HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar icim cok skkn sanki aksam evde yine bir kiyamet kopucak gibi.. Benim kozalak mesaj atmis iste patron kardesimin nerde oturdugunu sordu cevaplayamadim kendimi salak gibi hissediyorum diye. Bende dedim bana her seferinde ordan gecerken soyluyordsun ya biliyorsun ama is yerinde daha onemli seyler var dusumen gereken o an aklina gelmemis olabilir stress yapma dedim. Ama eminim eve gelince yine baslicak ayi muhabbete sana naptilar senin kendi kuruntularin kiskancliklarin dicek. onlar benim ailem omkizda yigenimin annesi olucak fln demeye aklima geldikce o sozleri ve tararlicani dusundukce sinirlerim bozuluyor..
Bn niye kocamla guzel guzel hamileligin tadini cikramiyorum burda hasta hasta yatiyorum oksurmekten icim cikiyor sanki hic orali degil, dun sirf o uzulmesin diye 4 saat sokakta bekledim, neymis sel baskini olmadan arkadasinin dukkani bosaltmalari lazimmis gelmen gerekmiyor dedi ama gittim yanliz kalmasin diye elimden geldigince isin ucundan tutmaya calistim..

Offf off Allahim`im feraha cikar bizi su adama akil fikir ver, evi ailesi kim gorsun bizile mutlu olabilmeyi digerlerini umursamamayi ogrensin.. ( :2::2::2:

valla canım gecen ay 38.gün sabah hastlandım.
bu ayda öyle gelirse 5 haziran bat.
ama hiç belirtim yok nedense

Canim sen her zaman mi 38 gunde bir oluyorsun ya benim adet döngüsü şaştı 28 gunde oluyordum fakat su uc aydir kafayı yedi 33-28-ve bu ay 35 gunum ama hala olmasim dun testte yaptim bir şey çıkmadı

dün eşime dedim :):):) cuma ctesi pazar yaptık istersen yarın yapmayalım salı yaparız sen çok yoruluoysun aşkımmmmm ya dedi ki yok yok ne gerekiyoprsa yapalım:):):):):):)):

Yapin canim yapim onun yorgunlugumu olurmus, kis bence ole cok alttan alma adami bak sonra tepene cikiyorlar benimki gibi iki rahat nefes aldirmiyolar. Allah hayirlisiyla versin bebisini ins bizimkide kismetiyle gelir, babasiin yuzunu guldurur adam sanki hic orali degil gibi geliyor bana, ole iki oksayip opmekle bisi olmuyor henuz bebegimize hic bisi alamadik hic biseyde yapamadik ..

Canim sen her zaman mi 38 gunde bir oluyorsun ya benim adet döngüsü şaştı 28 gunde oluyordum fakat su uc aydir kafayı yedi 33-28-ve bu ay 35 gunum ama hala olmasim dun testte yaptim bir şey çıkmadı

walla bende gecen ay ovulasyon testi yaptım öle öğrendim 38.adet olcağımı yoksa bilmiyordum.
inşallah vardır dicem ama ben kendimden umutlu değilim çünkü ovulasyon testi hep silikti bu ay belki yumurtlamadım bile.

canımmm kendiniiii üzmeeee eşinde herşeyinnnn farkına varacakkkk ; sen onun üzerine gitme o kardeşinden bahsederse sesini çıkarma bebeğin geldiğinde emin ol gözü başka birşey görmeyecektir zaten :) bebeğimmm ya kıyamam

burcu cum bizde de aynı şeyler var. sadece kendi ailesi öncelikli ben hep alt sıralardayım. ve insanın gerçekten çok zoruna gidiyor.
bende hep diyorum Allah senin kardeşine de senin gibi birini göstersin senin ailen gibi insanlara düşsün o da . 'inşallah ' diyor. ama böyleleri ballı olur. bende hep arada kalıorum ve artık çok sıkıldım. Rabbim tez zamanda bi evlat verse ona sarılcam.

valla canım gecen ay 38.gün sabah hastlandım.
bu ayda öyle gelirse 5 haziran bat.
ama hiç belirtim yok nedense

ay hadı ınsallah 5 ı sabahı bı test yapar bıze guzel haberlerı verırsın canım

canım ne dıyecegımı bılemıyorum acıkcası her koyun kendı bacagından asılır desen kardesım der
sende aynı anneden dogdun neden sen ayakların ustundesınde o degl desen kırk cevap bulur
rabbım yardım etsın
bırazda sen alttan almaya bak yardımcı oluyor gorun ama olmasını engelle bırazda mesela bebek ıcın borca sok yavastan bısıelre gırısın

Merhaba kızlar nasılsınız
ortalık çok karışık ankarada kızılay meydanında yine olaylar var.. benim işyerim tam merkezde akşam eve nasıl gidicem bilmiyorum ofise gelirken biber gazı yüzünden gözlerim ve boğazım çok kötü oldu inşallah bebeğime etki yapmamıştır çok korkuyorum onada etki yapmıştır diye

Canim Allah korusun aman dikkat et kendine biraz kalabalik dagilinca cik isten. Olmadi izin al bir iki gun

selam kıslarrr
doktora gittim.siklusun 11.günündeyim.
geçen ay 17.günde 18mm olan yum yum bu ay,11.günde 18mm olmuş.
anam ne yedim ne içtim de böyle aniden büyümüş anlamadım.
bugün çatlatma iğnesi yaptıralım dedi doktor.
bi tane daha yum yum var o 12mm.malesef.
2.yumyuma da belki etki eder diye yarın yaptırıcam iğneyi.

amaaa küçük bir sorunum var kıslar :
bilin bakalım ne oldu?
kozalakla küstük bugün.doktora gitmeden tartışmıştık.
ben bilsem yımırta çatlamak üzre kavga eder miydimmm hiç hiç hiççç
yaw her yımırtlama da kavga edilmez ki bacım.
Naletlendim zaaar

Kis kusme valla yumoslar hazir o kadar bak. Aksam sen alirsin gonlunu kandirirsin kocisi. Hadi catir catir catlasinlar sposlala bulussunlar

merhaba
aranızda yumurtlama gununu belırlemek ıcın ovulasyon testı kullanan var mı?
benım bu konu ıle ılgılı bır sorum olacaktı.
ben testi yaptım bır gun az sılık ertesı gun cok koyu cıktı . Bız test koyu cıktıktan bır gun once ve o gun ve bir sonrakı gun denemeler yaptık. ama testtekı koyuluk sadece bır gun kaldı sonra azaldı. dogru zamanda mı deneme yapmısızdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…