sırf o babasız büyümesin diye katlanıyorum ne kadar dayanırım bilmiyorum ...

meleklerim kırmızı kart kapıdan göz kırptı banaiyarın kesin gelir,taç yaprağım sanal bile olsak biz artık burda kardeş olduk,sevinçlerimizi nasıl paylaşıyorsak tabiki üzüntülerimizide paylaşacağız,dualarımızdasın inşllah rabbim biran önce yuvana huzur mutluluk versin,eşinin gözleri sadece seni görsün ailesinin etkisinden kurtulsun inşallahh (aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiin)

Amin canim ins. Allah havale edeyorum artik hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.. Sende uzulme kirmizilar gelicek fln diye Rabbim en iyisini bilir once evimize huzur mutluk versin zamani gelince nesesinide bebisleride verir ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…