- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #23.641
Yaa elbette var. Burada bile polis olup millete artistlik yapan, kendini arka sokaklar karakteri sanan karaktersizler var ama niye bunlar yüzünden bütün polisler tü kaka ben bunu anlamıyorum.. Medya gösterdi mi linç edilen polisleri?? Ağaç için çıktılar sonra caddedeki küçük ağaçları soktuler..
Birçok çevik polis var tanıdığım ve hepsinin dediği, birkaç belli grup var. Onlar bütün eylemlerde provakatörlük yapıyor.. Tıpkı bunda da ortalığı karistirdikları gibi çorba ediyorlar işleri..
Madem takip ediyorsun, çaktırmadan Et yaa sonra papaz olma bizim gibi. Tam dört gün yüzümüze bakmadık :))
Nesrinnn hosgeldin canim, nasilsin ne vr ne yok?
Ozlettin kendini..
iyiyim canım sen nasılsın aynı soğan suyu ve hayıta devam bakalım
Kaç tane polis tanıyorsunuz ne şartlar altında kimlerle.uğraşıyorlar biliyor musunuz acaba?? 30 saat aralıksız çalıştılar. Ne için?? Tamam baskıya direnelim ama böyle mi direnelim? Üç beş tane provokatör yüzünden bu hale geldi olaylar. Üstten bastırdılar polise ne yapın edin dağıtın diye simdiyse polise kaldı bütün suç.. Görevini kötüye kullanan yok mu elbette var ama bu polis düşmanlığı nedir anlam veremiyorum.. Başımız sıkışınca aman polis, ama polis işini yaparken tü kaka!!
Pek çok polis açıköğretim sınavından kaldı, ekmek arasi kumanyalarla doydular günlerce.. 30 saat izin verilmeden çalıştırıldı ve yüzlerce polis yaralandı.. Aralarına alıp linç edenlere gül mü uzatsalardi?? Bunlardan bahseden yok nedense içlerinde olduğumuz için biliyoruz.. yazık ya valla yazık.. Ben hiçbir bayramda yılbaşında eşimle olamadım.. Sebebi içip içip kuduranlarla sabahlara kadar uğraşmalari, millet sakin bayram gecirsin diye asayisi sağlamaya çalışmalari..
Ama millet oturmuş günah keçisi polisi ilan ediyor.. Sapla samanı ayırt edin lütfen!!!
canım ben doktora gititm bırakalı 1 ay oluyor hapı solda kist var anma doktorlar kullanma diyor 6 ay hamile kalmaya çalışacam yoksa tüp bebekIyi diyelim iyi olalim canim, cok sukur.
Haziran geldi senin icin, ins onumuzdeki ay guzel haberleini verirsin.. :)
ayy sorma valla ama ben duramamki bişey görünce bu ne açıkla bakalım dicem illaki allahtan oda alınıp uzatmadı normalde güvenmiyosun bana der trip atardı doktor stres yapma dedi ya ondan heralde:)))Madem takip ediyorsun, çaktırmadan Et yaa sonra papaz olma bizim gibi. Tam dört gün yüzümüze bakmadık :))
canım ben doktora gititm bırakalı 1 ay oluyor hapı solda kist var anma doktorlar kullanma diyor 6 ay hamile kalmaya çalışacam yoksa tüp bebek
Kaç tane polis tanıyorsunuz ne şartlar altında kimlerle.uğraşıyorlar biliyor musunuz acaba?? 30 saat aralıksız çalıştılar. Ne için?? Tamam baskıya direnelim ama böyle mi direnelim? Üç beş tane provokatör yüzünden bu hale geldi olaylar. Üstten bastırdılar polise ne yapın edin dağıtın diye simdiyse polise kaldı bütün suç.. Görevini kötüye kullanan yok mu elbette var ama bu polis düşmanlığı nedir anlam veremiyorum.. Başımız sıkışınca aman polis, ama polis işini yaparken tü kaka!!
Pek çok polis açıköğretim sınavından kaldı, ekmek arasi kumanyalarla doydular günlerce.. 30 saat izin verilmeden çalıştırıldı ve yüzlerce polis yaralandı.. Aralarına alıp linç edenlere gül mü uzatsalardi?? Bunlardan bahseden yok nedense içlerinde olduğumuz için biliyoruz.. yazık ya valla yazık.. Ben hiçbir bayramda yılbaşında eşimle olamadım.. Sebebi içip içip kuduranlarla sabahlara kadar uğraşmalari, millet sakin bayram gecirsin diye asayisi sağlamaya çalışmalari..
Ama millet oturmuş günah keçisi polisi ilan ediyor.. Sapla samanı ayırt edin lütfen!!!
bende polis kızıyım biz hiç bir bayramı tam geçirmedik yılbaşı desen öyle şimdi babam bayrağı kardeşime devretti ve ankarada çalışıyor çocuk iki saatlik uykuyla ayakta ve yara alıp geliyor eve... yazık günah değil mi yaa sosyal medyayı hiç bir ülke bizim gibi kullanmıyor o kadar zekiyiz ki aslında italyan polislerin resimlerini fotoshoplayıp türk polisi gibi gösteriyor neymiş polis köpeğe biber gazı sıkıyormuş !! ameliyat resimlerini alıp polis panzerle vatandaşımızın üzerinde geçti yazmışlarr!! çok komik her gördüğünüze her yazılana inanmayın! elbette koyun değiliz ortada bi yanlış uygulama varsa olacaksa tepkini gösterirsin olur biter ama böyle ellerinde bira şişeleriyle yıkarak yakarak değil ! gerçekten devrim söz konusu şuan da ülkemizde tarihi zaferlerle dolu olan bir ülkenin devrimi var sokaklarda çok yazıkk! birde olimpiyat oyunlarına adayız biz :18::18:
canım sanırım sen benı yanlıs anladın ve bırde ıtham ederek yazarak
ben polıs suclu demıyorum ve polısler hakkındada kotu bır fıkır beyan etmıyorum sonucta onlarda bı yerlerden emır alıyor ustelık o harbede tabıkı yara bere alıp zararlı cıkıyorlar benım sorunum su ınsanlar haklı yada haksız orada eylem yapanıda eylem yapanı kınayanıda ama bence sorun su halk ayaga kalktı bı sekılde ve dırenıyor ve demokratık ulke olarak sozde oyle bır ulkeyız ıstedıklerını dıle getırıyor sonra bunlar ısı ıyıce yolundan cıkarıp dırenıse cevırıyorlar devrım yapıyorlar ben bunlara karsıyım
sonucta su anda o bıber gazları cok fazla ne bılım plastık mermıler panzerlerle su atmalar cok fazla orantısız guc var
lutfen ne soyledıgımı yada ne demek ıstedgımı anlamadan sankı banaymıs gıbı acıklama yapma benım goruslerım polıs dusmanı gıbı gostermeye calısma
canım kesınlıkle sana katılıyorum ısın komık yanı bunca rezıllıgımızde cabası
dun surıyenın turkıyeye guvenlıgınız ıcın gıtmeyın dedıgı haberı okudum ınan o hale geldık yazık
ne var ne yok arkadaşlar cumadan beri giremiyorum istanbula gittim döndüm hafta sonu çok yorgunum sabah indim uykum var ama uyuyamıyorum varmı yeni hamişler benim olmayacağı belli ama bat yarın yine bir umut
benim bat bu hafta ve benim ne göğsüm ağrıyor bu ay ne de belim.
kasıklarımda ara ara batmalar oluyor o kadar.
ama hiç umudum yokkk:97::97::97:
Anlıyorum seni ama inan kaç gündür.face de polislere edilmeyen küfür kalmadı.. Benim eşim edebiyatçı ve atanmadigi için polis oldu. Çok mu seviyor polisligi hayır! Emin ol ordakiler de çok meraklı değil ama emir komuta zincirini biliyorsunuz üstten bastiriyorlar dağıtın dağıtın. Onların zaten plastik mermi kullanma gibi bir yetkileri yok ama üstler verirse bu emri kullanıyorlar mecburen.. Otobüslerin üstünde pkk bdp yazılarını gördüm.. O toplulukta neler neler var. Onlara yapılan müdahalelerde normal halk da gidiyor arada.. Ve internetteki her resme aldanmayın gözünüzü sveyim. Yılların resmini koyuyorlar sanki bu olaylarda olmuş gibi..
Anlıyorum seni ama inan kaç gündür.face de polislere edilmeyen küfür kalmadı.. Benim eşim edebiyatçı ve atanmadigi için polis oldu. Çok mu seviyor polisligi hayır! Emin ol ordakiler de çok meraklı değil ama emir komuta zincirini biliyorsunuz üstten bastiriyorlar dağıtın dağıtın. Onların zaten plastik mermi kullanma gibi bir yetkileri yok ama üstler verirse bu emri kullanıyorlar mecburen.. Otobüslerin üstünde pkk bdp yazılarını gördüm.. O toplulukta neler neler var. Onlara yapılan müdahalelerde normal halk da gidiyor arada.. Ve internetteki her resme aldanmayın gözünüzü sveyim. Yılların resmini koyuyorlar sanki bu olaylarda olmuş gibi..
iyiyim canım sen nasılsın aynı soğan suyu ve hayıta devam bakalım
ınsallah gelmez gelemeyesıceler canım dınlen barı bugun yorma bebıs varsa onuda annesı
hangı gun canım bat
canlarım benımde bata 11 GÜN kaldııı enfeksiyon geçtiiii antibiyotiğimm geçtitiii çalışamay devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?