- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #21.801
Amin canim, benden uzak olsunlarda isterlerse bin yil yasasinlar ..
Kusura bakmayin konu ne topikle ne sizle alakali degil bliyorum ama bir sizleri taniyorum diyelim , surekli sorunlarimi yaziyorum ama sanki birileri bilmeyse daha kotu olucak gibi oluyorum.. Annemede bunca sene bir kere anlatmadim hicbir tartismamisimdi arasam konussam gelipbeni goremicek sahip cikamicak diye daha cok uzulucek karhrindan hasta olucak onlarida uzek hic istemiyorum soncta bu benim kararimdi onlari uzmeye hakkim yok diyorum o yuzden size yaziyorum,piskolaga fln da gidipkonusmayi denedim ama hata bana patladi iste cok tutucuymusum aileciymisim evlendik hattacocugumuz olsa dahi bu kisilerin ozel hayatlarinin bittigi anlamina gelmiyormus fln filan yani kultur farki ne yazik ki onlarda beni anlamiyor..
Amin canim, benden uzak olsunlarda isterlerse bin yil yasasinlar ..
Kusura bakmayin konu ne topikle ne sizle alakali degil bliyorum ama bir sizleri taniyorum diyelim , surekli sorunlarimi yaziyorum ama sanki birileri bilmeyse daha kotu olucak gibi oluyorum.. Annemede bunca sene bir kere anlatmadim hicbir tartismamisimdi arasam konussam gelipbeni goremicek sahip cikamicak diye daha cok uzulucek karhrindan hasta olucak onlarida uzek hic istemiyorum soncta bu benim kararimdi onlari uzmeye hakkim yok diyorum o yuzden size yaziyorum,piskolaga fln da gidipkonusmayi denedim ama hata bana patladi iste cok tutucuymusum aileciymisim evlendik hattacocugumuz olsa dahi bu kisilerin ozel hayatlarinin bittigi anlamina gelmiyormus fln filan yani kultur farki ne yazik ki onlarda beni anlamiyor..
canım tabiki bize anlatacaksın başka kime anlatacaksın biz birbirimizi tanıyoruz kardeş gibi olduk. haklısın annen çok üzülür bende ilk zamanlar söylemiyodum hatta hala söyleyemiyorum üzülmesinler diye ama size anlatıyorum herşeyimi.
allah allah yaa sana aileci diyen adam kocanmı. bunu en son söyleyecek kişi olduğunun farkında değilken bide. sana aileci diyosa kendisi neymiş acaba. özel hayat dediği anasının dizinin dibi kardeşinin fitillemelerimiymiş.
ya çok sinir oldum şuan kocana
Aklin yolu bir. bak ucumuz birden hep ayni seyleri yazmisiz
Sagolun canim hepiniz eksik olmayin, iyiki sizler varsiniz ..
Rabbim her kesin evine huzur mutluluk versin bizde taçyaprak la aynı durumdayız kaynamam resmen oğlunu bağlamış kadın ne dese oğlu onu yapıyor Rabbim yardımcımız olsun.. Sıkma canını üzülme zamana bırak ...
Sagol canim Allah seninde yardimcin olsun bu adamlari gozunu acsin evine yuvalarina baglasin, bizlerde evlat sahibi olucaz cok sukur onlarda buyucekler bizlerde kaynana olucaz ama elbet birgun yuvadan gidicekler onemli olan terbiyeli ailesine esine saygili evlatlar yetistirebilelim onlar mutlu olsunlar hep biz zaten mutlu oluruz..
Ah tacım ne sıkıntılar yaşıossunben çok duygusalım ya hemen etkileniorum dua edicem hep senin için Allah kocanın aklını başına getirsin die inşallah bebek doğduğunda kendini daha sorumlu hisseder ve herşey yoluna girer Allahım bebğinin ve senin yüzüne gülsün inşallah ! Bak bebişin sana tepki verrio ben varım annecim benim için mutlu ol lütfen dio bebğin için kendini mutlu etmeye çalış nolur ! Canımsın :)
Amin canim ins Allah herkesin evine huzur nese versin, hakkimizda hayirlisini eylesin ..
Rabbim her kesin evine huzur mutluluk versin bizde taçyaprak la aynı durumdayız kaynamam resmen oğlunu bağlamış kadın ne dese oğlu onu yapıyor Rabbim yardımcımız olsun.. Sıkma canını üzülme zamana bırak ...
Sagol canim Allah seninde yardimcin olsun bu adamlari gozunu acsin evine yuvalarina baglasin, bizlerde evlat sahibi olucaz cok sukur onlarda buyucekler bizlerde kaynana olucaz ama elbet birgun yuvadan gidicekler onemli olan terbiyeli ailesine esine saygili evlatlar yetistirebilelim onlar mutlu olsunlar hep biz zaten mutlu oluruz..
bir sıcak yuva...ne güzel evli bir çift,bebekler yolda...burdan bakınca her şey yolunda.ne güzel deniyor.ama içerdeki fırtınalara bakın.üstelik bu fırtınanın kaynağı o evden kaynaklı değil...
bu anasının lafından çıkmayan adamları hiç anlamıyorum.bu davranışı da adamlığa hiç yakıştıramıyorum.evet onu doğuran,yetiştiren bir ailesi var.hakılı.ama şimdi seninle oluşturduğu yeni yepyeni bir ailesi,yeni yaşamlar var.ayrıca sen de ağaç kovuğunda yetişmedin.aynı davranışları sen sergiliyor musun?umarım ikinizin eşlerinin de en kısa zamanda aklı başlarına gelir,daha fazla kırıcı olmadan,kapanmayacak yaralar açılmadan toparlanırlar.
biraz zamana bırakın kızlar,dua edin,sabredin.biz de ederiz sizler için.ama herkes bilsin ki bu dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir....
Allah yardımcınız olsun.hakınızda hayırlısı.siz ve bebişler sağlıklı olun,gerisi hikaye.dünya hep dönmeye devam edecek bir şekilde.
bir sıcak yuva...ne güzel evli bir çift,bebekler yolda...burdan bakınca her şey yolunda.ne güzel deniyor.ama içerdeki fırtınalara bakın.üstelik bu fırtınanın kaynağı o evden kaynaklı değil...
bu anasının lafından çıkmayan adamları hiç anlamıyorum.bu davranışı da adamlığa hiç yakıştıramıyorum.evet onu doğuran,yetiştiren bir ailesi var.hakılı.ama şimdi seninle oluşturduğu yeni yepyeni bir ailesi,yeni yaşamlar var.ayrıca sen de ağaç kovuğunda yetişmedin.aynı davranışları sen sergiliyor musun?umarım ikinizin eşlerinin de en kısa zamanda aklı başlarına gelir,daha fazla kırıcı olmadan,kapanmayacak yaralar açılmadan toparlanırlar.
biraz zamana bırakın kızlar,dua edin,sabredin.biz de ederiz sizler için.ama herkes bilsin ki bu dünyada hiç kimse vazgeçilmez değildir....
Allah yardımcınız olsun.hakınızda hayırlısı.siz ve bebişler sağlıklı olun,gerisi hikaye.dünya hep dönmeye devam edecek bir şekilde.
Haklisin canim dunyaya gelen buyucek devran donucek ins onlara guzel birer cocukluk verebilirizki buyduklerinde hayirli ahlakli insanlar olsunlar.. Su anki tum cabam endisem uzuntum bu yuzden ins mutsuz buyutmeyiz evlatlarimizi mutlu saglikli iliskiler kurarlar onlarda..
meleklerim kırmızı kart kapıdan göz kırptı banaiyarın kesin gelir,taç yaprağım sanal bile olsak biz artık burda kardeş olduk,sevinçlerimizi nasıl paylaşıyorsak tabiki üzüntülerimizide paylaşacağız,dualarımızdasın inşllah rabbim biran önce yuvana huzur mutluluk versin,eşinin gözleri sadece seni görsün ailesinin etkisinden kurtulsun inşallahh (aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?