HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

testteki koyu çizgiden sonraki 36 saat içerisinde yumurta çatlıyor ve yumurtanın da 24 saat kadar ömrü var.
yani koyu çizgiyi gördükten sonraki yaptığınız çalışmalar zamanında olmuş.
hatta 1 gün daha devam edebilirdiniz.
inş bebişin seninledir.

şekercim yumurta varsa bide çatlıcak kıvama gelmişse e bide üzerine iğne olcaksan görev kutsal anacım akşam kocana ben ettişm sen etme dicen yalvar yakar yatağa atcan ilkemiz bu ebdaaa unutttunmuuu belkide o ay bu aydır sessiz sedasız büyümüşler bebiş gelcektir belki ziyan etme bak kafanı duvardan duvara vurursun sonra sen ne kullandın bu ay ilaç olarak bende sana incir havuç iç dicektim maşallah sen büyütmüşsün bile şimdiden

sadece klomen kullandım canım.
ama ben günde 3 tane kullanıyorum,2 yum yum yapıyor ben de.
doktora 4 kullanayım dedim,ağır gelir dedi.
sanki ne olacaksa olmuşken şöleee 3-4 yum yum olsun
gelecek aya olmazsa gizliden 4 tane alayım diyorum
fazla yumyum göz çıkarmaz sanırsam

yaaa bi de kendiliğinden çatlayacağını bilsem iğneyi yaptırmıycam.
70 tl bana kalıcak.kendime kıyafet alıcam
ateşim düştü bugün.yarına fırlarsa ne düşünmeliyim acep:44:

437165 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Valla kizlar Allah kolaylik versin, ne o oyle hersey parali sigorta karsilamiyor mu ?
muayenei testi ilaci herseye para yazik valla ins o paralari bebislerin cicilerine harcamak nasip olur. Bu konuda kendimi sansli hissediyorum her doktora gidisimde sadece 3 tl kadar muayene ucreti oduyorum bir ton test yapildi hamilelikten once hamileligim boyunca hic birsey odemedim cok sukur..

sorma canım her şey parayla...
az da değil 70 tl iğne.
muayene 100 tl.her ay her ay sinir oluyor insan.

Ohhh ohh ne guzelll erkenden yumurtayi yaptin koydun kenaraa. ..

yarin mi simdi catlatma ignesi vsltiiii...hadi hayirlisi canimmm..

Kozalagininsa hemen gonlunu alll...napcaaaannn mecbuuuuurr..

topik pek sesizzzz.. ilk gun sirf 100 kusur sayfa yazmisiz....simdi gunde 3 sayfa snca nazara geldikkkkkk

çatlatma iğnesini yarın yaptırmam lazım en geç.doktor bugün dedi.
ben erteledim yarına.hem kozalakla küsmüştüm hem de 2.yumurtaya da etki etsin istedim.
kozalağın gönlü de spoşları da alınmıştıritinayla saklanmaktadır

ciddi misin yaaa??
küçücük yazın bile içimi titretti.
inş olur canımmm.

Kiss seni cok iyi anliyorum. biride bana bu seferki kiz olucakkk dedi mi cok heycanlaniyorum....

ama bu sefer olcak gibi. yani olmamasi icin sebep yok ..yinede hayirlusi diyelim hayirli olmicaksa olmasin..canjmm hayirli olacaksa olsun....

ohhh super olmus canim, ignenide ol yarin birkac tur daha stoklarsin sposlari sonra hooopp gelsin minikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…