- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.661
hangı gun canım bat
Supersin canim, haydi rast gele :))
valla canım gecen ay 38.gün sabah hastlandım.
bu ayda öyle gelirse 5 haziran bat.
ama hiç belirtim yok nedense
evet suriye bile ! güvenliği açısından bize gelmeye korkuyorlar =) hoş isabet olmuş gerçi =)[/QUOTE
Bir Polis eşi olaraktan şunu söylemeliyimki Türk polisinde plastik mermi ne gezerrrrrrrAmerikan filmlerinde var o mermiler.Bu arada faceyi açamaz olduk sanki Polis kendi insiyatifini kullanıyor ,cidden çok kırıcı yorumlar var söylenilek söz çok ama polemiğe girecek durum yok az biraz hamileyimde
dün eşime dedim :):):) cuma ctesi pazar yaptık istersen yarın yapmayalım salı yaparız sen çok yoruluoysun aşkımmmmm ya dedi ki yok yok ne gerekiyoprsa yapalım:):):):):):)):
Canim sen her zaman mi 38 gunde bir oluyorsun ya benim adet döngüsü şaştı 28 gunde oluyordum fakat su uc aydir kafayı yedi 33-28-ve bu ay 35 gunum ama hala olmasim dun testte yaptim bir şey çıkmadı
Kizlar icim cok skkn sanki aksam evde yine bir kiyamet kopucak gibi.. Benim kozalak mesaj atmis iste patron kardesimin nerde oturdugunu sordu cevaplayamadim kendimi salak gibi hissediyorum diye. Bende dedim bana her seferinde ordan gecerken soyluyordsun ya biliyorsun ama is yerinde daha onemli seyler var dusumen gereken o an aklina gelmemis olabilir stress yapma dedim. Ama eminim eve gelince yine baslicak ayi muhabbete sana naptilar senin kendi kuruntularin kiskancliklarin dicek. onlar benim ailem omkizda yigenimin annesi olucak fln demeye aklima geldikce o sozleri ve tararlicani dusundukce sinirlerim bozuluyor..
Bn niye kocamla guzel guzel hamileligin tadini cikramiyorum burda hasta hasta yatiyorum oksurmekten icim cikiyor sanki hic orali degil, dun sirf o uzulmesin diye 4 saat sokakta bekledim, neymis sel baskini olmadan arkadasinin dukkani bosaltmalari lazimmis gelmen gerekmiyor dedi ama gittim yanliz kalmasin diye elimden geldigince isin ucundan tutmaya calistim..
Offf off Allahim`im feraha cikar bizi su adama akil fikir ver, evi ailesi kim gorsun bizile mutlu olabilmeyi digerlerini umursamamayi ogrensin..( :2::2::2:
Kizlar icim cok skkn sanki aksam evde yine bir kiyamet kopucak gibi.. Benim kozalak mesaj atmis iste patron kardesimin nerde oturdugunu sordu cevaplayamadim kendimi salak gibi hissediyorum diye. Bende dedim bana her seferinde ordan gecerken soyluyordsun ya biliyorsun ama is yerinde daha onemli seyler var dusumen gereken o an aklina gelmemis olabilir stress yapma dedim. Ama eminim eve gelince yine baslicak ayi muhabbete sana naptilar senin kendi kuruntularin kiskancliklarin dicek. onlar benim ailem omkizda yigenimin annesi olucak fln demeye aklima geldikce o sozleri ve tararlicani dusundukce sinirlerim bozuluyor..
Bn niye kocamla guzel guzel hamileligin tadini cikramiyorum burda hasta hasta yatiyorum oksurmekten icim cikiyor sanki hic orali degil, dun sirf o uzulmesin diye 4 saat sokakta bekledim, neymis sel baskini olmadan arkadasinin dukkani bosaltmalari lazimmis gelmen gerekmiyor dedi ama gittim yanliz kalmasin diye elimden geldigince isin ucundan tutmaya calistim..
Offf off Allahim`im feraha cikar bizi su adama akil fikir ver, evi ailesi kim gorsun bizile mutlu olabilmeyi digerlerini umursamamayi ogrensin..( :2::2::2:
valla canım gecen ay 38.gün sabah hastlandım.
bu ayda öyle gelirse 5 haziran bat.
ama hiç belirtim yok nedense
ay hadı ınsallah 5 ı sabahı bı test yapar bıze guzel haberlerı verırsın canım
Kizlar bugunde yoksunuz(
Merhaba kızlar nasılsınız
ortalık çok karışık ankarada kızılay meydanında yine olaylar var.. benim işyerim tam merkezde akşam eve nasıl gidicem bilmiyorum ofise gelirken biber gazı yüzünden gözlerim ve boğazım çok kötü oldu inşallah bebeğime etki yapmamıştır çok korkuyorum onada etki yapmıştır diye
uzun bi aradan sonra ben geldim yine nasılsınız kızlar
selam kıslarrr
doktora gittim.siklusun 11.günündeyim.
geçen ay 17.günde 18mm olan yum yum bu ay,11.günde 18mm olmuş.
anam ne yedim ne içtim de böyle aniden büyümüş anlamadım.
bugün çatlatma iğnesi yaptıralım dedi doktor.
bi tane daha yum yum var o 12mm.malesef.
2.yumyuma da belki etki eder diye yarın yaptırıcam iğneyi.
amaaa küçük bir sorunum var kıslar :
bilin bakalım ne oldu?
kozalakla küstük bugün.doktora gitmeden tartışmıştık.
ben bilsem yımırta çatlamak üzre kavga eder miydimmm hiç hiç hiççç
yaw her yımırtlama da kavga edilmez ki bacım.
Naletlendim zaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?